barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, res upam, da bo Nejc jutri bolje barbaw, nekako moraš odstranit to plesen, njene spore so namreč zdravju škodljive... hijenca, zate velja isto. Poznam ta problem, ker se tudi mi borimo z njim. Trenutno samo še v otroški sobi, ampak bo med prihajajočimi prazniki tudi tam stolkel dol do cegla in na novo pokital ter prebelil, da bo tudi tam končno mir in konec z dre.kanjem z varikino... Estrella*, za Aljo in zate. tally, za stanovanje. Ooooooo, darmar, welcome back tana7, za Brino. Anitka in aurora28, za oba Gala *Tiana*, za napredovanje. A tak revček je bil Erazem? Ojej... Kako si pa kaj zadnjič praznovala, če smem biti firbec? IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 To bodo pa verjetno kar vse težile Jaz nisem bila v OŠ nikoli med tavelikimi pa sem zrastla na 175 pa 60kg, o trenutnih kg pa rajši nebi. Tiho bodi, suhica Ti pa res nimaš nobenega viška kil!!! sesil, a si kaj bolje z zdravjem?? Hvala, punce, za tolažbo Grem zdaj pogledat fotke od Naty*. Vem ja, da škodi zdravju. Sploh pljučam. jutri grem v sanacijo. Zbijat pa nimam kaj dol razen stare fasade in novo naredil, kar bi nas stalo že pred 3 leti milijon. Zdaj pa več, ker je šlo vse gor.