Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
se strinjam...podpis ne pove vse...važna je volja do otroka.Lahko je moški hodil na čisto vsako predavanje, pa mu bo odveč otroka previti, obleči , skopati....
jaz imam pdp februarja in hodiva že sedaj ker v decembru pri nas ni MŠ v janurju se mi pa ne bo dalo tam sedeti 1,5h s takim trebuhom......moj že od prvega predavanja hodi z mano(samo še 2 imamo) in mu ni žal ker se mu zdi vse full zanimivo
Moj je zamudil samo 2 predavanja, pa še to tista o zobeh pa igračah za otroke. Je imel namen bit pri porodu, pa je bil žal v nabavi za gradbeni material (sva se glih selila).
Midva sva bila 2 leti nazaj in ne bova šla še enkrat. Potrdilo baje velja nekaj let, mislim da 5. Pozanimaj se, ampak mislim da po 10 letih pa ne velja več.
Midva sva hodila oba, se je res potrudil in si prilagodil sestanke. To je bilo 1 leto in pol nazaj, sedaj v drugo pa ne vem če bo šel... sej se bova za 2 leti nazaj še kaj spomnila , a ne Jst sigurno bom šla tudi zdaj...