|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
6.3.2009 18:00:45   
eee35
joob: jaz nisem davala urina, rekli so mi, da če se dobro počutim, ne rabim, da bom dala na morfologiji. Toksoplamozo preverjajo v krvi.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
   RE: Avgustovke 2009
6.3.2009 18:05:55   
Joob
Aha, tako...malo me je zaskrbelo, ker sem brala, da z urinom preverjajo tudi okožbe sečil...no ampak, če bi bilo klinično kaj narobe, bi itak kaj lutile (pekoči občutek, srbečica,...) Ali se motim?
eee35, hvala za odgovor!user posted image

_____________________________

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
   RE: Avgustovke 2009
6.3.2009 18:13:11   
Muca83
Joob, kakor jaz vem tokso gledajo v krvi. Za urin bom pa jaz videla v ponedeljek kako bo.

Kerala, čestitke za fantička! user posted image

Sulfinija, tebi pa čestitke za mehurčke! user posted image Ti prav zavidam! user posted image

Jaz pa danes nisem preveč dobro. Ponoči me je trebuh začel boleti, ampak na srečo me na takih mestih, da vem da mora biti prebava. In tako sem šla ponoči ene 2x lulat, ker sem bolj slabo spala, pa še nočno moro sem imela, da sem šla na wc in se mi je kri ulila user posted image Sem šla pa potem danes že 3x na veliko potrebo, pa me še kar malo boli. Pa sploh ne, da bi imela drisko ali kaj podobnega, samo nekaj me očitno daje. Mi ni jasno zakaj, ker nimam težav s prebavo, grem skoraj vsak dan. Eh, saj bo minilo.

Jutri pa dobim avto, v nedeljo imam praznovanje za RD, v ponedeljek pa RD in pregled pri G. Pestro bo, pestro. user posted image



(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
   RE: Avgustovke 2009
6.3.2009 18:16:38   
eee35
Verjetno, če bi bila kakšna okužba, bi to res čutila, saj po moje nisi edina, ki ji niso vzeli urina (glej moj primer)user posted image  Če te pa skrbi naslednjič vsakič teži, saj po moje to vzame eno minutko, da ti urin pregledajo.
Kerala: čestitke! Pa dobro, da si AS dobila, jaz pa končno nisem naročila, glih ker je moj tok težil, pa zakaj rabim in kaj bom kupovala, pa blabla, ti deci včasih so res grozni!user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
   RE: Avgustovke 2009
6.3.2009 18:25:16   
tulpek
Meni so vzeli urin, mislim da mi ga bodo na vsakem pregledu. Tokso ugotovijo na podlagi krvi in če prvič ugotovijo, da si jo prebolela, tega ne preverjajo več.
Kakšno vnetje bi pa čutila (peče), videla (drugačen izcedek) in vonjala. 

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
   RE: Avgustovke 2009
6.3.2009 18:43:47   
aprilčica07
Evo mene:)

amnio je za mano, zdaj sledi le še mučno čakanje na izvide (3 tedneuser posted image user posted image user posted image ). Sam poseg ni sploh boleč, bolj me je bolela injekcija, ki sem jo kasirala  kasneje, ker sem rh-.. uff, to pa boli:(  Moram pa povedat da so na genetiki bli vsi tako prijazni, da je res vredno pohvale.  Od sester, do zdravnikov, da ne omenjam genetika dr Rudolf-a, res bravo bravo..user posted image user posted image Kljub vsem tegobam, ki te tam pestijo, te nekako uspejo pomirit, da se kr prepričaš, da saj bo vse dobro.. (upam)...

Nas je blo 5 tam danes, tri z slabimi izvidi ns-ja, dve zaradi let. Smo pol klepetale ko mataste v uni sobi za počivat, da je cajt hitreje minil:)

Zdaj moram počivat, tamali in moj sta šla kr h tašči in bosta pač tam, da imam jst tle res mir in sem samo na kavču, pa malo pred tv.jem, kaj drugega pa ne bom delala. Treba upoštavat navodila in počivat, da ne bi pršlo še do kašnih drugih zapletov, jih res ne rabim, je ostalih kr zadosti:)

Hvala vsem za dobre misli in želje:)

Lepo se imejte, se še kaj oglasim, saj od kavča do računalnika ni daleč, to pa lahko delamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
   RE: Avgustovke 2009
6.3.2009 19:30:10   
magnolija1984
lep pozdrav !!!!! moj pregled danes je bil superuser posted image user posted image user posted image

pregledala mi je Mvrat in spet lahkuser posted image user posted image   naredila mi je tudi UZ-res mam fajno g, jo nism rabla prosit očitno mi pripada je pa to bil že 3 Uz plus NH.

vprašala sem jo za angelsound, če kaj škodi, se je nasmejala in rekla da nikakor ne, da če nisem opazila ima ona v čakalnica prospekte! user posted image user posted image tk da iščemo srček dansuser posted image

glede urina ga men gleda vsak drug obisk pri njej, opozorila me je pa če me bo kaj peklo med lulanjem naj kr pridem dat urin. v urinu  gledajo tud beljakovine
opažam da mam urin včasih full temen, nisem dehidrirana ker full pijem!!! mam skos steklenicko 0,5l na mizi. ampak je bil urin dans ok.



(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
   RE: Avgustovke 2009
6.3.2009 19:51:30   
Joob
Aprilčica007, verjamem, da bo vse v najlepšem redu in da boš kmalu začela uživat nosečnost.user posted image user posted image user posted image

Magnolija1984, suuuper za pregled!user posted image

_____________________________

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu magnolija1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
   RE: Avgustovke 2009
6.3.2009 20:22:31   
eee35
aprilčica 07: ti kar počivaj, saj pravijo, da treba. A si dobila kaj več bolniške? Ker nekaj smo se pogovarjale da je tri dni samo.
Jaz sem spet joto kuhala, mogoče me daje želja po kislem zeljuuser posted image  Sem naredila takšen lonec, da bo dost za tri dni!
Sem vidla, da pišete o Lostu, da ga gledate, jaz pa niti ne maram preveč, včasih pokukam, ko moj gleda, zato pa imam zelooo rada serijo 24, zbiram po par delov, pa gledam en za drugimuser posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
   RE: Avgustovke 2009
6.3.2009 20:38:43   
sams
aprilčica, oh, tej 3 tedni se bojo vlekli, ampak mi smo tukaj, da držimo pesti user posted image . Upamo na najboljše user posted image .

kerala, zdej sem bila v pilates centru in so mi rekli, da je premalo user posted image  in nimajo posebej pilatesa. Najmanj 3 bi morale biti, če ne je varianta individualen "trening", samo jaz nisem tip za to user posted image .

Grem papcat tunin namaz, ki sem si ga prej naredila, ker res nisem vedela, kaj bi jedla. Šibam user posted image . Pa-pa.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
   RE: Avgustovke 2009
6.3.2009 23:22:17   
sasa84
Živjo avgustovke!

Evo, še ena se vam pridružuje.
Noseča sem 6t4d (še 38 minut in bo 6t5duser posted image ), rok imam 18.8. Ima še katera takrat rok?
V glavnem, ko pogledam svoj vedno večji trebušček in pomislim na to, kaj vse se dogaja tam notri z mojim pikotom, me tudi non stop lulanje, vstajanje ponoči, zamašen nos, glavoboli, vrtoglavice, izguba apetita, povečan apetit, bolečine v spodnjem delu trebuha zaradi raztezanja tkiva, utrujenost, zaspanost...ne motijo. Res, vse pozabim. Sem noseča prvič in mi je res vse novo - vse hočem vedeti, včasih se mi zdi, da že kar malo pretiravam. Še dobro, da me včasih kakšna kolegica, ki že ima otročke, malo spravi k sebi.user posted image Najini družini sta krasno sprejeli, včasih kar preveč skrbijo zame (zdaj mi gre še včasih malo na živce, ampak vem, da mi bo pozneje prav prijalo). Tudi moj dragi je krasen, prav luškan je, ko me sprašuje, če že brca, če že sliši,...in kar vpija vase, ko mu kažem slikice z ultrazvoka in knjig in mu razlagam kaj se dogaja s pikotom. Ime sva že izbrala - Anže. Meni je bil všeč že od začetka, čeprav sva imela vsak svoje favorite, ampak je po nekaj dnevnem premisleku pristal nanj in zdaj tudi pod razno noče, da bi bil kaj drugegauser posted image  Kaj pravite na to ime? Kakšna so pa vam kaj všeč?
Nič, uživajte v nosečnosti (vsaj približno toliko kot jazuser posted image ) in pazite nase in na vaše pobalinčke! Se slišimo!

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
   RE: Avgustovke 2009
7.3.2009 8:07:24   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image jutro punce!!!!soncek je, pa se vikend!!!lepo ga izkoristite s vojimi dragimi....aprilcica, drzim pesti, za tvojo pikico , in da cim kasneje dobis rezultate!!!ker ce je kaj narobe sporocijo prej, ce pa ni pa se caka(kolkor mi je znano. ne bom pametovala) pa naj ti ttilr tije tedni cimhitreje minejouser posted image
sasa84, dobrodosla med nami in cestitke za user posted image . sami, si ti ziher, da si noseca 6t4d, al si 16t4d?
pa saj v bistvu niti ni vazno.
u glavnem....en lep nosecniski vikend vikend vsem skupajuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 7.3.2009 8:08:20 >

(odgovor članu sasa84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2637
   RE: Avgustovke 2009
7.3.2009 8:39:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, NASLEDNJI PREGLED


XX.08.   
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), (user posted image ,user posted image )??
mayathebee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??    

any83   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
     
  

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ), MF-16.03.

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-27.03.
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), MF-28.03.          
ema82   -  ??, ?, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-24.03.

šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), 10.03.


02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), MF-23.03. 

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                
5ra83
   -  25, P, MB, (1 user posted image ), ??

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), user posted image , MF-25.03.

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), ?? 
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), 26.03.              
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image )
, user posted image , 10.03. 
 
06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), ?? 
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??


07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), ?? 
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), MF-03.04.

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ), 09.03., MF-06.04.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), MF-25.03. 


09.08.
Ayo   -  33, P=02.03.09, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), MF-30.03. 


10.08.  
modrasmotka  -  23, ?, ?, (? user posted image , ? user posted image ), +1, ??

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +5, MF-08.04.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 26.03.                              

M1987   -  21, zaročena, LJ, (1 user posted image )user posted image , 01.04.
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??


13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 07.04., MF-03.04. 
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ), +3, 12.03. 
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +5, user posted image , ??
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +0, user posted image , MF-15.04.
eee35   -  35, P, LJ, (1 user posted image ), +5, MF-30.03. 
 
ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ?? 

14.08.
lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
katyy26   -  ??, ?, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), 02.04.

15.08.
*sandy*   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), MF-06.04.
 
romana24   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ), ?? 
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), ?? 
sasa84   -  ??, ?, Grosuplje, (1 user posted image ), user posted image , ??  


19.08.
muca83   -  25, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), -1, user posted image , 09.03.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??              
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), 31.03. 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), 13.03.  
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), 03.04.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), 09.03.  
kargo   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), user posted image , 09.03.

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 31.03., MF-21.04. 
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image , 17.03. 
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),-2, 10.03. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), 09.03. 
 
činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, ?? 

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), AC-18.03.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), 11.03.
Alisa
   -  28, ?, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +4, user posted image , ??

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), ?? 

22.08.

Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +2, 16.03. 
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), 12.03.

25.08.
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), -0,5, 23.03. 

28.08.
altaya  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), ??  
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ), +2,5, ??
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), user posted image , ??

 
30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +4, 30.03., AC-24.03. 
tulpek  -  26, ??, ??, (1 user posted image ), -2, MF-14.04.  


02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 88 

____________________________________________________
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:


  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ
______________________________________________________


  • urejanje dokumentacije
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1


Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.


Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2638
   RE: Avgustovke 2009
7.3.2009 8:41:24   
go_ta
dobro jutro, dragice!
saša84, dobrodošla!!
danes sem spet spala samo do pol 8, vmes se zbujala vsako uro, ampak zbudila sem se spočita, polna energije. svašta!!user posted image  bom pa popoldne navzkriž gledala he he.
zdaj kavica, pol kuhanje, pol sprehod ... želim vam en lep res dan!!!! sončeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek jeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
   RE: Avgustovke 2009
7.3.2009 10:06:35   
Dorca
Evo še ena avgustovka prihaja!

Tudi jaz imam rok 18.8., in sicer pričakujemo že ta tretjega/tretjo user posted image ? Trenutno imam en blag rotavirus, črvinči me po želodcu, na bruhanje mi gre itd. Upam, da ni kaj drugega user posted image  V sredo imam kontrolo in upam na najboljše.

Sedaj pa šibamo ven na sonček z mojima dvema sončicama user posted image user posted image .

Čavči 

_____________________________

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
   RE: Avgustovke 2009
7.3.2009 10:13:46   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image dobrodosla dorcauser posted image user posted image user posted image
tudi pri nas pricakujemo tretje:)
lahko se pa oglasis tudi na tem forumu :
http://www.ringaraja.net/forum/m_3579596/mpage_13/key_/tm.htm

tukaj smo vse, ki smo ze 2x mamice, in pricakujemo v tretjeuser posted image

(odgovor članu Dorca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2641
   RE: Avgustovke 2009
7.3.2009 10:17:32   
Anonimen
ma jooooj nooooo....
meni se ta nas avgust zdi se takooooooooooo, zeloooooooo oddaljen.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2642
   RE: Avgustovke 2009
7.3.2009 10:48:35   
kargo
Pozdravljene punce in tudi saša84 in dorca,upam da ste vredo,tako kot danes jaz.Po dolgem času sem se naspalain upam,da bo tako naprej.Blazino za spanje sem si naročila,ker je niso imeli na zalogi,dobim jo v ponedeljek.
Aprilčicauser posted image user posted image user posted image ,hvala bogu da je to za tabo,vem,da sem lahko zdaj važna,ker sem že dobila izvid,ampak vem da bo tudi tebi minilo in vem da bodo izvidi normalni,bom mislila na tebe in na tvojo bebico.
Zahvaljujem se vsem za lepe želje ob izvidu,da vam povem po pravici,ne vem če že najbolj dojemam,Kerela tebi pa čestitke za fantka.
Imam pa eno vprašanje,a si katera že maže bušija in kdaj naj bi to začele in katero kremo uporabljate?Jaz sem čista nevednica,v knjigah piše vsemogoče,zato bi rajši izvedela iz prve rokeuser posted image .
Lep vikend vsem skupaj,uživajte na zraku ti Aprilčica pa lepo počivaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
   RE: Avgustovke 2009
7.3.2009 11:50:26   
lara27
Pozdravljene user posted image

Evo mene po dolgem času na raport počutim se vredu, trebuh raste  otročka že čutim najbolj zvečer ,ko se sprostim in malo uležem
v torek imam pregled in sem zelo firbčna rada bi imela ultrazvok ,da bi videla pikico vendar mislim ,da bom mogla počakati do morfologije ,ki bo po vsej verjetnosti naslednji mesec takrat bom tudi vprašala za spol.

Dobrodošle nove user posted image user posted image Sasa84 in Dorca vidim ,da nas je vedno več na forumu .
 Kargo tebi čestitke za dobre izvideuser posted image user posted image user posted image jaz si mažem trebuh z mandljevim oljem ,ker sem se že v prejšnji nosečnosti in se mi zdi ,da je koža zelo lepa in prožna vedno se namažem po tuširanju dokler je koža še mokra ,ker se bolje vpije .
Kerala
user posted image user posted image super za fantka ali razmišljaš kako boš dala ime?
Aprilčica upam ,da bodo tvoji izvidi super user posted image in da bo čakanje čimprej mimo.

Lep vikend vsem user posted image !

(odgovor članu kargo)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
   RE: Avgustovke 2009
7.3.2009 12:03:07   
kerala
Živijo!

Koliko nas je, vsak dan več - dobrodošli Saša84 in dorca... to bo enih dojenčkov - pa pravijo, da imamo nizko rodnost!

Lara, naš fantina bo Taras, skor zihr, sicer mlajši hčerku nikakor ni všeč, sam se bo že navadila, smo le 3:1user posted image Mojmu user posted image se pa kar meša - včeraj jo je popihal in prišel čez 5 ur nazajuser posted image ... je menda že kar častil in ne vem kaj, joj obnaša se kot da bi se že rodil! Je rekel, da si niti upat ni več želel, ko so na NS rekli, da zgleda da bo spet punčka...

Kargo, jaz se mažem že slab mesec, imam eno zelo mastno kremo iz Locitana, poleg trebuščka še boke, stegna in prsi.

Zdaj pa šibam, me že preganjajo - mal na sončka na kavico pa na tržnico...

Lepo bodite!




_____________________________

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
   RE: Avgustovke 2009
7.3.2009 13:12:11   
modrasmotka
hey.moji kilogramčki so res šli sam za enga gor.user posted image klub temu da veliko jem.pri vsakem pregledu vedno moram dat vodo,in so ugotovili da mam probleme  mehurjem in moram veliko,veliko čajčka pit.
dali so me tudi v bolniško ker me malo križ boli pa povedala sem kako službo imam da delamo po 10/12 ur.no sedaj sem pa še zbolela mam vročino pa bolečine v grlu in ušesih.pa me neki zanima:moja os.zdravnica je rekla da lekadol naj nebi škodoval,ima katera že izkušnje z tem???men je rahlo slabo,sedaj pa nevem ali od tablet ali od tega ko mi ne paše jestuser posted image .no sj sm sam dva pojedla zvečer in zjutr da mal oblažim te bolečina.
uživajte še naprej.....user posted image

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
   RE: Avgustovke 2009
7.3.2009 13:25:58   
aprilčica07
kargo: jst se tudi že en cajt mažam, ne da bi bla taka potreba po mazanju, ampak bolj iz navade.. imam pa bepantenol melko in olivno mleko od kozmetike kancilija, oboje je mastno in mi šae gor na trebušček dat:)
težko bo čakat, ja, to itak.. ampak na koncu bom vedla kaj je na stvari, tako, da to čakanje odtehta vse drugo.. no, saj veš kako to gre, kajne? ful sem vesela, da je pri tebi vse dobro.. bravo pupa, kr tako dalje:)
kerala: čestitke za fantka, sem včeraj pozabla čestitat, prebrala pa sem:):):)  kolkokrat sem tako vmes spomnim tebe in te vaše izkušnje.. in to mi dalje pol neko moč da grem dalje,, poglej zdaj kje si, nosiš zdravega fantka!user posted image

No,mi o imenu še ne govorimo, za fantka sicer mislim, da ne bo težav, pri pupi bo pa bolj pestro.... ampak to izbiro imen prepuščamo v čas, ko bomo vedli kašno je stanje:)

Imamo sonček, kako je lepo zunaj, jst pa tle notri, bolj ali manj na kavč in vsake tolko do računalnika. Dolgcajt za znoret.... Nisem tip, ki bi poležavala na kavču in uživala v brezdelju.. ampak tokrat je pač treba.. kaj je teh par dni v primerjavi z celim življenjem, kajne?

Grem v vodoravno!


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
   RE: Avgustovke 2009
7.3.2009 16:18:22   
Dorca
A mogoče katera ne bo prašala za spoluser posted image ?

Modrasmotka glede bolezni je bolje da vzameš lekadol kot da ti raste vročina, verjemi, imam zelo slabo izkušnjo z virozo! V prejšnji nosečnosti sem dobila virozo in jemala antibiotike, sem pa prav pametna hodila veselo okoli in v službo!!!! Trapa, nikoli več ne bi ponovila tega!!! Rodila sem punčko (sedaj je HVALA BOGU vse v redu) s srčno aritmijo, saj nočem strašit, ampak so mi rekli, da je skor sigurno viroza pustila posledice, zdravila nikakor ne, viroza pa čisto mogoče. Se mi pa tudi zdi da je tako, ker ji je srček pred mojo virozo čist ok delal, ko sem šla pa na pregled po virozi je bilo pa že slišati motnje. Saj pravim, na srečo se je vse dobro končalo (po 1-letnem jemanju kar močnih zdravil), je bilo pa kar stresno za vse nas. Tako da če poješ kakšen lekadol sem in tja ne bo nič narobe, najhuje je če se ne preleži bolezni, kakršnekoli, sploh s povišano temperaturo!

No takle mamo, men se je želodček umiril, nič več me ne krivinči, sedaj se grem pa pedenat, ker greva z možkom na večerjico za 8 marecuser posted image - Plesal bo pa bolj slonček namesto meneuser posted image .



_____________________________

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
   RE: Avgustovke 2009
7.3.2009 16:41:52   
Sulfinija
Ojla!

Midve z najino user posted image sma ok.Danes sme spet polna energije da bi vse lahko premaknila,še celo likala sem.In ko sme počivala je mamica videla kak moja user posted image  miga hi,hi ali pa sma imele previde sedaj miruje...

Sem pa dobila za 8.-marec od možeka lepo nosečniško bluzo,katero bom imela danes na večerjo ko grema za osmi marec.IN šer dve lepi bluzici niso prav nosečniške so pa bolj široko sešite nenormalno so lepe.

In v albumu imam nove slikce trebuh 17t2dni in moje umetnije je naslov albumu.user posted image ,puloverček iz 100% bombažne volne,copateki so še v izdelavi.

user posted image ,copateki,isti pulover kot so copateki je še v izdelavi.
user posted image in moj ponos v 17t2dni.

user posted image ,in kvaćkana odejica za na vozek,dana je le na zeleno flis brisačo ni še gor sešita,zeleni klovn odejica se še kvačka in bo na rumeni brisači sešita gor so odejica za na vozeka.

UrsaT,čer upoštevam da sem v prvem trimesečju šla lulat v eni uri minimalno 20x na dna sem sedaj lahko rada ko grem celi dan 20X lulat.Torej malo se je umirilo kaj veliko pa še ne.

Takole punce šibam pod tuš,se urejat nato pa na pizzo.

LP Mojcauser posted image 17t2dni














_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
   RE: Avgustovke 2009
7.3.2009 19:33:48   
aprilčica07
dorca: jst sem ena takih, ki če bi blo vse ok, ne bi vprašala za spol (nisva niti v prvo vprašala).. zdaj pa ker je vse v zraku, in sem bla na amnio, bova pa itak zvedlauser posted image   doma imava fantka, ki bo aprila star 2 leti, trenutno pa nama je vseeno kaj bi/bova dobila, samo, da bi dete blo zdravo, vse drugo je postranskega pomena...

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?