Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Zakaj pa meni moj podnevi več ne spi???? Ponavadi je spal od 12-15, zdaj pa eno uro pa pol ležima, pa se mučima, pa vseeno ne zaspi... Pa je 2 star, lahko bi še malo....
katka-taki lok mamo samo v drugi barvi tina-ce ni dostavljeno je verjetno v porodni sobi saj tam mores met tel.izkloplen
tatly nerabiš met tel izkloplenega čepa sn jaz mela na glas naretegapa ni nišče nič rekel pa ko sn rodiloa je najhuje zvonil!pa ko so mi malo vagali sem vprašala če lahko telefoniram pa je rekla da lahko me je mileta šival pa sem telefonirala!
dandan Mi smo meli pa dans pregled vse je tako kot mora bit... pikec ima že celih 1777 g (na zadnjem pregledu je imel 998 g )...mami se je zredila za dodatne 3 kg in jih od sestre spet poslušala...ampak me to sploh ne gane...še G mi je rekel, da imam zdaj dober izgovor za to, da se redim
Zdaj pa se grem malo k čiščenju spravit...imam danes nekam veliko energije
janza-meni je rekla da ga naj izklopim pol takoj sem pa lahko telefonirala tasca mi je dala 80€ zraven za stolček za hranjenje-kje ga pa naj kupim
1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm 5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm
trezika saj se meni tudi ni vidlo ko pa sem rodila pa saj bo ze slo dol po porodu. aja ce hocete videtce mate kako zs ne rabite it cist na zacetek zgoral na moja ringaraja ti pise st koliko zs imas
evo mi smo se najedli, pica je bla dobra, samo sem se je preveč nažrla. morem se pohvalti, sem spravla hlače gor, ki sem si jih 14 dni nazaj sprobavala, pa sem mislila, da jih nikoli več ne dobim gor, zaj pa so mi še malo v bedrah prevelke naša dva spita, še mata pol ure, te pa gremo na obisk po to igralno podlogo
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
aja, kar se tiče tel v porodni- jaz sem ga mela brez problema, pa tudi takoj ko sem rodila, ko še me ni začel šivati, je lahko aleš že okoli klical. edino preden se je vse skup začelo, mi je rekla naj ga dam na tiho, da me nebodo živčne delali.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?