Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Torta pikapolonica je uspela, preživeli smo lep popoldan s sorodniki. Neža je dobila kup zanimivih daril, lepih oblačilc in norela je z babico, dedkom in prababico, potem pa je bila tako utrujena, da je zaspala v treh sekundah... srči moj
Včeraj dopoldne mi je Neja žrla živce...sploh ne vem kako naj jo prepričam, da bi šla spat. Sploh ne more več gledat, oči si bo zmencala ampak spat pa ne...katastrofa. Popoldne sem šla z mami v Lj. Sem največ spet nabavila za Nejo. V Okaidiju sem ji kupila ful lepe majčke s kratkimi rokavi, v H&M-u sem vzela ene bodije, v M&S pa bodije s kratkimi rokavi in ful ugodno sem dobila 2 sp. dela trenirke. Zase sem v Bati vzela ene spomladanske čevlje, tako da nisem šla čisto bosa domov. Nazaj grede sva pa še zavili v E.Leclerk in sem spet pustila tam malo bogastvo, polovica so bile plenice, ker so bile v akciji.
Res si srčkana punčka.
Drugače pa sem jaz s takšnim delom zelo zadovoljna. Sem že prej delala na terenu in zaenkrat ne bi zamenjala za 8 ur pisarne recimo. Tukaj grem od doma kadar želim, odvisno od terena seveda. Pa tudi kakšne privat stvari lahko vmes uredim. Jaz sem res zelo zadovoljna. Izčrpno poročilo
Sva šle pa malo kasneje, ker delam popoldne
Pa
vse prevečkrat izvisimo.
dobila šivalni stroj ,ker sem si ga že en lep čas želela.In to je moj izdelek(prvi izdelek v mojem življenju) ,zdaj še pa podoben kostum šivam za Lušo:
(le kako dolgo)...je pa res da rabiš ČAS