Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Maja24, ja tvoj dragi se bo pa moral pazit, ko bo Ela zbolela, ker na odrasle take bolezni slabe vplivajo, pri vodenih kozah velikokrat pristanejo v bolnici. Lunica, bravo Luka za samostojno sedenje!!! akaj, a nimamo me enega smajlija za seznam za to? Vama ga prilepim?
Ja, mi tudi reemo trampli. Pa saj o tem je ravno zadnji debata tekla, ko so se babike tak reale, ko sem jaz natevala tole in smo potem objavljale vsaka svoj slovar "tacastih" oblail.
Metuljcek, kakna finta. Ti si imela pdp 17.7., rodila 15.7., jaz pa obratno. eprav se je g. zmotil in mi je uradni pdp napisal 17.7., sem jaz imela pravi pdp 15. in rodila 17. Smeno, ne? Ja, saj zdaj komentiram kar sproti, samo vsake toliko, ko imam ravno as, se spravim nazaj na stran 90, kjer imam e na vesti 30 neprebranih strani in jih poasi prebiram, zato pa vsake tolko ruknem kaj takega ven, kar je pri vas e lanski sneg.
< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 3.12.2008 11:22:28 >
Ja, hudica, kaksen pa moj post izgleda. Se zazenem in hitro kliknem uredi, ker sem vidla, kaksno napako sem naredila, pa popravim "kakna" na kaksna s umnikom seveda. Pa potrdim, pa sem ze mislila, da sem pijana, ko vidim dalje trampli, reemo, natevala.......mater, pa nic nisem pila.
Nasa Klara je ze kar v redu. Dobila je AB in ima vnetje uses. Posledicno imam majn casa op. nimam . Za nazaj imam prebrati isto kot Blacky- tako, da nisi edina. Malo sem preletela in spet tako lepe fotkice . Lukec- pa ti si vedno prvi!!! Zobki in sedenje! Čestitke Ksenci- tudi jaz se nisem slisala za kaj takega, boscek. Natka- naj se kozice cimprej posusijo.
Nasa Mojca pa zadnje case tako slabo spi. Sem vsako jutro taka, kot bi imela . Mogoce zobki Ponoči tudi joka in se noce dojiti, no razumem, da vsake pol ure tudi ni lacna . Grem, se brati za nazaj....
Liju, upam, da bo z ocko cimprej ok. Samo, si sigurna, da je s tabo vse ok?? Narocit se k zobozdravniku, pa ti nic ne fali?????? Haloooo?????? Jaz grem, ko me ze z resilcem skoraj peljejo.
OMG, ksenci, kaj se pa pri vama to dogaja???? Upam, da ni nic hudega.
Neboglasnica, prekleto sranje, spet tezave z zdravjem. Upam, da ni nic hujsega s scitnico. Komaj cakam, da se vrnes.
Rovarka, Tia pa prav uziva v bumbotu. Frajerka mala!
Meni je nekaj Explorer zafrkaval zjutraj, ko sem prizgala comp, kot da ne bi delal dobro. Mogoce je v tem frka.
Zimska, jaz bi šla, če bi si želela njihove družbe, drugače ne. Če se bodo naše zmenile za kosilo bom šla, do zdaj smo še vedno šle, kako bo letos nimam pojma.