scorpiogirl
|
Čer forenzikov je blo konec ... me je MM že obtožil, da sem zasvojena ... zdej so še na Akanalu vsak dan ob 20h pa Pop v sredo in četrtek ... revež sploh ne pride do tvja zvečer IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Vidim, da imate nocoj vse intervencje, upam da jih pri nas ne bomo do jutra not prinesli. Kako že pravijo so far, so good. Je imel samouspavanje, potem pa na trebuhu, z eno nogo iz postelje in povsem odkrit. Mislim, tega našega otroka sploh ne zebe. Saj potem razumem, če se je v veselem decembru non stop zbujal, v pliš pižami in zadekan do vrha. Zdaj ga pokrijem šele opolnoči, ko greva midva spat, pa je že bolj hladno, saj ogrevanje že zdavnaj ne dela več. a ti tole o našem malem pišeš prov ne moreš verjet, ampak lih dons sem ugotavljala, da se je nehal non-stop zbujat, ko sem ga v tanjše pižamce začela oblačit ... zdejle se pa par dni odkrije (no, dons in včeraj ga sploh nisem pokrila), pa sploh fajn spi ... kaj bo pa poleti, k bo vroče??? jst sem zavita v kovter, mali pa v tanki pižamci pa ga ne zebe, je prov topel. pa tud intervencij zvečer ni več kej več pa ne morem več komentirat ... me postelja pa kovtrček tko lepo kličeta hvala vsem za lepe želje ... Špeli, si me prov nasmejala sej ni panike, bom hitr dobr, sam mi gre na živce, ker zbolim samo vsake par let ... pa lih letos lepo nočko in čimmanj intervencij