MalaČebelica
|
drage moje še včeraj sem vas kregala, da nič ne pišete, danes pa ste se že tolko razpisale, da vas komaj dohajam. bravo hvala vam za vsa mnenja in odgovore glede prenosne posteljice. mislim, da ste me nekak prepričale, da bomo kupili kar klasično. predvsem ti nina00 si me prepričala z izjavo, da je posteljica samo za spanje in da otrok ve, da se more umirit in da je čas za spat, če ga pa okrog v njej voziš pa nima tega občutka... pa verjetno je res, da ni tak super stabilna in vzdržljiva - ni tako kvalitetno dno, kot pravite ostale... bo treba še malo premislit, čeprav se zdaj nekak nagibama k klasični hjoj pa že glede vsega mama take debate, da te kap - glede imen in glede vsake malenkosti. eh saj bo... ko bo pa otroček prišel pa ne bo več tolko časa za debatirat... no saj moj je tudi rekel, da se morema čim več pogovarjat, ker naju je strah, da bom jaz morala kje proti koncu v bolnico zaradi visokega pritiska in je rekel, da morema vse predebatirat, ker če bo moral on sam hodit kaj kupovat, da bo vedel kaj in kako... saj to ma pa prav... persida - kaj si mislila s tem, da nočem tebe zraven vzet... kam si mislila? aja, pa ful fajna debata se mi zdi glede teh previjalnih miz v kopalnici. ker mate res prav, da je to navadno najbolj topel prostor v stanovanju pa šriročen (voda je pri roki). sem mislila, da midva tega ne bi mogla izvest, ker imama res minimalno kopalnico, ampak sva zdaj predebatirala pa zgleda, da boma našla možnost. jeeeee zdaj pa se grem malo razvajat v bano, potem pa seveda jest - kaj pa drugega