Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
mi smo tudi občutljivi in vemo kako je to

V bistvu te pa sploh ne pozna niti ne pozna situacije.
)...potem sem pa enkrat tukaj na RR prebrala, ko je ena mamica svetovala ognjičevo mazilo od Welede... začela sem jo umivat s hrastovim lubjem (nakuhala bolj gosto količino in jo potem čez dan redčila s toplo vodo, samo v lonček za previjanje in z vatko-nisem jo kopala v njem), jo posušil s fenom in namazala z ognjičevo kremo od Welede (ki je očitno res dobra, ker v Mullerju jo takoj zmanjka) in rita se je pozdravila v 3 dneh, prej pa 1 teden matranja
...tko da poskusi še to- naša ima kisli refluks in zaradi kisline ultra občutljivo rito in od kar jo mažem s to ognjičevo kremo (ker je naravna jo uporabljam non stop- kar namesto hladilnega mazila, ki nam sploh ne paše, pri ta veliki je bil pa zakon
) pa boš videla rezulate... mi res nimamo več težav z rito, prej je bila pa takoj, res takoj rdeča ali vsaj pordela...