Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: domžalske mlade mamice 1985 tam okoli 19.11.2008 20:32:01
mary_lou
zrihtala...ne bo obleka ampak hlacni kostim crn z enimi svetlecimi crtami spodi pa rdeca kao pol srajca pol majcka...upam da bo dobr...77 evrov sm dala za blago tm nasprot tebe, sivilja je pa rekla okvirno cca. 100 evrov
RE: domžalske mlade mamice 1985 tam okoli 19.11.2008 22:20:05
corti
OJ!
No sem vse opravila danes...me noge tk bolijo da je joj!
Ti bom na ZS poslala telefonsko št. in če bomo pri nas mirni, da ne bo spet joka....se lahko zmenimo in gremo en krog oz. na eno kavico nekam ven na sončka! ok?
VVidim da nas je kar nekaj prieljenih sem v Domžale....sej vrjetno smo se danes kaj srečale, sem letala tudi tam okoli baby centra, pa merkatorja, v skb banki sem bila in na pošti! In to med pol dvaajsto in tretjo uro! pol pa sem morala gor, je Hanna začela, da bi pa ona jedla!
RE: domžalske mlade mamice 1985 tam okoli 20.11.2008 21:17:14
Tjaša23
ja linči pa žura v novi postelji in se igra ja takoj mi je ratal pol prej pa ne. drgač sem pa jz dons čist fuč bi šla kr spat sam možiček dela jz pa tud
RE: domžalske mlade mamice 1985 tam okoli 23.11.2008 18:58:02
leaberni
Hoj! Jaz sem dons čisto fuč. Vsi trije smo šli na dolgi sprehod, do mene domov in nazaj. jutri pa kar sneg napovedujejo. Ta teden ne vem če se bova kaj na kavici dobile. Bom brez avta, tasta bom vozila okrog pa še ta sneg.
RE: domžalske mlade mamice 1985 tam okoli 24.11.2008 15:46:36
Tjaša23
nč čakam da dan mine Lina se zdele neki zbuja je spala cele tri ure. drgač pa skos na rač visim. ja loh se dobimo jutr ja. pa vidve čebelce kva počneta