Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 28.11.2008 21:40:20
lex
jaz vas zapuščam drugač bom še kronik poleg vas postala
aja tinky včeri smo poslušale šank rock-e z laškim pirom si manjkala na žuru
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 28.11.2008 21:41:09
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: flower
mojcek pa kaj noče bit pri komu drugemu? kaj taki mali že vejo? našemu je čist vseeno kdo ga ma na rokah, pa če ga prvič vidi, samo da je na rokah.
Itak da vejo. Najbolj seveda pozna tvoj glas in tvoj obraz, pa seveda očija. Pri našem Aleksandru vidim, da je pri babicah prvi trenutek sramežljiv, nato pa se široko nasmeje. Zadnjič sta prišla na obisk lastnika stanovanja in je bila gospa prvi človek, pri katerem je bil fantič prestrašen - bila je hrupna in vsiljiva, ni čudno, da je z veseljem prišel v moje naročje.
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 28.11.2008 21:47:45
Majuska
Evo nisem uspela reči niti dober večer ... sem se komaj prebila čez naklofano
Aleksander je danes prav užival pri babici, dopoldne je lepo odspal svojo rundo, se pridno dojil in talal nasmeške obiskom; prišla je namreč mamina prijateljica in ga občudovala No, popoldne po kosilu sva šla po očka, šli smo še na kavico in v šoping, pa domov. Mislim da smo vsi z veseljem popadali dol, mali je zaspal v ležalniku, jaz pa sem z veseljem pred kompom. Zaspana sem pa ful, ker sem danes vstala ob 5.30 ...
Petra, čestitke za nečaka Blaža
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu
A je danes katera šla ven na sprehod z vozičkom?
Nope, midva sva bila zunaj za 10 minut, mali je bil v kombinezončku in sem ga v naročju nosila, potlej je bilo pa res že preveč hladno.
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321
Joj, ej, casi discotek - kva je blo to fajn, ej ... pri 16-ih, 17-ih, pa tja do ene 20-ega ... kaksna uzivancija, nepopisno lepo. Jest sem itak nora, nora, nora na musko & ples (se danes) in mi je blo to zakon. Pa se koga je clovek spoznal, a ne?
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 28.11.2008 21:50:12
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
IZVIRNO SPOROČILO: flower
lunica nikoli nisi pila alkohola? niti za roj. dan, novo leto?
to je men tud čist čudno...al pa se ga je 1x preveč napila
Jaz se lahko kar pridružim lunici. Ista svetnica, nič alkota. V najstniških letih še tu pa tam malo, zdaj pa samo kak šampanjec ob polnoči za silvestrovo, pa je menda že konec. Pivo - bljakkkkkkkkkkk, fuj, fej. Še, ko sem ga morala pit zaradi ledvičnih kamnov, sem skoraj kozlala zraven. Boste pirpauhe doble, to pomeni napihnjene trebuhe od piva. Poznam več takih dedcov, no babnice boste pa ve prve, ko jih bom vidla. Mislim HD in tinky seveda.
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 28.11.2008 21:52:51
lex
petra skor pozabla čestitke za nečaka Blaža
pa keš sem dobila danes - hvala
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 28.11.2008 21:52:53
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
Majuska..kaj pa ko se je moja tamala zadnjič pred taščico tulila..ni čudno če je pa ne vidi 1 mesec ona pa direkt v njo..treba počasi z občutkom
pol se pa čudijo, zakaj jokajo naši tamalčki ... naši dve babici sta sicer čisto preč od navdušenja, ampak sta na srečo obe previdni; tašča se vedno po malem boji, da meni kakšna stvar ne bo fajn
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 28.11.2008 21:55:59
lex
blacky kje si zdaj - na kateri strani, al si nas že uspela ujet?