|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 164 [165] 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
4.11.2009 13:26:56   
Andromeda
carly, čestitam za ponovno nosečnost!!!user posted image

cepljenje prit novi gripi - mi se ne bomo cepili, ker tudi ne zaupamo temu cepivo. Verjetno Švica ni zaman sprejela zakona, da se nosečnice in otroci do 2. leta ne smejo cepiti.

konina - jst tud kar naprej zapiram predale in omare in seveda pospravljam stvari nazaj: Beseda "NE" je pa itak zadnje čase najbolj pogosta iz mojih ust user posted image

Mene pa tako zoprno glava boli, je očitno tale zračni pritisk čist čuden. Pa toolk dela mam, men se pa nič ne da.

Eno? - zadnje čase nimam pojma, kaj Dariu pripravit za kosilo. Danes kuham pasulj, ampak ga dariu še ne bi dala. Pa se mi zdi, da mu skoz eno in isto pripravljam. Včeraj sem skuhala piščančjo juico, pa potem sem skuhala še zdrob, pomešala z grahom in korenčkom, sesekljala meska, dodala malo sladke smetane, pa mu ni bilo preveč všeč. Ah ja, pa še vedno mu moram bolj ko ne pasiratm sicer mi vse zbruha. Eh, bo že dorasel temu. Sicer ima pa samo 2 zobka, tako, da upam, ko bo dobil še zgronja in še kakega, da bo lažje.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
4.11.2009 13:28:19   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: carly

Ojla mi pa danes pihamo prvo svečko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...


Vseeeeee najboljšeeeeee!!! user posted image user posted image user posted image Še malo pa bomo mi tudi pri prvi svečki.... user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
4.11.2009 13:40:45   
mojsoncek
hej hej!

carly, vse naj naj tudi tukaj!

Andromeda, nas Nejc ima tudi samo dva zobka, ampak mu gre zvecenje ze kar dobro od rok. Tako da mu hrano (tisto, ki se mi zdi, da jo je treba) samo se malo pomeckam z vilico. Sicer pa tudi jaz upam, da mu kmalu zrasteta vsaj se zgornji enki, da bo se malo lazje.

Besedi NE in AJS, sta tudi pri meni najbolj pogosto izgovorjeni. In vsakic ko ju izrecem, Nejc uzaljeno zaviha svoj nosek in zacne cmevkati. Kot bi se mu godila ne vem kaksna kivica user posted image .

cepljenje proti gripi - definitivno odpade!

No, jutri je za naju D-day, ker zacneva z uvajanjem v vrtec. In po eni strani se kar veselim, pa sploh ne vem zakaj.

Preden pa zakljucim tole objavo, moram pohvaliti naso miniaturo. Vceraj je zacel zelo pridno sibati po vseh stirih user posted image . Sicer gre vcasih se tedno po trebuscku, ampak vecino casa je pa lepo na sveh stirih. In tako je moja najvecja "skrb" zaradi vrtca izginila. Najbolj grozno mi je namrec bilo, da bi se Nejc v vrtcu se vedno plazil po trebuscku.

baj baj zaenkrat


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
4.11.2009 13:40:51   
Bethany
Katja, čestitke za novo nosečnost!! user posted image user posted image Naj vse poteka lepo, mirno in veselo!! user posted image user posted image

Cepljenje: ne, hvala! Mal pretiravajo s tem, se men zdi, cepivom pa že od nekdaj nisem naklonjena... user posted image user posted image

Pomaranča, ja, sej se razumema user posted image user posted image ... tudi mene bi oz bo dajala kriza, ko bom spet v službi. Bom pa tudi vesela, ko jo bom imela. Zdajle mi je sicer še kul bit doma, pa dokler bo nadomestilo, pol bo pa kriza, če ne dobim nič preden mi poteče ta pravica... user posted image

Onur, je mogoče takrat, ko se tak zagleda in umiri, utrujena, vsaj malo? Js pri naši opažam, da se takrat ful umiri (pravimo, da se da v stand by mode user posted image user posted image in špara z energijo) in kr nekam gleda.... ne vem. Druga mi ne pade na pamet.

Obvestila o radarjih: me ne ganejo, jih niti ne poslušam, zarad mene jih lahk ukinejo, bojo vsaj divjaki večkrat plačali, kot pa da se takrat, ko vejo kje radar, umirijo, za naslednjim ovinkom pa spet gasa. Pa itak bi blo treba ful povečat število teh samostojnih radarjev, menda jih je v slo samo okoli 20. To ni nič!! 200 bi jih moglo bit, pa še to sem verjetno premalo rekla. Tak se mi zdi, da vedno hujše je na naših cestah, naredi se pa čisto nič ne. Tisti voznik Maček, al kaj je, ko je nasproti po ac vozil in ubil tri mlade, se zdaj zdravi v vojniku. Ja, verjamem da se mu je zmešalo, ampak kazen bi vseeno moral dobiti.... Tak pa bo minilo ne vem koliko let, pa se vse pozabi ali zastara, do takrat se je pa fino sklicevati na neprištevnost in duševno prizadetost, Eh, ta naš sodni sistem, ni vreden niti gnilih jajc... res.... pardon, mal sem zašla.... user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
4.11.2009 13:59:12   
klavdiy4
Bethany ,....se strinjam s tabo, da bi morali število radarjev povečati....

VPRAŠANJE ali se mesečna poroniška šteje od 1. do zadnjega v mesecu, ali od 15.do 15....?

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
4.11.2009 14:02:03   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4

VPRAŠANJE ali se mesečna poroniška šteje od 1. do zadnjega v mesecu, ali od 15.do 15....?

od 1. do zadnjega v mesecu... okrog 15. so pa nakazila


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
4.11.2009 14:08:04   
klavdiy4
mojsoncek ...hvala....

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
4.11.2009 17:59:58   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4


pomar*ANČA* hvala za čestitke....še kej hodiš na v naše kraje?




ja, vsak vikend pridemo h mojim, srček je še vedno v savinjski....

andromeda, ti ne znam povedati, ker kosila v varstvu, pa potem pri tašči... pa če je nato še kaj dobrega doma, še doma prigrizne. ampak ker v varstu bolj kot ne gladovno štrajka, mi je potem čisto vseeno, koliko še doma poje.

jaz imam tudi eno ? : tisti otroci, ki spijo v varstvu, ali potem doma tudi spijo, ali je naslenje spanje že tapravo, nočno spanje? pri nas je tako, da v varstvu spi 2 ure (nekje od 12h pa do 2). ko pridem jaz domov (to je ponavadi okoli 5h pop) je tako utrujen, da mi kar v naročju drema, se meče po tleh in niam druge, kot da povlečem pol urce da se malce pocrklam, nato pa že gre spat in spi do pol 7h zjutraj, dokler ga ne zbudim. sem začela resno razmišljati, da ga bom dala ob 5h pop spat, pa ga potem zbudila okol 6h-7h enkrat. ampak jaz sem bila vedno tako proti, da se otroka ne budi, če potrebuje spanje, naj ga ima..... ampak jaz bi pa tudi rada imela kaj od svojga čmrla, ne pa da komaj čakam da bo vinkend in da potem živim samo za gala cel vikend. kaj naj naredim? kak predlog?

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
4.11.2009 18:50:04   
klavdiy4
pomar*ANČA* se pa oglasi kdaj, ko boš hodla v naše kraje....!!!!če želiš seveda?
Mene je tudi strah, kako bo s spanjem naslednji mesec... user posted image ...Leila se zbudi okrog 7, potem okrog 11.00,12.00 do 13.00 ali celo  14.00 zaspi...in,ker bo v vrtecu od 15.00 - 20. 00 se bomo doma najedli, upamo malo pocartali (če ne bo preveč utrujena)umili in šli spat....

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
4.11.2009 21:34:18   
onur
Onur, je mogoče takrat, ko se tak zagleda in umiri, utrujena, vsaj malo? Js pri naši opažam, da se takrat ful umiri (pravimo, da se da v stand by mode in špara z energijo) in kr nekam gleda.... ne vem. Druga mi ne pade na pamet.


mogoče pa je res to to. bomo še spremljali naprej in videli kaj je.

Carly, čestitke za prvo svečko in seveda tvoji malčici.
Katja, bravo in lepo nosečnost.
Mojsonček, čimlepši in čimboljši jutranji začetek v vrtcu, pa bravo za Nejca in kobacanje.

Sam malo ne pogledam na forum, pa že pišete kot 'nore'. user posted image user posted image user posted image user posted image No pri nas nič kaj novega. Jutri in v petek sem si vzela dopust, nato drugi teden dva dni delat, pol pa 11 dni dopusta. Ja, bom jaz malo vozila v vrtec, da možeka malo razbremenim. Zjutraj še jokamo, nato pa je ok v vrtcu. Smo jo pa danes pustili prvič spat in je bilo ok. Trkam, da bo tudi naprej. V nedeljo gremo malo na kosilce, ker mama v pon praznuje okroglo obletnico. Nato pa se bliža sestrin in Petjin rojstni dan.

Eno ?, kaj ste svojim malčkom kupile za prvi rojstni dan?

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
4.11.2009 21:46:09   
klavdiy4
onur...mi razmišljamo kakšni igrači, mogoče poganjalec...drugače pa se še nisva odločila, tako, da bi tudi nama prišli prav vaši pedlogi...user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
5.11.2009 13:11:17   
mojsoncek
hej hej!

Nejc je uspesno prestal prvi dan uvajanja user posted image in upam, da bo tako tudi naprej.

Andromeda, ce ne ves kaj kuhati Dariu, poglej na spletno stran kaksnega vrtca in poglej jedilnike za 1. starostno skupino. Bos mogoce dobila kaksno svezo idejo, ce se ti zdi, da mu non stop eno in isto kuhas :)

pomaranca, ja spanje je res en delikatna zadeva, zato ti tezko karkoli napisem. Se mi pa zdi, da je najtezji prehod za malcke, ko gredo iz spanja 2x na dan na spanje 1x na dan. Jaz ze nekaj casa dajem Nejca spat samo 1x na dan, pa ima se vedno cca. 2x na teden krizo in mi ze dopoldan zaspi za pol urce. Po moje je najbolje, da sprobas nekaj razlicnih variant in vidis, kaj mu oz. vam najbolj odgovarja.

darila - pojma nimam kaj naj nasemu kupimo, ker imamo ze tako ali tako polno hiso. Igrac je 3x prevec, za oblect ima dovolj, tako da bomo verjetno kupili ali tricikel ali pa sedez za kolo, celado. Sicer ne bo takoj uporabno, ampak kupit bo pa treba v vsakem primeru. Kaj pa vem, drugih idej pa ze nimam.

pupe, bodite lepo!




_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
5.11.2009 14:25:32   
Bethany
Andromeda, poglej na temle linku: http://www.ringaraja.net/gospodinjstvo_recepti_SeznamReceptov.asp?ID=110 , če dobiš kako idejo za kosilo oziroma obrok. Men so ideje všeč, sploh ker niso čisto običajne, kar ponavadi kuhamo.

Darila: js se letos sploh ne bom s tem obremenjavala. Elina je itak premajhna, da bi se zavedala daril, zato bom to kratko obdobje kr izkoristila in se ne obremenjevala z izbiro. Itak bojo vsi okoli kupovali trikrat preveč vsega (babica si sploh ne more pomagat in ji čisto vsak mesec prinese kako igračko in nekaj za oblečt...) Bojo vsa naslednja leta tako pestra, ko bo treba ugoditi malim ali velikim željam za rd. Letos bo še enostavno, hehe. user posted image user posted image No, pa da ne boste mislale, da bo naša ostala brez, haha. Že imamo nagledan en tak fini poganjač, in sicer v obliki pravega Minija, samo da je ta res mini Mini, pa ima možnost poganjanja z nogicami ali pa na pedalke, pol ko bo že večja in bo tudi to obvladala. user posted image



< Sporočilo je popravil Bethany -- 5.11.2009 14:26:07 >

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
5.11.2009 14:27:23   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

hej hej!

Nejc je uspesno prestal prvi dan uvajanja user posted image in upam, da bo tako tudi naprej.

...




superca! user posted image user posted image itak da bo! user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
5.11.2009 15:22:32   
klavdiy4
Bethany ...kje pa si gkedala tega poganjalca?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
5.11.2009 17:41:22   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4

Bethany ...kje pa si gkedala tega poganjalca?


Klavdiy, tule: http://www.amazon.com/MINI-Cooper-Convertible-Red-Pedal/dp/B0010AION4

a ni šikan? Bo imela mala isti avto kot ati, hehe... user posted image user posted image Sam na eni drugi spletni strani ga mislimo naročit, zdele ne vem kiri, pride neki čez 100 eurov, ja, kr velik... ampak hočeta babi in dedi to kupit, pa nej, noooo.... user posted image user posted image

pa še slikca:
user posted image


(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
6.11.2009 13:36:33   
mojsoncek
hej hej!

Danes sem dopoldan dve uri samevala... no, saj sem bila pridna (pomila obe kopalnici, posesala celo hiso in pomila po tleh), ampak vseeno... tako tuje mi je biti sama doma. Ob koncu naslednjega tedna se bo kot kaze nasa hisa svetila, ker bo tako cista user posted image

Ja, Nejc je bil danes ze dve uri v vrtcu in to brez problema. Edino kar ga malo zmoti, je to, da vsi otroci naenkrat "navalijo" k njemu, kar mu ni prevec prijetno in ze isce ter klice vzgojiteljico, da ga "resi". Posledicno, se ne more prav dosti igrati in je vecino casa v narocju. Ampak bo ze... on se bo navadil otrok, otroci bodo pa tudi vedno manj silili v njega. Kar je vazno, je to da tam ne joka in mu ni prevec hudo user posted image .

Zdej pa spi, jaz sem pa za tavelikega ustimala, da bo popoldan lahko spet malo ustvarjal, ker SPET dezuje.

Sicer pa je danes res en ultra zaspan dan in bi ga najraje kar prespala. papa


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
6.11.2009 15:23:55   
klavdiy4
Ojla...

Slabo ste držale pesti...user posted image ...Nisem nardila vozniškega izpita...user posted image

mojsonček...ti si pa full pridna!!!user posted image lahka še prideš k nam, saj sicer je pospravljeno, vendar sveti se pa ne,..user posted image

BETHANY....ja full je lep, sam za nas na žalost trenutno predrag ...user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
6.11.2009 15:45:35   
klavdiy4
aha, pa včeri je mela Leila cepljenje za 1.leto, pri starosti 11mesecev in 3 dni....sem hotela, da ji da zdravnik pregledat kri in urin(drugače to ne daje pregledovatiuser posted image ), pa sta se s patronažno kar dogovorila in jo cepila...

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
7.11.2009 21:34:57   
onur
živjo. sam na kratko. mi smo spet bolni. mala imela zjutraj 38 vročine, nato je še rasla in smo šli do dežurnega. imamo vneta uha. jao, je bla pa tako boga, ko ji je vročina zrasla. upam, da bomo čim prej boljše.

klavdy, bo pa drugič prilika za nazdravljanje in opravljen izpit. pr naši je p pregled urin in kri ter blato, vendar ker smo šli v jasli, drugače nebi. zdaj pri enem letu pa ne vem kako bo, ker nam pregled še sledi.

a ja. za igračo sem se pa spomnila kaj bom naši kupila za eno leto. verjetno kaj od fischer price-a, little people, ker ima že nekaj od tega, ali pa kakšne kocke.

eno ? ali lego res več ne izdeluje kock quattro, ki so za najmlajše.

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
8.11.2009 11:27:41   
Andromeda
Lep dober dan želim! user posted image (čeprav je prav turobna tale nedelja, pa kaj moremo)

klavdyj - no sikriki glede vozniškega izpita (jst sm tud prvič padla, sej moreš imet precej sreče da v prvo narediš!) Bomo naslednjič bolj držale pesti, OK? user posted image

onur - upam, da kmalu pozdravite vneta ušeska, na lastni koži prav dobro vem, ako boleče in nadležno je to. Dario na srečo tega še ni imel, je imel pa vročino, ko je bil star 4 mesece in je bil res ubožec, povsem izčrpan, da tudi jokat ni mogel.

darilo za 1. rojstni dan-
Mi2 sva mu podarila od fisher price poučne ključke, res fajn zadeva in mu je zdaj najljubša igrača, ker veselo poje, izgovarja besede (igračka namreč, Dario je še premajhen user posted image ), stane pa 18 eurov. Sem jih zdej iskala na netu, da bi link pripopala, pa jih ne najdem, ker so povsem nova igrača.

No, jst sm zdej spekla višjev kolač, naredila bom še porovo juho, spekla piščanca. Če se ne bo ulilo, bomo šli po kosilu pa malo ven.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 8.11.2009 11:28:48 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
8.11.2009 14:41:44   
klavdiy4
onur...Boga Petja...jaz sem imela ene 3 mesece nazaj uneta ušesa...pa me je full bolelo, se mi je pa kar dolgo vleklo...upam, da se Petja kmalu pozdravi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja , upam, da bomo naslednjič res lahko nazdravljali....

Andromeda..boste res najbrž mogle bolj držat pesti naslednjič....v sredo se bom šla prijavit in upam, da bom v roku 14 dni že imela izpitno vožnjo...
Če najdeš link ga kar pripopaj, ker mi še vedno iščemo darilo...user posted image


(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
8.11.2009 15:08:40   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4


Če najdeš link ga kar pripopaj, ker mi še vedno iščemo darilo...user posted image





Linka nikjer ne najdem, imam pa na FB v albumu Dario_3 sliko, kjer Dario drži te ključke v roki (zadnja fotka v albumu), za malo predstave kako tale reč izgleda user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
8.11.2009 15:42:13   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda


IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4


Če najdeš link ga kar pripopaj, ker mi še vedno iščemo darilo...user posted image





Linka nikjer ne najdem, imam pa na FB v albumu Dario_3 sliko, kjer Dario drži te ključke v roki (zadnja fotka v albumu), za malo predstave kako tale reč izgleda user posted image


ja, ti ključki so res super. Še bolj pa se naši dopade Pametni kuža tudi od Fisher price-a (pa meni tudi) user posted image user posted image . Ima ful pesmic, pa veliko govori... Mogoče bi tudi to bilo lepo darilo. Je pa malo dražji od ključekov, mislim da pride okoli 30 eurov

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
8.11.2009 18:41:41   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany


IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda


IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4


Če najdeš link ga kar pripopaj, ker mi še vedno iščemo darilo...user posted image





Linka nikjer ne najdem, imam pa na FB v albumu Dario_3 sliko, kjer Dario drži te ključke v roki (zadnja fotka v albumu), za malo predstave kako tale reč izgleda user posted image


ja, ti ključki so res super. Še bolj pa se naši dopade Pametni kuža tudi od Fisher price-a (pa meni tudi) user posted image user posted image . Ima ful pesmic, pa veliko govori... Mogoče bi tudi to bilo lepo darilo. Je pa malo dražji od ključekov, mislim da pride okoli 30 eurov



Pametnega kužka bo pa našemu Dedek mraz oz. Božiček prinesel. Čeprav se Dario najraje igra s stvarmi, ki sploh niso igrače - sesalc, glasbeni stolp (ga bo treba nekam visoko postavit, ker točno ve, s katerim gumbom se da glasba na fuuuuuul), pa tipkovnica in DVDplayer je tud zakon.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 164 [165] 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 164 [165] 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?