Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Torej, Dedek Mraz stane 67,40. Če to delimo z 20-imi družinami, pride znesek 3,37€. Najbolje bi kar bilo, če mi nakažete, da ne bom po piceriji s seznamom laufala. Bo gužva in preveliko "drenje" in drenjanje, pa še sama bom z malim na začetku(mož s tavečjim pride malce kasneje). Če ima katera boljši predlog, naj pove.
malecko moram peljati v LJ jutri, ker je moj dragi angino dobil, mene ni nič doma, zato je v soboto ne bo na dedka mraza, vas pridem pa pogledat malo. Pa prinest denar za dedka mraza, če prej ne dobim sporočila, kam naj ga nakažem
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Torej, Dedek Mraz stane 67,40. Če to delimo z 20-imi družinami, pride znesek 3,37€. Najbolje bi kar bilo, če mi nakažete, da ne bom po piceriji s seznamom laufala. Bo gužva in preveliko "drenje" in drenjanje, pa še sama bom z malim na začetku(mož s tavečjim pride malce kasneje). Če ima katera boljši predlog, naj pove.
Phe, stiskačica.
Kekec in Mojca se je ponudila, da bo pobirala denar, ker jaz res ne bom imela časa tam... Bo pa pri šanku, po vsej verjetnosti, v bež(svetlorjavem) plašču. Tako, da ga oddajte pač ob prihodu njej. Prosimo pa za drobiž, da bo šlo hitreje...
Darila pa tudi oddajte pri šanku, po možnosti tako, da otroci tega ne bodo videli, in da jih bo DM imel na kupu.
rubin the best si tole našla....... my thoughts exactly
Dedek Mraz danes ob 16. uri pri Marogici - Moja picerija. Za tiste, ki še ne veste, picerije ni problem najti, greste v smeri od Europarka proti Pobrežju in v prvem semaforiziranem križišču ZA dvoetažnim mostom zavijete na levo, potem pa peljete še enih 50 m po cesti naprej.
Da, zelo. (70%) Mislim, da ga ljubim. (14%) Včasih sem ga. (5%) Ne, vendar vztrajam z njim, zaradi... (5%) Ne, pravzaprav ga težko prenašam. (2%) Ostalo:______________ (4%)
Število vseh glasov: 400
Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!