Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaz se opravičujem vsem vam za nazaj in za naprej,ker vidim,da me težko berete včasih. vam povem zakaj se mi to dogaja- zato,ker nonstop nekaj hitim in pol se dogaja da črke spuščam,delam presledke kjer ne bi bilo treba.... se bom potrudla,da se bo to čimmanj dogajal.
< Sporočilo je popravil sončika84 -- 3.12.2008 21:02:45 >
men se bo usuknil od tega foruma, bedno bedno, kak grdo zgleda, oči me pečejo po 2 minutah, bljak sploh ne morm sprejet teh novih nastavitev, ker me ubijajo!
ma to je že prej blo tak, to si ti narobe prebrala
ej a ni grozno? pa ne, jaz načeloma sprejmem spremembe, al pa se vsaj zavedam, da rabiš nekaj časa, da se navadiš, ampak je pa tak : majhne svetle črkice, bele podlage, forum čist levo, ogromne reklame, da sploh ne omenjam reklame.... kot bi grafična crknila!
< Sporočilo je popravil lunica24 -- 3.12.2008 21:03:12 >
lep večer vsem, uf vidim da ste danes čisto pevsko razpoložene se je veseli december že začel!! me smo danes bolj kot ne gnezdile, da se men količina mleka malo poveča in se do posvetovalnice ana še kaj zredi...je blo prav luštno se cartat na kavču ves dan...posledično pa sedaj nisem niti malo utrujena
moram povedat, da so mi zelo všeč slikce vaših malčkov, ki ste jih lepile zadnje dva dneva; meni gre tole kar prehitro, da tako rastejo...nekateri že sedijo uf... ampak je lepo, ko naši malčki nekaj novega "pogruntajo"
tudi meni ni problem vas brati, ne glede na to, kako pišete...še prav luštno mi je brat različna narečja; dajo vsaki od nas nek poseben pečat;
lunica: ne sekiraj se zaradi knjige, če bo januarja, bo pa januarja - saj decembra je že itak preveč daril, bo potem bolj imenitno bastian: kako lep fantek je gal še vedno pa čakam na tvoj mail
a tudi vaši malčki, že dajejo noge v usta?? ana se ravno zaradi tega noče obračat: se prevali na bok in en dva tri nogo v usta; in tako lahko obstane tudi dalj časa; da ne omenjam, da ji moram kar naprej nogavičke menjavat, ker so vsi premočeni
sam na hitro bi komentirala zadnuji post. Če je mati bolna in doji...lahko doji brez strahu, saj mali dobi protitelesa in je zaščiten. Treba je pa veliko piti, da se kljub dehidraciji dela dovolj mleka.
Se podpišem! Sem ravno prejšnji teden bolehala, smrkala, kašljala, vse sorte, pa moji ljubici ni nič! Nisem imela nobene maske, čisto normalno sem se obnašala, tudi cartala se, morda nekoliko manj, a vseeno dovolj.