|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
21.11.2008 12:51:52   
spps

user posted image   tasa_m
user posted image =jasna=
user posted image pupa7
user posted image spps

user posted image  piruri

user posted image  lejca

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
21.11.2008 12:52:50   
tasa_m
..čeprav je tak zlajnan že ampak meni je še vedno lepši kot nek Hugh. Pa je bil komaj na koncu 20-erice..

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
21.11.2008 12:53:37   
spps
zdaj pa moram jaz tud začet kosilo kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image slikce smo po tavečjem zrihtaleuser posted image user posted image user posted image
ajde,mejte seuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
21.11.2008 12:54:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Sem samo bušije preletela in imate res velike, no. Sej ene ste tud 4 tedne pred mano, pa vseeno. Mojega vam pokažem drug teden. Lepo se mejte. user posted image
kaj pa ti danes počneš?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
21.11.2008 12:55:19   
Anonimen
O kakšni lepi trebuščki! user posted image user posted image user posted image Moj je v primerjavi s prvo nosečnostjo še enkrat večji, ampak če pogledam vaše trebuščke (od spps, Pupa7, Lejca), pa vidim, da je kljub temu še vedno bolj mejčkn. user posted image Sploh, če bi dala gor sliko, ko sem slikana oblečena je bolj bogo vse skupi. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
21.11.2008 12:57:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

O kakšni lepi trebuščki! user posted image user posted image user posted image Moj je v primerjavi s prvo nosečnostjo še enkrat večji, ampak če pogledam vaše trebuščke (od spps, Pupa7, Lejca), pa vidim, da je kljub temu še vedno bolj mejčkn. user posted image Sploh, če bi dala gor sliko, ko sem slikana oblečena je bolj bogo vse skupi. user posted image
jaz sem že bušija iz prve nosečnosti preseglauser posted image user posted image user posted image user posted image -ko si pa oblečen,je pa videt manjšiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
21.11.2008 12:58:40   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

user posted image  eco ,to je pa moj busi..user posted image user posted image user posted image

lušno lušno lejca  user posted image user posted image user posted image

lušno lušno priuri - ma nehaj z rito user posted image user posted image user posted image user posted image

kje je zdaj naša strokovnjakinja spps da nas zlima skupi hahha

sm se najedla ko boben, huh zdaj pa sem žejna, pa še ne smem pit ker me potem tko zgaga matra... user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
21.11.2008 12:59:27   
Pupa7
spps pa si me prehitela hahaha, dobra si !!! user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
21.11.2008 13:01:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

spps pa si me prehitela hahaha, dobra si !!! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image sem taka ko Spidi Gonzales,zdaj bom pa res (dodaj črko Z v ime spidi=))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
21.11.2008 13:06:26   
lejca
dans ste pa res zgovorne in dobre volje....jst sm tud,ko je pa vikend in ni treba na predavanja..user posted image
jutri grem na plavanje in se ze tak veselim, v ponedeljek imam pregled..potem bodo pa dnevi bolj zalostni,saj moj odpotuje  ,gre namrec delat in ga ne bo 2 mesca. 
jst pa hop..v slovenijo...na mraz...brbrbrbrbrbrbrrrrrrrrrrrrrrr....sem slisala,da bo sneg user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
21.11.2008 13:10:50   
mikroB
Pozdrav, pozdrav!

Uuuuu, dans pa vidim, da mate fajn temo. Grk je kr v redu user posted image

Ne bom pisala o tem kk vam ne sledim.... Sem vmes zasledila neki tem, zato bom pač napisala kar se spomnemuser posted image

Pošiljale ste fotke trebuščkov. Še nisem nagruntala kako to narediti v postu, si morem pa ustvarit album. A ste že poslale fotke za natečaj? Se bo treba kr pozanimat, sicer pa je še čas do 20.12.... Sam si je treba kaj fajnga zmislit, da bo palilo user posted image

Kako sva se spoznala? Midva sva živela v istem kraju (to zdaj tud user posted image ) in sva se poznala na videz, je brat mojega sošolca iz OŠ. Pobližje pa sva se spoznala po tem, ko me je povabil na piknik, ki so ga organizirali s prijatelji.... user posted image

Včeraj sem mela morfologijo. Vse v redu, težki smo 420g, živahni,... Je rekla, da leži v zadnjem delu maternice. Kri mam super, na toksoplazmo še vedno negativna user posted image , mal sem bla kregana zarad kg,... Morem zmanjšat vnos ogljikovih hidratov, kaj naj torej dans kuham user posted image Ko sma prišla s fantom iz ordinacije je reku: ˝Jaz nisem nič slišal kaj je ona med ultrazvokom govorila, sem sam med noge gledu˝user posted image . Itak, da nisma kaj vidla.... Nisva pa vprašala za spol, ker on tega ni dovolil!user posted image

Za seznam: obseg 105cm, + 10kg, naslednji pregled 22.12 (takrat ga bomo tud posneli - da bomo mel spominček).

Ker je imel moj včeraj dopust, da je lahk šel zraven na pregled, sva to izkoristlain šibnala proti Ikei. Nisva pa nč kaj posebnega nabavljala; škatelce za v omaro in pa za na previjalno mizo sma nabavla, eno škatlo za igrače (tiste talepe, ki so še od mene ostale morem prepucat,....

Drugač pa upam, da mi rata čimprej diplomirat - do marca bi blo fajn, pa zaposlim se v ponedelje - če ne druga porodniška pa bo....

Drugače pri meni ni kakih posebnosti, me pa boli v spodnjem predelu trebuha če malo hitreje hodim. Sem včeri G omenla, pa je rekla, da to ni nč posebnega, da se pač mišice raztezajo. Me je pregledla in rekla, da je maternični vrat zaprt in da je z maternico vse v redu.... Če bi mi pa nastala bunka v obliki žoge in da bi bi trebuh fejst otrdel, morem prit nazaj, ker takrat je lahk kaj z maternico narobe.... Pač mirujemo...

Brcike pa že tud čutimo (od 10.11, to je 20 teden in 2 dni), vedno pogosteje, vendar bolj kot ne le zvečer in tud ponoči....

Velik brcik in čvekanja želim...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
21.11.2008 13:11:30   
Pupa7

dans ste pa res zgovorne in dobre volje....jst sm tud,ko je pa vikend in ni treba na predavanja..user posted image
jutri grem na plavanje in se ze tak veselim, v ponedeljek imam pregled..potem bodo pa dnevi bolj zalostni,saj moj odpotuje  ,gre namrec delat in ga ne bo 2 mesca. 
jst pa hop..v slovenijo...na mraz...brbrbrbrbrbrbrrrrrrrrrrrrrrr....sem slisala,da bo sneg user posted image

draga naša lejca, saj zato pa imaš nas, da ti bomo delale družbo user posted image v sloveniji te vable na kavice in tortice, na netu pa te nasmejale pa bo čas hitro minil, brez skrbi !!!

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
21.11.2008 13:12:34   
KOKICA32

jutri grem na plavanje in se ze tak veselim,

Lejca in vse ostale- ko greste plavati v javna kopališča, me zanima----ali vse uporabljate one tampone za v vodo? Meni je še G rekla, da se še naj  z Bepanten mazilom namažem. Za ziherco! Kako pa ve prakticirate? Kakšna temperatura vode je zaželena?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
21.11.2008 13:13:47   
KOKICA32

Ja, v ponedeljek napovedujejo sneg po celotni SLO. No, če so trofili, je pa drugo vprašanje?!! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
21.11.2008 13:23:27   
trezika
iiiiiiiii, kaki lepi bušijiuser posted image user posted image user posted image  bi še js svojega prispevala, če bi znala slike gor pripopatuser posted image  sn preveč leva za te zadeve tk da bom na dragega počakala...mogoče zvečer al pa jutri dopoldan....ja, zdaj sn pa spet cel popoldan samauser posted image
Sn bla dans na zavodu in mi hvala bogu ni treba več hodit na ta svetovanja do konca marca...takrat pa bomo tako že zibaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
21.11.2008 13:42:35   
trezika
http://www.youtube.com/watch?v=gPXsoZ_F0SA
http://www.youtube.com/watch?v=w6CFSGAueyo

punce poglejte si to!!user posted image user posted image user posted image  da boste vedel, kaj vaš otrok hočeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
21.11.2008 13:46:45   
pondelak
živjo nesečke!
vse mate takoooo lape bušije!user posted image
na žalost sama nimam fotoaparata pa bom mogla nekoga nafehtat da še mojega slika,pa ga takrat pripopam...če bom znala...(drgač pa saj vem da mi bote pomagale)

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
21.11.2008 13:48:16   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

punce poglejte si to!!user posted image user posted image user posted image  da boste vedel, kaj vaš otrok hočeuser posted image user posted image user posted image

do drugega leta, ko bo začela blebetat bom jaz pozabla, kaj pomeni "neh" itd., tak da.. ma bomo že zrihtali tote naše bebije. Še vsi jih pa jih bomo še me a ne?

Jaz pa sem se zdaj napapcala..tak je pasalo user posted image , zdaj pa še posesam spalnico in hodnik pa sem konec za danes. user posted image
Pol pa počakam mojega da pride da greva po stvari..hjoj, komaj čakam, samo problem je ko ne vem kam bomo to vse dali user posted image ? Ma kira kaj placa doma viška, da do februarja tam shranim?? user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
21.11.2008 13:49:20   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

misliš da res lahko damo kaj na to?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
21.11.2008 13:53:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Ja, v ponedeljek napovedujejo sneg po celotni SLO. No, če so trofili, je pa drugo vprašanje?!! user posted image

user posted image sneeeg, jupi jeee..
Ja superrr pol se bomo lahko user posted image  pa user posted image  itd,...

Meni ni lepše kot pa sneegg. Ko tak počasi naletava snegec,pa se stisnem k dragemu in hjoj,..komaj čakam.
V pon. pa bom razočarana, pol pa bom mela sankanje..user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
21.11.2008 13:56:12   
KOKICA32
tasa-a ti si pa za sneg in morje??? No, meni je morje in poletje bližje, je pa res fajn pozimi, ko si doma pred kaminom na toplem pa gledaš ven kako na rahlo naletava sneg. 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
21.11.2008 14:03:19   
helimaša
jst sm že skor skuhala....še malo in zrezki bojo fertik....pol pa grem po Mašo.....bom šla kr z vozičkom k bi šla še po ribe.....za popoldan al pa jutr.....mi tok pašejo......
bi mogla it pol k moj pride še mal v šoping če bo res kšn snegec....da mi jutr ne bo treba okol štrajat.....tko da zaenkrat je kr kul.....se mi zdi da dans ni tok mraz zuni....sm mal piha.....tko da se bo dal pešačit......

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
21.11.2008 14:03:20   
pondelak

a veste kaj je moj user posted image  izjavil (mal mu je ušlouser posted image ), ko sem mu sedela na kolenih: ja, veš, zdaj pa že čutim, da si se zredila. halo? (sicer mu verjamem, ker je bolj pri drobnih, samo POUDARJAT mu pa tega res ji treba, a ne?)

meni je tudi moj user posted image zadnjič rekel:mogoče maš pa po eni strani srečo da so te odpustili,kakšna pa bi zdaj bla?? (delala sem namreč v slaščičarni)

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
21.11.2008 14:07:47   
pondelak
kosilo-mi smo pa danes čufte jedli...njami njami

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
21.11.2008 14:11:06   
mikroB

Mi je ratal album zrihtat.... (sam upam, da bo delal)

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=119488&hash=71a07bbef537114e01608898d983353f

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?