Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka =jasna= - a se mogoče spomniš koliko časa po tistem posegu na ušesih si spet slišala normalno? Zdej si me pa dobila... ampak čisto točno se ne spomnim, mislim pa da je bilo zelo kmalu potem ok. mama_m - Pa so Žigcu v prvo operirali žrelnico, a ne? Pa mandlje so mu tud odstranili? Hmmm? Ja, revček. Dobro, da je meni tista ena operacija pomagala, ker ni nič luštno po narkozi (zase vem, da sem bruhala). mediuhec - Jaz sem se zredila za 2kg, pa me kr naprej opominja, da zakaj jem tolk pozno zvečer (jah, če sem lačna pač jem), pa zakaj jem tolk sladkega,... kot kak policaj. Pa se mi zdi, da me skoz sprašuje kolk sem se že zredila (kot da bi bilo to sploh pomembno). Pa zadnjič me ej vprašu, če že imam 90kil Se mi zdi, da sem kar s ta belim pogledala... ne vem no, če zgleda, da sem tolk "prisebna", ampak jih nimam. Ja, pa še en namig... če boste kupovale nov kavč, gljte,d a kupite takšnega, ki je poln do tal, da ni spodaj nobenega frej placa... moj sin ima namreč hodi vse avte pod kavč zapeljat pol pa mami s tem trebuhom mori, da mu jih vn pobere in pol se zgodba ponovi dokler meni ne poči živec.
|