Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Žal meni pa deluje zmahano s temi podočnjaki, sicer kaj pa jaz vem o ženskah. Nekako me tudi ne zanimajo. Kar se tiče fotostimulacije imaš čisto prav, evo jaz sedaj študiram, kateri Colinov film bom danes spet gledala, da bom orenk na stimulirana za našega.
Čokolada je pa z pomarančo, cimetom, koriandrom, mandeljni, grozdnjem -rozinami, mrbit še kej sam rajš ne grem gledat k bo padla še ena. Men te okusi blazno pašjo, drugače nisem nek čokoladabasađžer.
Draga Se* jutri je pa poseben dan...dobila boš pikici...Jupi
Oooo sončece - jap! Jutri, na dan najine polletne obletnice (kaj je to z ženskami in obletnicami ) dobiva dve ali eno pikopoko. Bom pa fajn cartala, pa razvajala, pa prepevala (hm ... če dobro premislim, raje ne bom pela ) da bodo videle kak je fajn in se odločijo ostat pri nama.
Čokolada je pa z pomarančo, cimetom, koriandrom, mandeljni, grozdnjem -rozinami, mrbit še kej sam rajš ne grem gledat k bo padla še ena. Men te okusi blazno pašjo, drugače nisem nek čokoladabasađžer.
Pija danes je na TV1000 ob 8ih
Blanč, nikar še ne vrži puške v koruzo Ne obupat. Kaj pa če se je le en poslovil. Vidiš koliko punc je že imelo take krvavitve, pa je bilo potem vse v redu. jutri pojdi na krvnega, pa potem čez par dni ponovno. A prav?
Kruce, tvoja ženka naj kar danes lepo vzame klomifen, ne bo nič narobe. Preverjeno.
Punce, pa kaj ve meni delate. Toliko fotostimulacije, da se meni kar sline cedijo iz ust. Bo moj pobegnil, če ga še enkrat napadem.
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Punce, pa kaj ve meni delate. Toliko fotostimulacije, da se meni kar sline cedijo iz ust. Bo moj pobegnil, če ga še enkrat napadem.