Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

refluks. V bistvu pa naj bi malo blagega refluksa imelo dve tretjini dojenčkov, najhuje je pa tam pri 3 mesecih in potem se postopoma umiri. Zato še ni nujno, da morajo it na nadaljne preiskave, če lepo napredujejo in sicer nimajo težav. Nas so sprejeli v pediatrično in posumili na refluks zaradi dihalnih premorov. Zdaj nam angelcare več ne piska, ko pa delamo vse po "protokolu", da mora imet vzmetnico dvignjeno za 30 stopinj, edino previjalne nisem šla tako dvigovat, sem jo samo na 2 debeli knjigi postavila pa moram zdaj zelo pazit, ker mi dol drsi med previjanjem.
... tole crvicenje je nezaslisno... Nejc se ze dva dni skoraj pri vsakem hranjenju zacne zvijat in jezit... bi jedel pa ne more... posledicno sem se danes zjutraj zbudila s praznimi joski
. Ampak, smo pa prestopili magicno mejo 4000 g...
.
bil že dvakrat bolan, 1. za novo leto-vročina, nahod, kašelj, antibiotiki, pa prejšnji teden mi je spet zbolel, pa sploh ne vem od kod. verjetno je tamala kaj iz vrtca prinesla, pa še ona je imela vročino+vnetje ušesa+antibiotike. no, zdaj nazadnje sma bila čez cel vikend v bolnici, v ponedeljek sma pa prišla domov.
vtikala v sling, ma ni tolko mobilna z nožicami, pa še midva sva bila nerodna tako, da počakam do takrat.