|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
8.12.2008 17:09:24   
arupnik3
pozdravljene
no jaz sem tudi od petka doma zaenkrat je tudi pri nas previjanje hranjenje spanje pa malo certanja tudi ne škodi no rodila sem 2.12. ob 5.30
porodna zgodba pride kasneje
no se še kaj slišimo zdaj pa Tjaša kliče
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Božičkovi pomagači 2008
8.12.2008 17:12:55   
vrtnica21

Otika...ne vem, če ti lahko kako svetujem glede mleka. Nekatere ga pač imajo v ogromnih količinah, nekatere pa ne. Tukaj ne moreš kaj dosti narediti.

V porodnisnici je ena sestra rekla, da je važno, da je otrok prejel prvo materino mleko. Potem pa ni več tako grozno, če mati ne doji otroka.
Ti ji kar dodajaj mleko, da bo dete zadovoljno in pridno raslo.
Malce prebrskaj forum in boš videla koliko mamic ima enake probleme kot ti. Jim pač dodajo adaptirano mleko.

Ne se sekirat, ker stres se prenaša na tvoje mleko in na otroka.


Moja user posted image   je pa prava požeruhinja. Zdaj mi je začela tudi malce bruhcat - polivat. Zaenkrat ni panike, ampak me že malce skrbi. user posted image

Vedno bo nekaj kar nas bo matralo in sekiralo. Zato pa smo MAMICE.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Božičkovi pomagači 2008
8.12.2008 18:02:01   
Anonimen
Ja Vrtnica, saj vem ... sprva sem se res ful sekirala, zdaj ji pa že z manj slabe vesti dam flaško. Samo saj veš kako je danes, ko te iz vseh strani bombardirajo s tem, da dobra mama je tista, ki doji user posted image in pol itak da ti ta propaganda v kombinaciji z razgrajajočimi hormoni, v primeru da mleka ni od nikoder, dajo občutek najslabše mame na svetu.

(odgovor članu vrtnica21)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Božičkovi pomagači 2008
8.12.2008 23:48:27   
*nina*
js komaj čakam da se vam pridružimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 7:42:41   
sonjah
Oj Otika! Glede dojenja- čeprav sem že čisto "ven" iz tega, a sem se "našla" v tvojem problemuuser posted image
Moj sinko (sedaj ima že 8 let), je imel 4 kg, ko se je rodil, a se je napil zelene porodne vode (dohtarjiuser posted image user posted image ) in zaradi tega izgubil sesalni refleks, ker več kot 24ur ni niti hotel slišati za joško, potem dobil hudo rumenico, da je bil 2 meseca zaspan, da sem ga morala buditi in.....skratka imela sem obupne probleme z dojenjem in kot ti sem se sekirala, da sem prvi mesec samo jokala user posted image user posted image
HB imam sosedo, ki je odlična babica in ko so domači videli, da se mi bo "utrgalo", če se kaj ne spremeni, jo je mami šla iskat, da pride k meni. In rekla mi je takole: otrok naj bo pristavljen kolikor časa hoče in kolikokrat hoče, če takoj zaspi na joški, ga probaj masirati po podplatkih in dlaneh, da se zdrami in spet vleče, ko se bo najedel oz. ne bo hotel več vleči, mu ponudi še adaptirano mleko, da bo pridobil na moči, ti pa si dojko izprazni do konca!Ob naslednjem obroku potem najprej dojenje, potem tvoje mleko po flaški in nato adaptirano. Ti pa počivaj!! Nobenih sprehodov itd. počivaj in veliko pij! Jaz sem spila tudi po 5 litrov tekočine dnevno!!user posted image user posted image Ampak se obrestuje...po treh tednih mi ni bilo treba več dodajati adaptiranega mleka! Sicer mi je še vedno "visel na joškah" po 3 ureuser posted image user posted image , ampak sit je pa bil!! Je pa še danes bolj " na izi"- tako da je tud od karakterja odvisno. Hči, ki ima 2 leti, je pa čist kontrauser posted image user posted image

Glej- se strinjam- z dojenjem te čist preveč napsihirajo. Jaz sem mislila, da je kar vseeno, če umrem, če ne bom mogla polno dojiti, ker pol sem itak zanič mama itd.user posted image user posted image user posted image , tako da, ko sem prišla iz porodnišnice po 7 dneh (ker je bil sinko na antibiotikih zaradi popite plodovnice), mi je samo zaradi živcev zmanjkalo mleka- naslednji dan!!user posted image  

Samo probaj se čim manj sekirati, pij in počivaj!! Nobenega pospravljanja, kuhanja...... samo ti in user posted image sta pomembna . Tudi TI! , ne samouser posted image ! Če imaš možnost izposoje, ti priporočam knjigo Dojenje in materinstvo iz srca. Veliko koristnih nasvetov, pa ne samo to, ker vem, da si prebrala že vse živo....knjiga ti da energijo in potrditev, da delaš prav, ker si mama in sama najbolje veš, kaj potrebuje tvoj otrok, ker ga ljubiš z vsem srcem!!user posted image

< Sporočilo je popravil sonjah -- 9.12.2008 7:51:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 8:53:16   
5ra_28
Ojla, komaj sem vas našla!!!!!!!


No, midva s Taiem sva prišla včeraj domov in mirno preživela prvo noč. Jedli smo dva krat vmes, se dva krat previli, ostalo pa spali. Jokali nič.

Midva sva morala ostat v porodnišnici dva dni dlje, ker je imel zlatenico. Bogi revež. Danes bom probala mal prebrat naše 'nove teme'.



_____________________________

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 9:25:20   
Splet.Ka
Juhuhu!

Tudi jaz sem vas komaj našla. Otika, čestitam za tako zanimivo ime temeuser posted image .

Kako ste kaj, mamice? Mi smo ok. Zoja zdaj leži na kavču in gleda naokoli. Čez dan je kar precej budna - 2x po kako uro in pol.

Sicer se veselo dojiva. Danes pride patronažna s tehtnico, ampak že na prvi pogled je videti, da je punčka kar fino zrejenauser posted image . Je pa res, da precej časa preživi na joškiuser posted image . Pa ogromno poliva, tako da nam skoraj zmanjkuje cunjicuser posted image .

A tako vam spijo user posted image ? Super. Pri nas je tri ure že rekord, praviloma se zbuja tam na dve uri ali na dve in pol. Predvsem zadnjih nekaj dni, ko jo dajejo krčki. Smo se že založili s kapljicamiuser posted image .

Ste bile že kaj zunaj z user posted image ? Mi smo šli včeraj prvič za deset minut. Kako nam je vsem dobro delo! Upam, da bo kmalu spet lepo vreme, da bomo lahko šli.

Kako pa ste kaj mamice? Jaz sem fizično ok, nisem bila šivana, tako da me nič ne boli. Tudi hormoni so v mejah normale - po prvem porodu sem bila dolgo časa grozno otožna, tako da mi je to mejilo že na depresijo, a se je potem HB končalo.

Sicer pa komaj čakam, da rodi še ena moja prijateljica, smo bile tri decembrke (ena izmed njih je miši, je že doma z Lano). In da bomo potem hodile skupaj ven z vozički...pa na telovadbo za mamice z user posted image .

Zoja kliče, zato vas lepo pozdravljam!

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 9:37:51   
zverinca
Dobro jutro!!

Evo še mene tu....

Otika, a si dobila v P uno zloženko Unicefa o dojenju? jaz sem jo in sem jo tudi celo prebrala, čeprav je tole že moja druga štruca, in kaj sem si najbolj zapomnila? da se otroka pristavi vsakič ko zajoka! In jaz to sedaj kar prakticiram, ne gledam 'a je že dve uri mimo odkar sva se dojila', ja pa ni še, pol ni lačen.. bla bla bla... zgodbice.Lepo ga priklopim in naj vleče kokr če, je še premali da bi imel nek ritem, rabi pa. Ko se pokaka ga previjem, da je čist, nima pol kej drugega bit. Ko kaka ga mal šraufa pa še to vidim da lažje prenese če je med dojenjem.
Sama pa pijem čaj iz janeža in kumine in vidim da mu paše. Kakec je sicer strupeno zelen, sam je ok, je tudi patronažna včeraj rekla da ni nič narobe, da je takole pripravljen čaj res najbolje.

AJA, pa veš kaj še: POLENTA!!!! Ful naredi mleka, probaj za večerjo si skuhaj pa z mlekom pojej, pa boš videla če bo ponoči več mleka.

Predvsem pa, res sam počivat čim več, čim manj o tem dojenju razmišljat in o tej glupi propagandi 'doječa mati.. bla bla bla'... to je preveč pameti folka ki ga sploh ne briga.

Drgač pa evo, mi smo imeli spet ok noč, Jernejko spančka zdele, da sem jaz lahko malo tu, pol ob dojenju bom šla pa kar z njim ležat in bom tudi kar spala. Sem navajena še od prvič dojiti tudi leže (mi je čisto vseeno ali ležim, ali sedim - če sedim lahko še jem zravenuser posted image ) in še tega nauka se držim, od prvorojenke: DOJEČA MATI NAJ POČIVA KO DOJENČEK SPI!!  

5ra lepo da ste že doma!!! A je bil Tai pod lučko zarad zlatenice?

Nam je pa popek ponoči odpadel! juhuuuser posted image včeraj je bila patronažna, pa jutri pride, da vidi še popek, kopali ga pa ne bova, ker ga bom jest raje zvečer, pred spanjem, enako kot ga zdej umivam, da ga voda zmuči....

Pa še nekaj... a bo katera kako slikico nalepila, da pokažemo te naše čmrlje in čebelce?

eto, grem mal kavč polikatuser posted image


_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 9:39:05   
zverinca
Spletka user posted image

lej ko sva spet istočasno klepetale... hehehehe

no ja, si bila pred mano, ali pa sem jaz tako dolgo tipkala...

sprehodi: mi še nismo bili zunaj, jaz sem zelooo prehlajena pa moram počakat še do drugega tedna, da vsaj prehlad saniram, vseeno sem po CR in ni fino da bi izzivala usode in izpostavljala zdravje. Ampak komaj čakam tudi jaz, voziček je pripravljen, v nizkem štartu... le še kako mamico spoznam v naselju za družbo...

uuu, zdej mi je pa možek zaspal, heh, ga moram zbudit, ker mora it delat, al kajuser posted image user posted image


< Sporočilo je popravil zverinca -- 9.12.2008 9:42:10 >


_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 10:58:17   
Splet.Ka
Dober dan še enkrat.

Moja user posted image  je zaspala, tako da sem vas zdaj lahko prebrala od začetka.

Otika, iščem kakšne spodbudne besede zate, ampak bi ti bolj prav prišle še v P, kajne? Super, da si se "skulirala" in da imaš tako super patronažno. Imam dva nasveta zate, ampak si oba že slišala:
1. user posted image  čim pogosteje pristavljaj...pa če želi biti dve uri na joški, pa naj bo. Pri nas je to pravilo, ne izjema, ampak če je otroku tako ok, naj bo, saj je to zanj.
2. Ogromno pij in počivaj. Zdaj si verjetno pimpaš mleko, ko user posted image  spi...mi je patronažna še posebej rekla, da mleka ne bo, če ne bom počivala...tako da se zleknem vedno, ko user posted image  zaspi...če imam možnost oziroma če starejše punčke ni doma.

Verjamem pa, da si bila čisto napsihirana zaradi vsega bombandiranja z dojenjem,...kdo pa ne bi bil. Jasno je, da boš ti naredila vse, kar je v tvoji moči, tako da moraš imeti čisto vest.

Zverinica user posted image . Sem brala seznam "napak"...vse te so na tvojem telesu? Vse to te muči? Pozdravi se!

Jaz pa čakam user posted image , da pride od frizerja. Potem pa upam, da mi uspe v DM po par ženskih stvari. Potem pa kopanje princeske....

Od jutri naprej pa bova z Zojo sami, mora očka nazaj v službo. Sem bila že nekaj dni sama z obema punčkama, zdaj pa imam spet kar malo tremouser posted image

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 11:31:39   
5ra_28








IZVIRNO SPOROČILO: zverinca


5ra lepo da ste že doma!!! A je bil Tai pod lučko zarad zlatenice?




Ja, skoraj tri dni. Ampak na srečo ob men!!!!!! Sam za tri ure so mi gavzeli. No, namen je bil da bo tam, pa ga bom hodila dojit tja. Po 3 urah pa so mi ga dali nazaj. Tiste tri ure pa taka kriza, da jooooj. In jok!!!!!!


_____________________________

Končno smo trije:)

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 12:54:46   
Anonimen
Alo!

Hvala vam punce za vse koristne nasvete ... se jih bom probala držat kolikor se bo dalo. Tisto o pogostem pristavljanju in kadar se otroček joče in pa o velikih količinah tekočine se že sedaj strogo držim ... bom probala še s polento ... edino tisto o veliko počivanja me daje ... moj dragi je šel včeraj prvič spet nazaj v službo, pa dela do 5ih in je najprej ob pol 6ih doma ... tak da če hočem vmes kaj jest, pol kar moram malo po kuhinji brkljat ... sem pa učeri komi ob pol 3h prišla do zajtrka, ker je prej Nežiko kar naprej nekaj zvijalo in ni bilo šans, da bi jo odložila za par minut.

Aja, to bi vas vprašala, kje ste vi glede uporabe dudice? Ste za ali proti? Midva sva rekla, da ji je ne bova dala, samo zdaj ko jo je pa učeraj in danes zvijalo, je bila na joški čist živčna, dudica jo je pa pomirila pa sva popustila.

IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka
Kako pa ste kaj mamice? Jaz sem fizično ok, nisem bila šivana, tako da me nič ne boli. Tudi hormoni so v mejah normale - po prvem porodu sem bila dolgo časa grozno otožna, tako da mi je to mejilo že na depresijo, a se je potem HB končalo.


No jaz se drugače počutim fino ... sem sicer dobila 3 lepotne šivčke (notranje), ki so me 3. in 4. dan malo boleli, tak da je plavalni obroč še kako prav prišel user posted image ... zdaj sem pa vredu ... no malo me samo hrbet boli. O tem, da mi pa malo spanja manjka, mi pa najbrš ni potrebno govorit user posted image . Drugače pa od poroda nisem bila nič zmatrana ... kako le, ko sem pa prvi 2 uri praktično prespala v porodni, pol je bilo pa še eno uro malo akcije user posted image .

Ja drugače je bila pa Neža tudi 24 ur pod lučko zaradi zlatence. Samo pri meni sploh ni bilo dileme kje bo in je bila skos ob meni ... sicer sem bila zjutraj čisto čorava od tiste flurestenčne luči, ampak vse za naše pikce user posted image .

Zunaj smo bili pa mi samo toliko, da smo šli v nedeljo od hiše do avta, ker smo šli frišni babici voščit za abrahama.

Aja, še slikica ... sicer sem jo že prilimala pri decembrkah, ampak me nič ne stane, če jo šeenkrat user posted image :

user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 13:04:28   
5ra_28







Ojla mamice. Evo, jaz se vam pridružujem. Zdaj je bila patronažna tu, zdaj pa moram dat malemu pljučno pečenko (beri zizouser posted image user posted image ).


Se javim, ko bo čas.

_____________________________

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 13:07:26   
5ra_28




Vam bom prilepla slikco, ko utegnem.

Nama pa gre dojenje super, mleka pa za izvoz.user posted image  

Pa še dobro da si nisem naprej kupovala modrcov za dojenje, le enega, ker sem si zdaj morala it po še večjega (2 št. večje kot pred nosečnostjouser posted image ). Še dobro da sem prej imela B.

Porodno zgodbo bom tudi napisala...vse ko bo čas.

Grem. lepo bodite.



 


_____________________________

Končno smo trije:)

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 14:00:55   
zverinca
joj Otika, mene pa baše če mojega ni doma za kosilo, ker potem samo sebi kar ne skuham.. danes recimo.. in potem sem tečna na njegauser posted image ma si bom eno pašto s tuno naredila ali pa kar polentouser posted image

Sem pa imela prijateljico na obisku danes, da sva malo počvekali, vmes sem lepo dojila, 2x previla, pa še malo dojila, zdele sem ležala 1h, počakam da pride princeska, mali škrat spi... mi je pa žal, da je zunaj sonce, jaz pa ne smem ven, ne še ta teden, niti do vrtca... moram pa nagruntat kaj bi počeli danes, ker bom samohranilka, moj bo zgleda delal do večera... še jutri, potem pa bo do januarja doma (očetovski dopust pa še nekaj kolektivnega) upam da res!!

Spletka, jap, moji problemi so na spisku ... ok, sladkor so danes odpisali, vsaj nekaj, se imam pa iz neznanega razloga lušno po vsakem grižljaju katerekoli hrane - se mi začne vrtet in vrteeeet, pa ne vem zakaj. Dr pravi da je lahko vse še od CR, okrevanje, vseeno je to operacija. In s tem povezano je tudi moje počutje. Ma sej sem kr ok, nekih ful bolečin nimam, niti šiv me ne boli, čutim pa celo maternico, kar nekakšen pekoč občutek, ker se še krcči - po CR traja dlje, jemljem nalgesin in je lažje. Sem pa prehlajena, na desno uho ne slišim (to bom izkoristila za kakšno ignoranco tašče, hehe), pa kašljam, pa smrkam, pa vrti se mi, pa pritisk.... ampak volje sem pa dobre, kar šteje, neda? user posted image

uh tele zlatenčne lučke so zoprne ja, pa nageci morajo biti. Jao boščki mali. Ma sam da ste pregnal rumenost pa je ok.

Otika, ima pa ful laskov Neža!!!!! iiii, pa božični kompletekuser posted image

evo, še jaz našega fantina nalepim... prvi spontani smejkiuser posted image
user posted image

aha, evo, se oglaša....

fajn bodte mamice, počivaaat!!

< Sporočilo je popravil zverinca -- 9.12.2008 14:02:43 >


_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 14:23:26   
Splet.Ka
Juhuhu, spet jaz.

Pri nas je bila zadnjič v tej rundi patronažna. Pa saj veste, ko nas skrbi, ali imamo dovolj mleka, ali otroček poje zadosti... no naša Zoja je prejšnji teden tehtala 3350 g, danes - en teden in en dan kasneje pa 3970 g.

Kot kaže, ni lačnauser posted image

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 14:29:57   
Splet.Ka
Sem vam želela še kakšno reprezentativno fotko dodat...pa nimam nobene pametne. Takole smo bili včeraj zaviti v vozičkuuser posted image

user posted image

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 14:49:01   
zverinca
uuu to pa je težauser posted image user posted image user posted image

meni jutri pride patronažna in me zanima, če jo bo stehtala ali ne, Nike mi ni takrat, pa je ista patronažna.. bomo videli.

Buhtelj mali zadekani!!! user posted image




_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 14:54:40   
zverinca
aha še eno pitance: DONAT

jest bi ga spila kak kozarec, zaradi prebave, pa ne vem al čem al ne, že tako mu čaj pomaga pri prebavi, kaj pa bi še donat zraven naredil? user posted image bom jutri tudi patronažno mal povprašala....

me pa zanima kaj ve mislite?


_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 16:37:33   
Anonimen
Splet.ka madonca tvoja se pa redi user posted image ... sem pa jaz mislila kolk smo fajn, ko smo šli iz porodnišnice jih je imela 2430g, čez en teden pa "že" 2600g user posted image . No ampak vsaj važno da se redi in se ji to na obrazku in nogicah že lepo pozna.

Zverinica, tudi jaz sem danes že razmišljala č bi jaz Donat pila, če bi to tamali kaj pomagalo pri prebavi, ker jo zadnja 2-3 dni kar močno zvija. Sporoči kaj ti bo rekla petronžna.

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 17:36:29   
zverinca
Otika, a čaj iz janeža in kumine piješ? ker to RES pomaga, dej probi no, ne bo ti škodlo!
Kaj bo pa rekla patronažna za donat pa povem jutri...

pa še za dudo: jaz sem ZA dudouser posted image
sej enkrat sem o tem že pisala, kako sem po prvem porodu od cimre v P, ki je bila tretjerodka, potegnila modrost, da je fajn duda.... je pač opcija da se potolaži in veliko bolje duda kot palček.
Nika jo je osvojila prec, tale škrat mi pa nekaj štrajka pri učenju cuzanja dudeuser posted image

sedaj pa jošk, umivanje, spet jošk, pa spat....

do ju3.... mirno noč!!!

_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 18:28:01   
Anonimen
Ja čez dan se nacejam z domačim čajem iz janeža, kumine in majarona (2-3L na dan) pa 3x na dan spijem po skodelico tistega čaja iz lekarne (bebival, mislim da), ki baje pospešuje lektacijo ... se mi že kar trga od tega čaja user posted image ... sam vseeno bolš kot tisti iz malinovih listov, ki sem si ga samo 1x naredila in nikoli več user posted image .

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 19:34:57   
CIPRESA
Da se še jaz na hitro javim!

Mi2 sva včeraj prišli domov. Tam sva bili en dan dlje ker so mi jo zopet drugi dan odpeljali spodaj na pediatrijo zaradi nizke vrednosti trombocitov. Spet ista pesem kot pri Žigu, sem mislila da se mi bo zmešalo, da podoživljam nočno moro od Žigauser posted image user posted image user posted image Hvala bogu Anja ni imela tako nizkih in so se takoj začeli dvigovati, tako da imava sedaj kontrolo čez 14 dni. Zgleda da imava z možem neko neskladje glede trombocitov v krvi in to potrm preide na otroka.

No važno da smo doma, mala je in je in je........samo je in je. Ker ne dojim skos (spet nimam mleka) dodajam Aptamil in tako lahko spremljam koliko poje. Pri teh dneh poje obrok 70mluser posted image user posted image user posted image spet pravi jedec kot Žigauser posted image

Zaenkrat toliko se še kaj oglasimuser posted image


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.12.2008 19:40:08   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Ja Vrtnica, saj vem ... sprva sem se res ful sekirala, zdaj ji pa že z manj slabe vesti dam flaško. Samo saj veš kako je danes, ko te iz vseh strani bombardirajo s tem, da dobra mama je tista, ki doji user posted image in pol itak da ti ta propaganda v kombinaciji z razgrajajočimi hormoni, v primeru da mleka ni od nikoder, dajo občutek najslabše mame na svetu.



Kako zelo te razumem Otika, ampak jaz sem postala kamen glede tega, ne poslušam več, če ni pač ni in nemorem dat če nimam. Lačna pa ne bo zato pa imamo  dodatek. Sem tudi jaz jezna na vse tiste sestre v P ki so me psihirale 4 dni da naj pristavljam in pristavljam - sedaj imam pa vse v krastah, mleka pa še vedno ne dovolj - a to je pa vreduuser posted image


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Božičkovi pomagači 2008
10.12.2008 8:28:37   
zverinca
Dobro jutrouser posted image

mi seveda že zdavnaj pokonci, tavelika v vrtcu, mali spi, jaz pa zajtrk...

Kakšna je bila noč?
Pri nas ok, ob 23h, ob 3h in potem ob 7h sem ga dojila, vmes 2x previla in to je to. Zdajle pa spet spi. Jaz sem sicer ok, samo bom šla z naslednjim dojenjem z njim spat, ker je tako vreme da me vleče, sedaj pa moram za kosilo pripravit, pa perilo dat prat, predvsem pa da zajtrk v miru pojem. Joj, saj res, patronažna danes pride, ziher bo glih ko bi jest šla z Jernejem ležatuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Ja Vrtnica, saj vem ... sprva sem se res ful sekirala, zdaj ji pa že z manj slabe vesti dam flaško. Samo saj veš kako je danes, ko te iz vseh strani bombardirajo s tem, da dobra mama je tista, ki doji  in pol itak da ti ta propaganda v kombinaciji z razgrajajočimi hormoni, v primeru da mleka ni od nikoder, dajo občutek najslabše mame na svetu.



Kako zelo te razumem Otika, ampak jaz sem postala kamen glede tega, ne poslušam več, če ni pač ni in nemorem dat če nimam. Lačna pa ne bo zato pa imamo  dodatek. Sem tudi jaz jezna na vse tiste sestre v P ki so me psihirale 4 dni da naj pristavljam in pristavljam - sedaj imam pa vse v krastah, mleka pa še vedno ne dovolj - a to je pa vredu



meni se tudi zdi kot da bi brala svojo zgodbo od pred treh let, ko sem rodila Niko, mleka kar ni pa ni bilo, pa sem ji dodajala AM, po dojenju, da se je pač do sitega najedla. Parkrat sem se tudi jaz počutila kot tazadnja mami, sam sem hitro nehala s takimi mislimi, ker ja, če ni ni. Kaj naj?

Cipresa, a pri vas pa spet trombociti? ja pa dobr no!!! no sam sreča da ni bilo tako hudo kot pri Žigi!!! in da vam najdejo razlog res, zakaj do tega pride!
Moram pa pohvalit izbiro imen: Žiga in Anja - meni zelo všeč kombinacijauser posted image

tako, toliko od mene zaenkrat... lep dan, čeprav deževen!


_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?