mikroB
|
Pozdrav, pozdrav! Uuuuu, dans pa vidim, da mate fajn temo. Grk je kr v redu Ne bom pisala o tem kk vam ne sledim.... Sem vmes zasledila neki tem, zato bom pač napisala kar se spomnem Pošiljale ste fotke trebuščkov. Še nisem nagruntala kako to narediti v postu, si morem pa ustvarit album. A ste že poslale fotke za natečaj? Se bo treba kr pozanimat, sicer pa je še čas do 20.12.... Sam si je treba kaj fajnga zmislit, da bo palilo Kako sva se spoznala? Midva sva živela v istem kraju (to zdaj tud ) in sva se poznala na videz, je brat mojega sošolca iz OŠ. Pobližje pa sva se spoznala po tem, ko me je povabil na piknik, ki so ga organizirali s prijatelji.... Včeraj sem mela morfologijo. Vse v redu, težki smo 420g, živahni,... Je rekla, da leži v zadnjem delu maternice. Kri mam super, na toksoplazmo še vedno negativna , mal sem bla kregana zarad kg,... Morem zmanjšat vnos ogljikovih hidratov, kaj naj torej dans kuham Ko sma prišla s fantom iz ordinacije je reku: ˝Jaz nisem nič slišal kaj je ona med ultrazvokom govorila, sem sam med noge gledu˝ . Itak, da nisma kaj vidla.... Nisva pa vprašala za spol, ker on tega ni dovolil! Za seznam: obseg 105cm, + 10kg, naslednji pregled 22.12 (takrat ga bomo tud posneli - da bomo mel spominček). Ker je imel moj včeraj dopust, da je lahk šel zraven na pregled, sva to izkoristlain šibnala proti Ikei. Nisva pa nč kaj posebnega nabavljala; škatelce za v omaro in pa za na previjalno mizo sma nabavla, eno škatlo za igrače (tiste talepe, ki so še od mene ostale morem prepucat,.... Drugač pa upam, da mi rata čimprej diplomirat - do marca bi blo fajn, pa zaposlim se v ponedelje - če ne druga porodniška pa bo.... Drugače pri meni ni kakih posebnosti, me pa boli v spodnjem predelu trebuha če malo hitreje hodim. Sem včeri G omenla, pa je rekla, da to ni nč posebnega, da se pač mišice raztezajo. Me je pregledla in rekla, da je maternični vrat zaprt in da je z maternico vse v redu.... Če bi mi pa nastala bunka v obliki žoge in da bi bi trebuh fejst otrdel, morem prit nazaj, ker takrat je lahk kaj z maternico narobe.... Pač mirujemo... Brcike pa že tud čutimo (od 10.11, to je 20 teden in 2 dni), vedno pogosteje, vendar bolj kot ne le zvečer in tud ponoči.... Velik brcik in čvekanja želim...
|