spps
|
MikroB ,ti že imaš tud precej velik buši SRCCEk nimam pojma kolk stanejo pajaci za majhne mojčika-nasilje se je vedno dogajalo in se bo še naprej-vsi vemo,da nobeno ministrstvo ni tolk nedolžno,oni enostavno vse pometejo pod preprogo in zvalijo krivde na druge. Buksi nisi dala pravega linka za slikce yania,držim pestke ,da vročina pade -moja mala je imela enkrat virusno nato pa še bakterijsko angino zapored-to se pravi,da če je virusna,antibiotiki ne zagrabijo,nama jih je pa pediater dal,tk,da sma antibiotike jedle 20 dni Pupa7 čestitke za avto-želim vam/a varno in srečno vožnjo Piruri,visoka vročina ni razlog za vročinski krč-naša ga je dobla pri 37,8-imela ga je enkrat in do sedaj ne več,upam,da ga ne doživi nobeden od mojih otrok-občutek je tak,kot da gledaš,da ti otrok na rokah umira čebeica maja-res je zoprno ležanje,ampak kaj češ-vse za naše bebe Dali slikca je pomanjšana,ni se treba zahvaljevat čestitke za morfo cita,ti si pa preve pridna ratala a zdaj spravljaš za nazaj,ko si morala počivat? jadrnica,ti si le vzami čas in dost počivaj pocka,naj ti v službi čas hitro mine Lolita lahk mi na mail slikco pošlješ