Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Po odličnem nasvetu (mislim, da je bila sesil) sem predlagala možu, naj on kaj pripravi. In se je odločil za raco, jaz pa bom zraven naredila eno fino omakco in basmati riž. In pesno solato.
Če bo ju še slabš, grem popoldan k dežurnemu

. Js sm pa ful slabe volje, tolk sm se veselila nove frizure, zdej sm pa grozna. Frizerka uporablja druge barve, kot v salonu in sploh nisem več blond
... Ma u
naj gre vse skupi. Pol, ko sem vidla, bi najrajš rekla, naj mi da še en preliv čez, se je pa že tamau tolk drl, da smo mogle zaključit. Sej bom preživela no, ampak sm pa res ful jezna
), nekaj za v album, nekaj za darila,... In sem v Foto Asji za vso to količino plačala le 27,76 EUR
. Si me ti spomnila. ampak je bila zjutraj norišnica in Varja še spi, tako da imam en izgovor
vidim, da nisem edina, ki je pozabila na 11.
Hvala
?
. Pri nas v ZD so rekli da pri 9. mesecu, jaz pa bi rada že malo prej poizkusila.