|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
16.11.2008 21:17:27   
tims
Blacky, sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image , jest res nisem nič slabega mislila, ko sem te opozorila in upam, da niso moje besede povod, da si pomislila, da nisi ažurnauser posted image . Če pa so, se ti pa še enkrat opravičujem. Se pa tudi jaz strinjam s tem, da ti pošiljamo mere na zs, če ti bo to olajšalo delo.

Naša Nina je čez dan vsepovsod user posted image : na pojstli v pojstlci, ko gleda vrtiljak, v ležalniku, na igralni podlogi. Se pa moram pohvalit. danes se je prvič obrnila iz hrbta na trebuh. Se je bogica tok matrala, pa ji je na koncu pa vseeno rataluser posted image .

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   [Brisano sporočilo]
16.11.2008 21:19:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   [Brisano sporočilo]
16.11.2008 21:20:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   [Brisano sporočilo]
16.11.2008 21:23:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   [Brisano sporočilo]
16.11.2008 21:25:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
16.11.2008 21:33:51   
dzanika
ueeeeee blacky. Številčenje mi je čist iz glave ušlo. user posted image   Nism niti opazla. Sem jo pa dodala zato k se je ravno javila na koncu 3. dela k smo se pogovarjale o teh seznamih. user posted image

spanje v svoji sobi - jaz študiram da bi ga počasi kar prestavila glede na to da mi že ves čas prespi celo noč. Spi od 20h pa tam do 5.30  potem se pa naje pa zaspi do 8h. Zdej smo že ful dolgo na tem ritmu. In sem študirala da bi ga dala v svojo sobo pa pustila vrata odprta pa baby phone bi vklopla...  Glede tega da bom pa morala vstat ko se bo zbudil pa itak morm zdaj tut ker mu morm it flaško naredit... Mislim da če bi ga zdej k se še ne zaveda najbolš dala v svojo sobo spat pol kasneje nebi imela probleme. Ker poznam kar nekaj primerov k so jih kasneje hotli dat spat v svojo sobo pa so meli ful probleme...  Dejte mal vaše izkušnje povedat tiste k že maste kakšnega otročka. Kdaj ste jih dale v svojo sobico spati?

inigo a tebe nič rame al pa križ ne matrajo k Brina nosiš okrog?  Js sm ga mela zadnič neki časa v kengoruju pa me je že križ začel matrat. user posted image
Mam pa očitno res srečo da je Jan rad v vozičku. Važno da se rita trese. Sam hoče bit pa že mal pokonc da vidi okrog. Danes smo šli na eno nogometno tekmo pa je tolk gledu ven iz vozička... Bodoči nogometaš pravi ati. Na konc bo pa baletnik. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   [Brisano sporočilo]
16.11.2008 21:37:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   [Brisano sporočilo]
16.11.2008 21:39:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
16.11.2008 21:42:40   
dzanika
jaz si ravno tko ne predstavljam ga imeti 3 ure skupaj zunaj na sebi. user posted image Smo tut ful veliko zunaj. Danes k je bil tak vreme smo bli cel dan zunaj. Vmes je bil 1 uro notri drugač pa zunaj do pol petih popoldne. In res ne vem kako bi ga nosila tko dolgo...
Joj me kar zmrazi ko pomislim kako hitro bodo zrasli. user posted image   Že ti štirje meseci so mi čist prehitro minili.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
16.11.2008 21:43:02   
glugluglu
Dober večer,
mi smo pa v soboto zjutraj šli na štajerski konec, bili malo v Mariboru, v Europarku, kjer so imeli otroci rojstni dan, potem pa žurke, ja moram povedat, da se že dolgo nisem tolk nasmejala, ma prave face ste iz tistih koncevuser posted image .  
Sem majčkeno tudi zapravljala, ne vem ampak meni se zdi H&M iz Europarka MB boljši in bolj založen za otroke kot pa v Lj. Takoj sem našla hlače za Nino in Marka, ki sem jih iskala, no pa še kakšno malenkost, pa sebi sem kupila še eno jakno- bundico, ampak ne v HMju.
Smo prespali pri prijateljici v Zg. Polskavi, danes je bil tam lep sončen topel dan tako, da smo bili lepo zunaj na sončku, zelo prijetno, potem ko pa smo prišli v Ljubljano, kjer smo imeli ob 16. še en rojstni dan, pa nas je pričakalo nekam čudno vreme.user posted image . No tako, lep vikend, sedaj otroci spijo, jaz pa grem brat malo za nazaj,
čao, bao

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
16.11.2008 21:49:09   
neboglasnica
almera, dobrodošla nazaj! PA le pohiti ajat, da malce nadoknadiš.

Jaz sem res že stara, ni kaj. Vem, da je Ana nosila lani eno Sarino bundico, ki pa je sedaj ne najdem. Jasno, ko smo se pa selili dol, gor, sem in tja. Lani ji je bila malce prevelika, sem rekla, letos ji bo prav, ja valda, če bi jo našla user posted image . Baje bo mraz ta teden in še ob 6.30 odhajata z očijem od doma. Premetala sem že vse omare, v kleti in tu, vse po 2x, pa nič. Tako, da tims, napiši si, kam vse pospraviš sedaj, ko se seliš. Nisem obupala, ampak grem si jezo hladit nad gobelin, jutri pa v akcijo. In odločila sem se, da bom Sari kupila novo bundo. Ima sicer eno od bratranca, vojaško zeleno, ampak nekaj punčkastega pa lahko dobi. Tako, skašljala sem se.


bivanje user posted image čez dan: posteljica, igralna podloga, postelja... samo na tleh ne, ker so mrzla.


Samo danes je nekam siten, pa bruha. Mogoče sva pa skupaj nekaj ulovila. Na, že joka.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
16.11.2008 21:55:55   
dzanika
Neboglasnica upam da ni tudi Staš kaj pokasiral. Za vsakega eno user posted image user posted image pošiljam.

tudi jaz grem spat počasi. Zjutraj gremo en avto gledat tko da ne bo poležavanja ker gremo bol zgodaj k ma ati popoldne službo. user posted image Sem danes svojega prodala in je treba v napad za novega. user posted image   Lahko in mirno noč vam želim!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
16.11.2008 22:00:02   
tims
Neboglasnica, po moje ne bom imela takih problemov (upam), ker imam še polno enih stvari v škatlah, sam sem že takrat, ko smo se selili na škatle pisala kaj je notri. Npr: Tim-kratke hlače+majice, kuhinja-krožniki... Tako da samo vzamem škatlo in točno vem kaj je notri. Edino te conje, ki smo jih nosili jih bo treba prenest, ampak te pa itak grejo direkt v omare.

Almera, dobrodošla nazaj.

Jaz bom našo Nino, ko se bomo preselili imela še pri nama kašen mesec, dva, pol jo bom pa tudi počasi dala v otroško sobo. Odvisno tudi od tega, kako bo spala ponoči.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
16.11.2008 22:52:20   
Inigo
dzanika - ne, sploh ne. morš pa vedet, da je med slingom in kengurujem velika razlika. še večjapa s sleepy wrapom. naramnice so široke in teže skoraj ne čutiš. danes smo bli zujan... nekje uro in pol aktivne hoje... me ramena al pa hrbet sploh ne bolijo. in točn tko je k pravi hruška - ni treba nič dude popravljat, pa dekce... otrok je lahko manj oblečen, ker toplota vleče s tebe... ne zamenjam za nič! in Brin je pri meni veliko bolj zadovoljen kot v vozičku.

hruška - daj daj... vozički so samo prodajna finta, ne? user posted image malo heca!

mogoče sem slišati hecna... vzgajam Brina po povezovalnem starševstvu in vidim, da nama gre super. oči se še pa privaja user posted image in tko se tut dost prenosmo. pa ne zato, kr bi drgač pol skos jokal... ampak je tko tut men lažje.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
16.11.2008 22:59:44   
sandrine
uh,ce smo pa ze na 4 delu se moram pa se js malo oglasituser posted image

Lunica joj,sem prebrala kako stalo mas.Si res ne predstavljam vse skupaj. Pa v bolnici je verjetno grozno biti s tko majckanim,a ne?Drzim pesti,da bo z Lukcom zdaj vse vredu.Da bo cimmanj joka in da bos delezna samo se njegovih glasnih nasmehov,da te napolnijo mal z energijo.Evo ena user posted image za Lukca od mene in ena user posted image  od Tjana. Drzi se! Pa atija tud mal pocartaj,mate pa res vse na kupuuser posted image

Inigo in Hruska debeluska(btw.tudi tebi bi mogli spremeniti nick-ne ustreza vec tvojim meramuser posted image )- kako ste zadovoljne s sleepy wrap-om?a lahka date kako slikico?a se je tezko nauciti tega zavezovanja,pa nasploh kk sploh zgleda vse skup?Mam sicer kengurujcka,sam mi nekak ne sede,pa razmisljam o nakupu,sam ka pa vem-a so navodila jasna tud za telebane,da skapcajo?user posted image  V katerem polozaju jih vecinoma nosite-naprej(kak majo tu noge?),al k seb?Se vam zdi ok tud zdaj za zimo,ko bojo bebeki v kombinezonckih? -upam,da se mi ne bota zdaj smejali,laik pacuser posted image

Za vse ostale cvekice pa lep pozdravcek

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
16.11.2008 23:36:45   
Blacky30
Karamela, mi smo se odločili in našo dali cepit proti rotavirusu. Je tudi P priporočala glede na to, da imamo tavečjega v vrtcu. Cepivo pa ne more povzročit virusa oz. v takem malem %, da se za to ni za sekirat.

Mirjam, glede slik nagecov, ja, tudi jaz tega ne objavljam, ker sem slišala že take štorije.user posted image  Pedofili zarukani!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Sluz v blatu je včasih tudi od večje količine čaja.

Rebeca, jaz si bom najbrž omislila Lemi stolček za hranjenje. Ravno danes je v akciji BC na spletni strani 30% znižan, redna cena je 109,99€. Samo, ker je modre barve, ga jaz ne bom vzela, bom počakala na kakšno drugo barvo. Ti pa imaš še natanko uro in pol časa, da ga kupiš.user posted image
Tukaj: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=191675

Dzanika je napisala:
Blacky a lahko na 4. del julijk na začetku sezname nalepiš... Ker včasih jih iščem pa potem ne vem kje so. Pa je enostavno če so lepo na začetku in ni treba brskati...

Seveda, draga! Takoj bom!user posted image user posted image user posted image user posted image


Mojcek, neeee, zakaj zdaj štekaš??? Daj ti lepo meni vse tri pakunge za 3 Hippe, ok? Nič mi ne šenkaj. Jaz jih itak moram kupit, ti pa jih ne boš stran metala. Pa povej mi, kak bova to zrihtali? Boš mi poslala po pošti, pa plačam paket in tebi pošljem denar po povzetju al kak? Nimam prakse....user posted image
Čuj, kaj ti imaš to tak čevlje razstavljene po poličkah v stanovanju doma? Vauu, ker lepi so itak tak, da so res za razstavo.user posted image
 
Metuljcek, kaj pa si to napisala:
Tako ali drugacno obliko driske/viroze otrocek lahko stakne v vsakem primeru - tako sta nama razlozila mozeva zena & njen moz (oba dohtarja)
Khmmmmuser posted image user posted image user posted image , mislim, a ste vi to mal tam swingerji al kak, pa še poročeni???? Tvoj ima 2 ženi?user posted image user posted image
Pa ful dobre slikice iz Avstralije, vauu, res si že videla sveta!user posted image
Almera, vauu, Nova Zelandija!user posted image user posted image  Pa tudi noseča bi šla? Pa ti kar sama po Avstraliji??? Ne morem verjet, to pa jaz ne bi bila nikol sposobna. Jaz pa nisem nič popotniški tip, sem kar zapečkar in sem najraje doma. Smotka, ne?user posted image


Neboglasnica, upam, da bo tvoja noga kmalu ok, ker to pa je zdaj res že katastrofa, kar eno sr... za drugim.user posted image user posted image


Lex je napisala:
komaj akam, da začne hodit da se bo zmatrala in tja padla. user posted image user posted image

In jaz berem, pa si mislim, boga, niti na wc ne more v miru, ker si ravno pisala, kak Vita nič ne spi, potem pa preberem drugi del stavka, pa mi ni bilo več nič jasno. Potem pa ugotovila, da si se malo zmočila.user posted image
Kamilija, dobrodošla med nami!!!user posted image user posted image user posted image  Ja, mene so tudi vsi tak gledali v trebuh, ker sem imela ogroooomnega. In me je tudi babica na CTG-ju v P vprašala, če sem sigurna, da nimam dveh notri. Sem mislila, če je malo zmešana al kaj. No, potem pa, ko me je še babica tik pred porodom vprašala, če sem prvič tudi imela tako velik trebuh, sem pa tudi sama začela razmišljat, da potem pa mora bit nekaj na tem, da je res velik, ker babica pa vidi morje trebuščkov in če se ji je moj zdel velik, bo nekaj na tem. No, ni bilo več časa o tem razmišljat, ker je v naslednji sekundi pridrvela moja Teja ven in takoj smo vedeli, od kod meni tak trebuh - v njenih 4050g in 53 cm.user posted image user posted image user posted image

Mirjam in kamilija....jaz sem menda bila edina med julijkami, ki se ji sploh ni mudilo rodit. Jaz sem kar naprej pravila, ne še, pa sploh nisem opazila, da sem že 2 dni čez rok.user posted image  Meni se ni čisto nič vleklo. Še, ko se je začelo, sem hotla nazaj not vlečt.user posted image user posted image  Teja se ni dala, je poletela ven v 20 min po prihodu v P.user posted image

Frutka, kak vročo čokolado skuhaš??? Recept, prosim.user posted image  Baby Phone, mislim, da imamo Navihančka za 30€. Čist ok.

Ful lepe slikice vseh julijčkov, ki ste jih objavile. Si kar očke pasem na slikah, tak so sladki. Kar tako naprej, objavljajte jih, prosim. Pa velike, prosim lepo. Karamela lepo obvlada situacijo!user posted image user posted image user posted image


Ok, sem kar veliko predelala, ostale so mi še 3 strani na stari temi, potem pa priletim sem na novo. Le glejte, da me tukaj ne bo čakalo 100 strani.user posted image

Nočko.user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 7:30:51   
Anonimen
jutroooooooooo

mi se gremo potepat, posvetovalnica, atijeva preveza, trgovine...

ma bo luštno, se že res veselim.

naj povem lepo novičko, moj sin je bil včeraj CEL dan priden!!! Nič jokav, nič zvijal user posted image user posted image user posted image user posted image
to je meni tak napredek, da sem prav nabita z optimizmom, čeprav je bila noč spet nikakva. ampak počasi se daleč pride.

včeraj sem tudi opazila rdeče nitke v kakecu in neke fleke okoli oči po hranjenju, tak da sem zdej bolj ali manj zihr, da ima alergijo, ampak veste kaj, sem se odločila da ne bom komplicirala. sej je res, če se lepo redi, pa če bi krče res počasi zgubil, ni kaj za se sekirat. bom pač kasneje bolj pazila, lahko pa da je sam kakšna manjša intoleranca na mleko, pa se bo porihtalo, sam jst res verjamem, da bojo krči do 6 meseca popolnoma zginli in bomo tudi mi začel z našim malčkom uživat.

jooj, ful sem optimistična danes!


ps. mam še vedno 60 strani za prebrat, obljubim da bom ob prvi priliki vse nadoknadla in pokomentirala, ker se mi zdi fer, če ste držale pestke za lukca in zame in če ve vedno berete kaj jaz pišem, da tudi jaz vas preberem.

držte se

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 8:14:52   
ilatic
A zdaj velja za srečanje 20.11, četrtek - kje in kdaj - LJ?

Ilatic . kdaj imaš ti pregled? Da se temu prilagodimo.


Ja zame še vedno velja. Imam pregled in upam, da pridem. Ob 12h, kje pa pa vi povejte.

Imama eno veliko prošnjo. Moj Tarik je v petek začel kašljati, čez vikend pa se je poslabšalo. Kašlja, ne preveč suho, vročine nima, driske nima, papa, mogoče malo več spi in ostal je skoraj brez glasa. sedaj ne vem ali naj pokličem zdravnico in ga peljem na pregled. Kaj bi ve naredile?

Hvala za odgovore.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 8:58:49   
metuljcek321
Jutro!

Ej, danes sem pa tko svoh spala, non-stop sem se zbujala ... tece mi iz nosa, smrkam kot za salo, oci imam cist vnete, grlo me pece - ma, prav nic fajn. Staknila sem prehlad ... Anja je kar OK, mal ji se tece iz noska (zdajle spi drugo rundo po jutranjem hranjenju), zdaj je zdelal mene. Shit, no, k se clovek pol tko bedno pocut, pa nic tko konkretnga ni. Jest upam, da bo hitr minil ... k bi vas zdej pa res ze rada spoznala!!!

Hvala za odgovore o tem, kje so vasi malcki cez dan. Midva bova namrec zdaj dobila stajico, pa me je zanimal, ce jo katera prakticira. Vidim, da je v redu zadevica.

mirjam, ja, sem anglistka ... si tudi ti?

Blacky, user posted image  user posted image , res sem svetovno to napisala mozeva zena & njen moz ... user posted image  jest za nenavadne povezave. No, gre pa za mozevo sestro in njenega moza, seveda. Kolikor jest vem, moj se ni stopil med bigamiste ...

Letim na en caj, se beremo kasneje

_____________________________

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 9:48:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sandrine)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 9:50:01   
neboglasnica
Oj, dober dan!


Hvala za pike poke, upam, da kaj zaležejo. Sem bila pri zdravnici, mi je vzela bris in imam angino. Dobila ospene za 10 dni. Kaj čem, tak je...


Sem moža poklicala iz službe, je pri nama, sem malce pospravila, ker iščem (spet ja) pokrovček od dude, zdaj grem pa ležat. Mimogrede: včeraj ko sem vezla, mi je naredilo KLIK in sem takoj vedela kje imam bundo za Ano. Ja, ročna dela delajo čudeže...

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 9:52:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 10:12:37   
Netta
vzgajam Brina po povezovalnem starševstvu in vidim, da nama gre super.


za tolo zadevo sem pa prvič slišala...sem šla prec iskat po netu kaj je to zaena reč...user posted image sem vidla da obstaja knjiga...me zdaj tak zanima da grem prec v knjižnico. jej pa še sonček se je pokazaluser posted image user posted image

ilatic - jaz bi šla k zdravniku z malim!!!

lunca - super da sta boljšeuser posted image user posted image

metuljček - ne nisem anglistka, a se mi je zdelo, ker skoz dodajaš angleške fraze v poste. luštnouser posted image user posted image . sem pa razmišljala, da bi šla zdaj na tečaj italijanščine, si jo že precej časa želim znati.

neboglasnica - upam da se čimprej pozdraviš. kakšen gobelin pa delaš?? moja dva starša sta bla čist nora na te zadeve...jih imamo polno hišouser posted image

jaz ano veliko prenosim v štorklji..se mi zdi pa tale reč od sleepy wrapa veliko boljša saj se teža porazdeli na obe rami...mene po nošenju kar precej vrat in rama bolita. res super da ste povedale izkušnje s to nosilko, ker sva z možem ravno nameravala kupiti kengurujčka, pa se mi zdi tole boljše.
HD - kje si ga kupla in kolko si dala??



(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 10:16:16   
Blacky30
Jutro!

Kavico sem že skoraj spila, zdaj pa se moram lotit malo pospravljanja.

O, vidim, da ste načele temo povezanega starševstva. Prosim, nehajte s to temo, ker se bodo iskre kresale in kopja lomila. user posted image  To je najbolj grozna tema, ki jo začnejo mamice med sabo. Je na RR forum s to temo, idite pogledat, kakšno klanje je bilo tam. So teme velikokrat morali kar zaklenit.user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 10:17:52   
papir
joooooooooooj spet sem odzadi ostala,mater,vas človek kakšen dan ne prebere pa naklofate tok stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mam pa en problemček.v milerju sem kupila milupino mlečni riž-kašica.zdaj me pa zanima kdaj dajete to,kako? saj vem da mam na škatli napisano ampak... a ji zmešam z vodo a zmešam z aptamilom.hvala za odgovore.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?