Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Anitka: Teža Gala je malo pod 50 to percentilo, višina pa malo pod 90 percentilo
in kaj to pomeni kam spadamo?
Od 100 fantkov bi bil Gal po teži okoli 50 mesta(povprečje), po višini pa bi bil okoli 90mesta, kar pomeni 89 manjših fantov in 10 fantov bi bilo večjih kot Gal. Ti pošljem na mail obe tabeli in si beleži podatke, pa boš vidla , kako napreduje. To jaz delam za Andraža in sedaj za Aljo
Jaz bi tudi imela ta mail , da vidim kam čupko spada
jaz sem tudi tle sama že cel dan...spet dela do 19-20h....bom šla do une kurčeve direktorce in ji povedala ene dve. včeraj mu je prbila, da mu družina ne da dnarja, ona pa. ja wrajt, da bi blo vsaj to res, ne pa enga črnega enga belega... babji. več dnerja ko ima, več bi ga imela. že cel teden dela od 7h zjutraj pa do 7 zvečer. a sploh lahko tolko delajo po zakonu?
Anitka: Teža Gala je malo pod 50 to percentilo, višina pa malo pod 90 percentilo
in kaj to pomeni kam spadamo?
Od 100 fantkov bi bil Gal po teži okoli 50 mesta(povprečje), po višini pa bi bil okoli 90mesta, kar pomeni 89 manjših fantov in 10 fantov bi bilo večjih kot Gal. Ti pošljem na mail obe tabeli in si beleži podatke, pa boš vidla , kako napreduje. To jaz delam za Andraža in sedaj za Aljo
Jaz bi tudi imela ta mail , da vidim kam čupko spada
jaz tudi, čeprav mi je estrella že napisala kam spada moja pupa. ma da spremljam za naprej
jaz sem tudi tle sama že cel dan...spet dela do 19-20h....bom šla do une kurčeve direktorce in ji povedala ene dve. včeraj mu je prbila, da mu družina ne da dnarja, ona pa. ja wrajt, da bi blo vsaj to res, ne pa enga črnega enga belega... babji. več dnerja ko ima, več bi ga imela. že cel teden dela od 7h zjutraj pa do 7 zvečer. a sploh lahko tolko delajo po zakonu?
Uh sesil tole je res mal too much, vsak dan takole, jaz bi tudi po.pi.zdi.la.
Imam pa novo frizuro in novo barvo. Lase bom komaj v čop stlačila, blondinka pa nisem več, trenutno sem oranžna oz. medena, slike ne bo, ker se nikoli ne slikam rada.
Videk spi kot polhek svojo zadnjo rundo pred pravim spanjem , jaz pa kuham za atija, ker pride danes domov, čeprav že skoraj 2 uri zamuja. Ga bom , če pa bo še nazaj govoril pa dobi še . Ker najbolj sovražim, da mi reče kdaj bo doma, potem pa imam jaz vse pripravljeno, njega pa od nikoder.
za frizuro in barvo Me prav firbec matra, kakšna si zdaj. Tvojega bo pa kar treba par lekcij naučit, samo ne vem, če bo kaj zaleglo.
Ne, ne smejo. Lahko kličeš delovno inšpekcijo, samo ne vem kaj boš dosegla s tem.
Če se mislite vse pedenat me ne bo. Jaz imam denar samo za novo barvo, za frizuro bo januarja denar, ker imam vmes registracijo.
jaz sem imela namen že prej it na friziranje, kaj posebnega za večerjo pa se ne mislim rihtat. Zdej ko se bomo zapufali vprašanje kdaj bom šla frizerju moram poslikat frizuro za spomin
Zakon je eno, praksa pa drugo... Kar mojega dedca vprašaj.