Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ja včerej sem pobegnila brez slovesa, kar valjar na plano
Manca včerej ni in ni hotla zaspat. Zgleda da je blo preveč spanja na poti in zazaj iz LJ Ene 20 čer 10 smo jo le končno uspeli prepričati, da sedaj je pa skrajni čas, da zaspi. No je pa danes spala skor do 8ih. SEm od 7ih naprej poslušala če sploh še diha. Mami ni navajena, da tolk dolg časa spi njena prinčipesa
SS danes si gotova
DAJMO ŽENSKE, DAJMO!!!!!!
anes se pa ne dam. Estrella za katero navijaš Za motivacijo bi rabila stanje najinega dvobojevanja
Valentina ni uradno pogrešana, Sem vam v začetku tedna napisala, da je ful bolna in da vas vse lepo pozdravlja, ampak sta se samo jana81 in špelina spomnili na njo in ji vrnili pozdravčke
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
Je ful prehlajena, malo povišano temperaturo, drugače so pluča čista, ušesa zaenkrat OK, imava kontrolo naslednji torek. Tisto okoli ust je sedaj OK, morava še jemati fenistil teden dni, potem pa prenehava. Če bi se ponovilo, bomo začeli z izločanjem hrane.
Sem šele donc prebrala, ker sem včeraj izginila ko kafra
Upam, da se čim prej pozdravita in da ne bo potrebno hrane izločat.
Pa ti, kako kej tvoje zdravje?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
Danes je Emilija sama zaspala v svoji pojstlici. Mal je jokala pa sem jo potolažila, dala dudico in parkrat ponovila vajo in je uspelo. Kakšno olajšanjeeeee.
Mene spet neki comp jebe . Če me neki časa ne bo je to krivo.
Valentina pozdravček a še ni zdrava? To se pa že vleče
Ma pol bomo pa še kej rekli, majčice nas pa ne bojo. samo kaj, ko mi ne dela uno za kopirat. nimam pojma zakaj ne dela od enkrat.
Pri nas se je začel gladovni štrajk. Popoila le 110AM in ko sem začela kašljat je spustila flašo in no way, da jo prepričam, da bi pila naprej. Sem bila tako jezna sama nase, ker se mi to tako pogosto dogaja in rezultat je vedno isti
Tud naša Manca ni hotla piti, kadar sem jaz začela kašljat. Pa vedno me je "prijelo" da bi kašljala ravno ko je AM pila
Snega še ni, baje naj bi padat začel popoldan Upam, da ne.
Jz tud upam, da ga ne bo. Morem v KR v Lesnino, so mi končno stole za v kuhinjo dovalili po skoraj mesecu in pol Pa še tast ma RD donc Milan vse najboljše!!!
Dajte mi povedat tiste , ki uporabljate baby vac, kdaj ga uporabljate? Jz sem ga večrat na dan. Skor vsako uro, takrat ko je mela res zabasan nos. Sam se je pa drla kot sraka zarevn, pa glavo obračala na vse strani Men se zdi, da je dobro le za kakae par minut, potem pa kihne in gre spet ful sluzi ven A ji ne znam spucat??? Tud pr nas je pomagalo le kratek čas, ampak mislim, da je to normalno, sej ko maš sama zabasan nos je isto, a ni tko?
Ta sončna, hvala za odgovore, sem se kar mal pomirila glede baby vaca Sem si to mal drgač predstavljela.
Valentina ni uradno pogrešana, Sem vam v začetku tedna napisala, da je ful bolna in da vas vse lepo pozdravlja, ampak sta se samo jana81 in špelina spomnili na njo in ji vrnili pozdravčke
SS lepo jo pozdravi še od mene in ji sporoči, da pogrešamo njene slikce. Pa naj se čimprej pozdravi.
Kako je pa z ****?
Aurea še enkrat hvala
Je prišla pra babi
papa
Je ful prehlajena, malo povišano temperaturo, drugače so pluča čista, ušesa zaenkrat OK, imava kontrolo naslednji torek. Tisto okoli ust je sedaj OK, morava še jemati fenistil teden dni, potem pa prenehava. Če bi se ponovilo, bomo začeli z izločanjem hrane.
Sem šele donc prebrala, ker sem včeraj izginila ko kafra
Upam, da se čim prej pozdravita in da ne bo potrebno hrane izločat.
Pa ti, kako kej tvoje zdravje?
tako je pa moje zdravje. Se moram pocajtat, ker se 20 ti bliža
Nejc je imel ponoči vročino 39 stopinj, sem mu zbijala s sirupom in svečkami, včeraj je skos cel dan prespal, tudi ponoči je spal od 22h (ob 00 sva ga budila za antibiotik), do 3h, potem sdva se najedla in je spal do 8h(spet antibiotik), in še potegnil do 9.40h, no ob 10.30h je pa spet zaspal ...tale vročina ga kar fejst daje. Jst sem malenkost bolje, ker je antibiotik prijel, ampak vseeno bom še raje ležala z malim.
Vsem ki ste bolani pošiljam ... in vsem ki praznujete želim vse naj, naj
Nejc je imel ponoči vročino 39 stopinj, sem mu zbijala s sirupom in svečkami, včeraj je skos cel dan prespal, tudi ponoči je spal od 22h (ob 00 sva ga budila za antibiotik), do 3h, potem sdva se najedla in je spal do 8h(spet antibiotik), in še potegnil do 9.40h, no ob 10.30h je pa spet zaspal ...tale vročina ga kar fejst daje. Jst sem malenkost bolje, ker je antibiotik prijel, ampak vseeno bom še raje ležala z malim.
čimprej se pocajtajta
Za mene je bila pogrešana, ker se ni javljala. Sem mislila, da je že pregurala bolezen. pošlji ji