|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: seks na službeni poti
12.12.2008 17:49:39   
Mariposy
Tukaj pa ratuje kar pestrouser posted image

_____________________________

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: seks na službeni poti
13.12.2008 10:15:03   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zadnja Anonimna, da nisi ti bila z mojim možem, ker je zgodba čisto ista. Moj mi je povedal celotno zgodbo in v njegovi glavi ni bilo tako romantično kot si ti predstavljaš. Midva sva bila na robu ločitve, ker sva se kregala in takrat je šel na službeno pot kjer se mu je ena skoz ponujala in njegove besede so bile moški **** se mi je dvignu in hotel sem jo izkoristiti in ja pihal sem ji na dušo ampak zgolj samo zaradi seksa. Drugače se mi pa ženska smili, ker je mislila kako sem zaljubljen v njo. In ja ni šel z njo nikoli naprej tudi ko so prišli iz službene poti zato ker je ugotovil, da ima ženo vseeno najraje. Ženska se mu je ponujala še naprej in bilo mu je že vse skupaj bolno in takrat je meni tudi vse povedal.

Lej lahko, da nisi ti samo ne si predstavljati pri moških, da so takoj zaljubljeni in joh in sploh pri njih gre samo za potrebo če vidijo možnost, da bi lahko bilo kaj. K sreči je meni moj vse priznal in od takrat sva se zmenila, da morava delati veliko na najinem odnosu, da se več ne odtujiva. Tudi sam je priznal, da bi mu bilo hudo če bi naredil korak naprej ker mene nebi rad izgubil nikoli.

Moje mnenje, da je potrebno prvo delati na odnosu s partnerjem preden se spustiš v avanturo.



Lahko pa da tvoj samo tebi blebeče, da lahko sedi še naprej na dveh ali več stolih. Tebi govori tako, v preostalem čadu pa hopla na sodelavko/e. Ker tiček se mu lahko še velikokokrat dvigne in.......izkoristi priliko.

lp, mojca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: seks na službeni poti
13.12.2008 14:25:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa ne govorit punce, da vam ne paše, če se kdo obrača za vami. Imate znova občutek, da ste lepe in zaželjene, po vseh teh dolgih letih samo z enim partnerjem. No, mogoče ste pa vse svetnice z obročkom. Jaz nisem in nobene take niti ne poznam.


no tukaj pa anonimna, ki je to temo objavila user posted image .

Ja predvsem to mi je pasalo, da sem mu bila všeč, kljub mojim odvečnim kg, da sem ga prepričala s svojo prisotnostjo, iskrenim nasmehom, nagajivimi očmi, kot je to opisal on. In res se je kresalo med nama!

Zadnjič me je poklical, ker sva izmenjala poslovni vizitki in v trenutku so se spet po meni sprehodili mravljinci, kar srce mi je poskočilo, pa ga nimam rada, samo tista strast, oz. spomin na strast, ki sva jo imela. Rekel mi je, da ko pride v moj kraj, da bi se dobila na kakšni kavi. Pa sem bila prec za, flirtanje, skrivni dotik pod mizo,....., oh ja. Jaz bi se še rada tako počutila. To mi manjka v zdajšnji vezi. Pa je moj mož krasen, privlačen in oh in sploh lep, ampak teh občutkov pa več ne vzbuja v meni, preveč je zakopan v delo, pa mu večkrat (vsaj 1× na mesec) povem, da tako ne morem živet, da sem sama z otrokoma, on pa cele dneve dela, da ne samo, da ga rabijo otroci, ga rabim tudi jaz in ne samo za seks, ampak za družbo, pogovor,...Oh brez veze razpredat. Vglavnem po prepiru je mal boljše, a se spet hitro vse vrne nazaj v iste dolgočasne tirnice.

In ja....če bo spet kje in kdaj priložnost bi s tem gospodom iz službene poti še enkrat skočila med rjuhe. Midva imava doma vsak svojega partnerja, otroke in nima noben od naju želje, da bi postala to kakšna skrivna veza, ampak očitno se bo razvilo to samo v priložnostni seks. Tudi si ne pošiljava sms-ov, klic pa le sem ter tja kakšen 1× na teden.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: seks na službeni poti
13.12.2008 19:49:53   
RayBan
Moje mnenje; sicer ti trdiš drugače, ampak po moje se bo razvilo v kaj več, kot samo priložnostni sex kot praviš. Vsaj s tvoje strani, kajti  pogrešaš še kaj drugega kot samo posteljne aktivnosti.

Dost bedno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: seks na službeni poti
13.12.2008 20:34:16   
Anonimen
RayBan - to so besede

MojcaŽiga - ja bi se s tabo zelo strinjala in res je tako, samo moje zgodbe ne poznaš. Jaz ne bi nič zvedela če mi moj nebi priznal in tako je sebi slabše naredil ker je sam od sebe priznal. In mi tudi njene SMS pokazal, zato da bi videla do kje sta bila. Priznal mi je pa zato, da mi dopove kakšna sem bila do njega, da sem ga tako deleč pripeljala, da je skoraj podlegel. In ja tudi sama sem kriva, saj sem bila do njega zelo hladna, bi rekla, da sem ga prav pošiljala drugi v objem. Zakaj še sama težko vem, verjetno miljon problemov, otroci, nosečnost, hiša in še bi lahko naštevala. Vem pa da je polovico krivde sigurno na moji strani, saj mi je bilo vseeno kako je z njem. Bistvo je, da sva se odtujila čisto in se samo še kregala ampak globoko v nama je bila še zadnja iskra. In po eni strani sem zelo srečna, da je ta ženska prišla med naju, saj je tudi mene streznilo, da sem ugotovila kaj delam. Samo za primer ti dam, da ti bo jasno kaj sem počela raje sem spala s svojim otrokom kot z njim čeprav mi je povedal, da se počuti osamljenega in še veliko je tega.

Zakaj sem to napisala je samo zato, ker vem, da moški ni nikoli takoj zaljubljen ampak mu nekaj verjetno doma manjka in če se mu ponuja možnost jo tudi zagrabi. In mojmu se je ponujala ženska ampak se ni znal odločit ali bi ali nebi. Ženska je bila pa tako zaljubljena, da kljub temu, da jo je zavrnil mu je rekla če bo še kdaj prišel do nje. Smešno mi je kako ženske takoj mislijo kako so moški zaljubljeni v njih in oh in sploh, večinokrat jim je samo do seksa in če imajo priložnost jo redkokdo izpusti. Ženske to čisto drugače gledamo uf lej kako je čisto fertik zaradi mene, oni so pa sposobni lagat, da dobijo svoje.

Da ne bo pomote niso vsi moški taki daleč od tega samo gledajo pa na spolne užitke čisto drugače kot mi in o tem sva z mojim veliko pregovorila. Ubistvu mi je na koncu reku veš ta ženska ni imela na sebi niti ene stvari boljše od tebe in za pogledat je bila slabša pa še starejša je od naju. Ampak se mi je ponujala in ker mi je nekaj manjkalo mi je vse skupaj pasalo.

Jaz ker sem bila hladno, da svojega sem tvegala tako, da vsi kateri imate odtujenost oziroma se s partnerjem ne razumete predno greste v avanturo res premislite ali se da doma še kaj narest.

(odgovor članu RayBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: seks na službeni poti
13.12.2008 23:40:01   
Anonimen
Nimam uradnih službenih poti...ampak veliko "neuradnih". Poleg moža imam še ljubimca, ki je vedno večji razlog za ""službeno pot"!

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: seks na službeni poti
14.12.2008 10:30:05   
tweed
Bravo zate! Če zmoreš, si umisli še dva ljubimca...

_____________________________

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: seks na službeni poti
14.12.2008 10:58:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tweed

Bravo zate! Če zmoreš, si umisli še dva ljubimca...


Zaenkrat mi je eden dovolj...

(odgovor članu tweed)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: seks na službeni poti
14.12.2008 18:15:15   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: izkušen
Vsi bi kradli. Eni upajo drugi ne upajo. Ti drugi delijo moralne nauke onim prvim.

Se strinjam. Kruto, ampak resnično.


No, no - to so pa zelo osebni pogledi na stvari. Svet še zdaleč ni le črn.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: seks na službeni poti
14.12.2008 21:43:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RayBan

Moje mnenje; sicer ti trdiš drugače, ampak po moje se bo razvilo v kaj več, kot samo priložnostni sex kot praviš. Vsaj s tvoje strani, kajti  pogrešaš še kaj drugega kot samo posteljne aktivnosti.

Dost bedno.


bedno?

Ne verjamem, da se bo zgodilo kaj več kot priložnostni seks, ker sva tudi iz drugih krajev/mest in se bo težko pogosteje vidt, da bi se šla razmerje. Sicer pa kot rečeno, če bo priložnost why not, če je pa ne bo pa tudi vredu. Spomin na tiste občutke strasti je predober, kje pa piše, da bo tudi drugič tako.

(odgovor članu RayBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: seks na službeni poti
14.12.2008 21:48:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz ker sem bila hladno, da svojega sem tvegala tako, da vsi kateri imate odtujenost oziroma se s partnerjem ne razumete predno greste v avanturo res premislite ali se da doma še kaj narest.



Ja in točno to je tvegal moj mož. Če bi doma štimalo vse, se tega ne bi šla. Kljub nenehnim opozarjanjem kaj mi manjka je sčasoma življenje na istem. Mogla bom samo razmislit, do kdaj bom vztrajala v taki zvezi, ki ne pelje nikamor. Od mojega gospoda X sem pa dobila točno to kar pogrešam. No pogrešam še marsikaj več kot le dober seks in občutke poželenja.  Ampak v najinem primeru, če bi mož zvedel, bi bil to tudi konec med nama, ne bi mu s tem odprla oči, da bi videl, kaj je delal narobe, ampak bi on postal žrtev, ki jo vedno znova tako rad igra. Ah brez veze, sploh se ne bom spuščala več v debate, kakšen je moj mož, kaj imam od njega in kaj ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 8:08:18   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: izkušen
Vsi bi kradli. Eni upajo drugi ne upajo. Ti drugi delijo moralne nauke onim prvim.

Se strinjam. Kruto, ampak resnično.

No, no - to so pa zelo osebni pogledi na stvari. Svet še zdaleč ni le črn.

In črno-bel tudi ne. Zato je vsako moraliziranje o tej tematiki brezpredmetno. Sto ljudi, sto čudi. Jaz lahko samo rečem, da če bi bila na mestu, avtorice prvotnega posta, bi storila enako. Še bolj verjetno pa je, da bi svojega partnerja že predtem zapustila. Ker se nočem zbuditi pri 50-ih letih in ugotoviti, da je šlo življenje mimo mene.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 11:53:15   
RayBan
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

bedno?



Ja, sorry, meni je tako življenje bedno. Živiš z človekom, ki te je j*** 5 posto, in ti njega ne, zdaj se boš pa futrala na račun tega sexa in živela od spominov. Kar že sedaj počneš.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 12:01:04   
Anonimen
Tukaj tista druga Anonimna.
Pišem tretji Anonimni: sigurno ni bil tvoj mož, ker je ta drugi neporočen, ampak ima partnerko in hčerko. Pa prav zaradi otrok sva se odločila, da nehava, čeprav je bilo obema težko. In ne, ne verjamem vsaki besedi, ki mi jo kdo izreče. Njemu pa sem, ker je zelo dolgo trajalo, da sva sploh kaj začela, čeprav se je v obeh kuhalo.

In še bolj sem mu verjela, ko sem videla da ne gre za seks. Ker če bi samo enkrat napeljal tako daleč bi ga pustila. Med nama je bilo nekaj lepega in enkratnega, nekaj kar ne doživiš vsak dan. Tudi njegova gospa je videla, da se z njim nekaj dogaja, on pa je bil čisto na tleh, ker ni vedel, kaj naj stori. Med nama je postalo vse preveč resno in tudi preveč močna čustva. Na koncu pa sva se vseeno odločila, da zaradi najinih punčk narediva konec. Vseeno pa v mojem srcu ostaja prelep spomin in tako kot sem mu rekla: Vedno bo ostal v mojem srcu!
Lahko priznam, da ga imam še vedno rada in ga pogrešam, ampak sprijaznila sem se s tem, da ni moj. Mi je pa žal, da nisva naredila še pike na i, kot je to naredila Anonimna. Seks pa je zame prišel v možnost šele, ko sva nekaj dala skozi in ko sva se spoznala do konca. Jaz sem mu zaupala, ker samo tako seksati pa ne bi mogla. Anonimno pa občudujem in GO punca!!!!user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 12:01:46   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Kljub nenehnim opozarjanjem kaj mi manjka je sčasoma življenje na istem. 


Kaj ti manjka sex? na tvojem mestu bi se raje prodajala, sej itak seksas, pa imej vsaj koristi od tega.

Mogla bom samo razmislit, do kdaj bom vztrajala v taki zvezi, ki ne pelje nikamor.


raje nehaj preden se furlas z drugimi

Od mojega gospoda X sem pa dobila točno to kar pogrešam. No pogrešam še marsikaj več kot le dober seks in občutke poželenja.  


kaj ti nudi? dober seks? to ti lahko ponudi skoraj vsak moski. vprasaj ga ce bi se porocil steboj? ne to pa ne, ker ve da bi isto naredila njemu. njemu je pa fajn, dokler si naga.
glede tega da pa pogrešaš še več: to ti pa lahko nudi le tisti, ki te ima rad in ne tisti, s katerim le seksas... tvoj mister X ti lahko ponudi le seks in "pozelenje"

Ampak v najinem primeru, če bi mož zvedel, bi bil to tudi konec med nama, ne bi mu s tem odprla oči, da bi videl, kaj je delal narobe, ampak bi on postal žrtev, ki jo vedno znova tako rad igra.


sej ne vara moz tebe ampak ti njega...



< Sporočilo je popravil MLADAMAMICA -- 15.12.2008 12:08:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 12:09:23   
MLADAMAMICA
ps. kok babe nizko padate. zato bojo tut prostitutke propadle. sej deci dobijo seks v vsakem kotu user posted image

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 12:12:01   
Anonimen
Ali pa mamo samo jajca narediti to, o čemer vi sanjate.
In mislimo, da si zaslužimo več, kot bedno življenje...

Pač nimamo obročka nad glavo, bomo pa mogoče umrle z nasmeškom na ustih...

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 12:13:50   
tanikaa
Kak bo fletno, do bo dan mimo, pa pride noč.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 12:15:04   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Pač nimamo obročka nad glavo, bomo pa mogoče umrle z nasmeškom na ustih...


al pa z čim v ustih user posted image  user posted image
podn... ne zivim bedno zivljenje, ce mi ne bi pasal z partnerjem, bi sla stran, definitivno sem se in se bom dovolj cenla, da se na meni ne bo zadovoljeval vsak ali veliko moskih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 12:19:11   
Lalica1
Zdaj ste pa res že....
Kam pa je šlo tisto: Vsak naj živi tako kot mu paše? Sicer ni najbolj lepo, da krademo nekomu drugemu, ampak to se dela pač prostovoljno. In noben mož ni lastnik svoje žene in obratno.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 12:31:08   
Mariposy
Jaz pa mislim da če se sami s partnerjem potrudimo da nam je dokaj lepo in imamo vsaj približno urejeno družino, nikomur ni treba nekomu tretjemu skakati v zelje.
Po glavi mi roji tale misel : "Ne naredi nekomu tistega, kar ne želiš da bi storili tebi".Mislim da s tem se pove vseuser posted image


_____________________________

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 12:35:09   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Mariposy
Po glavi mi roji tale misel : "Ne naredi nekomu tistega, kar ne želiš da bi storili tebi"


se strinjam... pa to, da imas druzino, se nepomeni da zivis bedno zivljenje, kajne? mislim da je imeti druzino (lepo) najvecje bogastvo ki ga nemores kupiti.
ampak zaradi takih, kot sta anonimni, lahko izgubis vse, kar imas. user posted image

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 12:48:37   
ronja
Kaj ti manjka sex? na tvojem mestu bi se raje prodajala, sej itak seksas, pa imej vsaj koristi od tega.

Saj ima tudi tako nekaj od tega - prodajaš se pač težko samo tistim, ki so ti všeč, to je poklic, ki ni ravno lušten, po moje...
kaj ti nudi? dober seks? to ti lahko ponudi skoraj vsak moski. vprasaj ga ce bi se porocil steboj?

No, če gledaš javnomnenjske razskave in ankete in spremljaš malo rr, boš videla, da to sploh ni res, da bi ti pa skoraj vsak moški lahko nudil dober seks. Ne znajo vsi (verjetno bi se pa lahko velika večina naučila), sicer se ženske ne bi pritoževale. Mislim, da to, da bi se poročil z njo, ne igra neke hude vloge - lahko te ima rad, pa ni za poroke (jaz mam lubija ful rada, ampak nisem preveč za poroke - bi se poročila, če bi si to res fuuuuuul želel, sicer pa ne). Vprašanje, če ne bi lažje našla nekoga, ki bi se poročil z njo kot nekoga, s katerim je nor seks... če pogledaš statistiko, jih je namreč več poročenih kot pa jih doživlja redne orgazme...

ps. kok babe nizko padate. zato bojo tut prostitutke propadle. sej deci dobijo seks v vsakem kotu

Ja, zakaj pa to tebe tako skrbi?user posted image

se bom dovolj cenla, da se na meni ne bo zadovoljeval vsak ali veliko moskih

Razlika je v kotu gledanja: ne da se bo na njej zadovoljevalo veliko moških, ampak da bo njo zadovoljevalo veliko moških (sploh pa dva ni glih velikouser posted image ). Po moje je boljši drugi način gledanja: ne da si ti objekt, kjer se drugi zadovoljujejo (pa čeprav je to samo en in edini izbrani mož), ampak da si ti tista, katero oni (pa kolikorkoli jih je že) zadovoljujejo. Nisi žrtev, statist, ampak si glavna igralka.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 12:49:43   
Anonimen
Zdaj govoriti, da ti druga ženska vzame moža je res nezrelo. Potem nekaj med vama ni v redu. Ker nihče ti ne more vzeti nekoga, če ta to noče.
Je pa fajn, da ste srečni v svoji družini. Torej ti moža nikoli nobena ne bo vzela, ker on to ne bo hotel.
Eni drugi pa pač hočejo in en pes se sam ne grize. Za to sta potrebna dva!

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: seks na službeni poti
15.12.2008 13:01:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA
kaj ti nudi? dober seks? to ti lahko ponudi skoraj vsak moski. vprasaj ga ce bi se porocil steboj? ne to pa ne, ker ve da bi isto naredila njemu. njemu je pa fajn, dokler si naga.

glede tega da pa pogrešaš še več: to ti pa lahko nudi le tisti, ki te ima rad in ne tisti, s katerim le seksas... tvoj mister X ti lahko ponudi le seks in "pozelenje"


Pa sej nisem nikjer napisala, da ga imam rada, da bi se z njim poročila, še tega ne, da bi imela z njim razmerje, ampak samo priložnostni seks. Midva ne gojiva nobenih čustev drug do drugega, le neverjetno se privlačiva - seksualno.

Se pa strinjam z drugim delom, da tisto VEČ mi pa lahko nudi le tisti, ki me ima rad in ne tisti, s katerim le seksas. Ampak to kaj bom naredila doma in s svojim zakonom, to je pa že druga "pesem".

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?