nagajiva
|
Ojla Mi smo pa danes imeli 1 posvetovalnico....Je pediatrinja name naredila dober vtis in upam, da smo se vredu odločili. Je bla zlo prijetna, odg. na veliko vprašanj...pravzaprav mi je povedala stvari še preden sem vprašala. Smo pa se lepo poredili in imamo že 4820g in 53 cm (ob roj. 3690g in 51 cm) in nas je pohvalila, da zelo lepo napredujemo. Me je še potolažila glede ciste....je tud rekla, da bo izginla in da je ponovna kontrola v P zgolj preventiva. Sem bla ful vesela . Dobili kaplice AD3. Sem jo še povprašala glede bujenja-nikakor, če lepo napreduje...dodajanje-enako. Duda-jo celo priporoča, ker imajo zelo močan sesalni refleks, pa da ne tiščijo vsega v usta, pa tud na ziziki ne morejo bit non stop. Kolike-je rekla, da je do 2 uri na dan popolnoma normalno. Rotavirus-a boste dale cepit? Jaz sem bolj za ne, ker mi je danes rekla, da vseeno ni nujno, da ne zboli... Caligula-zakaj dodajaš, če lepo raste? A ni škoda, da se še s tem obremenjuješ? Oaza-lepo, da si se oglasila. Pa poskusi še kaj, ko bo dete spalo.... Orka- za vaju z Emo....res sta pravi vzor..... Poli-nima vročine. Poleg tega mi je danes pediatrinja rekla, da do 38° za otroke sploh ni vročina in naj se je niti ne bi zbijalo....Kar se pa zlatenice tiče, pa verjamem, da te zastonj skrbi....vse bo ok. Pač takšne smo mamice a ne? Skrbi nas tudi takrat, ko nas ne bi bilo treba. Grem sedaj fotografije poslat v studio-če mi seveda uspe, ker se Lovro že nekaj prebuja ....