lučka 25
|
Pozdravljene. Sem se malo potepala. Včeraj sem ga šla malo žurat, pa je bila kar dolga. Danes sem mogla pa potem not prinesti neprespano noč in sem bila bolj v horizontali. 111223*, bravo za 5 celic, pa naj se vse lepo oplodijo, da greš lahko v sredo po otročke. bambi, bravo za novo moč in nadaljne plane. Mogoče bi bilo pa res dobro, da malo zamenjata center. Naj naslednjič uspe. šopka, naj HS malu poopusti in naj veselo ostane pri tebi vse do poletnih dni. lana, nimam besed. Priznam, da j mene tudi strah tega, p tako kot vse ostale tudi. Ampak ne smemo tako razmišljat. Naberi si novih moči, pa tako kot je rekla gigi, počakati je potrebni 3 cikluse. kajatina, bravo za stopko, naj bo roka mirna in v ponedeljk čim manj bolečo punkcijo. zarja, čuvaj pikici, pa uživaj v razvajanju. miška, ne preveč delat, to škodi lepoti. želvica, še malo, p boš videla pikici. Greti, pismo je dobro napisano in dobri mož ga bo upošteval in izpolnil željo. mismis, tu sem. Sem se potepala pa poležavala. gigi, a samevaš. Jaz sem tudi jutri sam, pa naslednjo nedeljo tudi.
|