Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Sta mi pa itak fenomen te dva, kako pereta zakonsko perilo prek vseh mogočih medijev. Jst tega tko naaaa, to pa ne!!!
še vedno matrajo krčki. Sedaj so čez dan izginili, so pa zato noči toliko bolj pestre. Včeraj sem si pri kosilu dala malo parmezana čez špagete pa je bil tak jok potem, da mi je bilo prav žal, ampak sem hotela samo videti reakcijo, če je še vedno tako hudo in seveda je,...tako da mislim, da ga mlečne stvari zeeelo matrajo ali pa kot se tudi tebi zdi,...lahko je pa čisto nekaj drugega pa ne vemo. Jaz naprimer tudi svežega sadja in zelenjave sploh ne jem, sem zadnjič 2 krhlja jabolka pojedla in je bilo zelo pestro, tako da bom verjetno že danes klicala P, da mi da napotnico in se naročim, ker čakalna doba je itak 1 mesec pa bi rada vedela, če je karkoli še preden začnem z GH.
.
Neža
Js res ne vem, ka nimajo kaj bolšga ljudje za počet, kot pa pisat take bedarije!!!
.
za vse ostalo ostane zelo malo časa....