Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
... no saj zaenkrat se še čisto nič ne upira v košari bit pa je že 3 mesece in pol stara pa zelo firbčna drugače, tak da bom jaz vsaj še kak mesec probala jo v njej imet.

V pokončni položaj jo nebom dala še kak mesec ali dva ampak v napol ležečega pa sigurno ko se mi bo drla
Naj malo opazuje
že šla ven. Vendar tudi moja ni preveč rada v čisto ležečem položaju tako, da jaz počakam, da je kaki 2 uri budna, jo podojim, nato pa greva ven in potem ponavadi zaspi. Drugače pa tudi že hoče videt kje jo mami pelje. Sem jo pa že dala za kratek čas v napol dvignjen položaj, da je lahko malo gledala naokoli.
. Danes pa imamo cepljenje. Zdaj pa čakam, da se Lara zbudi, jo nahranim, potem pa na sonček.
Ponoči se je začela neki prebujat - 2x na noč, sam ni lačna. Se pa kr neki cmajvka in ko jo položim nazaj v zibko spet jok ... Tk da jo pol okol 5 dam kr k nama. Dopoldne pa spi ko ubita v zibki
Ne štekam je ...
... sem zadnjič pisala, da upam, da bo košara še za kakšen mesec, pa danes o tem nisem več prepričana ... ji jo bom malo podložila tako da bo ven videla, če pa to ne bo zadostovalo, jo bom pa najprej v lupinico preselila, ker v športnem delu je pa še čisto zgubljena
.
.