Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

... no punčka zdaj spi ... no še kakih 15 minut, potem jo moram pa zbudit, da se naje, in da jo za k zdravniku pripravim ... jo tolk nerada budim, samo bo treba. Držite pesti, da ne bo ful jokala
otika zate in tvojo princeso!
Zdaj tudi naš še spančka in upam da bo še vsaj pol ure, da ga potem nahranim (saj bodo mimo glih 4 urce), ker ob 17.30 imava zdravnika.
sva prišle od zdravnika. Bila je cepljena in popila je cepivo za rotavirus.
in da bom zdej pocasi presla na dvojkico od Pampersk
.
. Se še spomnite kako nismo mogle spati v
. Spanca nikjer- potem pa hitro čekirat na RR
- Sem vam jo danes jaz skuhala, ker sem kot kaže prva.
... no pa saj danes tako ali tako ne morem nič ven, ko se je pa gospod dimnikar odločil, da pride danes (pazi to) med 7-o in 15-o uro enkrat ...
... k da nimam nič drugega pametnega za počet, kot njega čakat ... jao bi jih tepla ... če mi še letos steno omaže tako kot mi jo je lani mu sploh računa ne bom hotla plačat, ker to je pa too much ... banda!!! Uh sem huda ... ker mi je čist mimo, da ti pride vsako leto dimnikar v imenu zakona denar poberat in to za to, ker ti v novo plinsko peč za minutko eno sondo vtakne, umaže vse okrog peči, pa še če bi bila v službi, bi mogla dopust vzet ... soseda, ki ima pa prastaro peč na drva in kuri vso možno svinjarijo (iverko, plastiko ipd), pa ne bo šel nikoli obiskat ... bemti bemti!!
. Ko sva pa domu prišli je pa malo jokcala, ampak potem zvečer lepo zaspala in spala do jutra. Sem mu pa omenila to večerno jokanje in je rekel, da ji bo za vsak primer dal kakeca in lulanje pregledat. Tak da kakec je že spravljen, lulanje bova pa po dimnikarjevem odhodu lovile v eno vrečko in potem hitro v laboratorij peljale ... ah ja, samo da se dogaja
.
, mojo so včeri tehtali, ko sma izredno šle zdravnici e pokazat, ker se men ni zdela čist ta prava. So jo tud stehtale in je mela 5240g, pa se mi sploh ne zdi suhica. Ma taka polna lička in (kot se martka izrazi) mišelinke. Velika pa ne vem, kolk je. Doma sma jo z mojim izmerla 59cm.