|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Splahnela erekcija
9.3.2009 12:37:45   
Taddy78
Kolikor sem brala vaše poste, bi povečini rekla da gre za prevaro...

Lahko se še naprej tolažite, da so krivi vaši odvečni kg, lahko pa pa se vsedete in konkretno pogovorite, ali pa malo prečekirate SMS-e, maile...lahko da imajo res probleme, vprašanje je samo-kakšne...

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Splahnela erekcija
27.11.2012 10:14:31   
Just mee
Lep pozdrav punce. No tudi pri nama je podoben problem, stara sem 22 let fant pa je star 24 let. Pri predigri je vse lepo in prav, med seksom pa mu pade. Nikakor mi ni jasno zakaj, kaj je  vzrok, ko sem ga vprašala če je imel podobno težavo tudi v prejšnih zvezah pa mi ni hotel odgovoriti, se pravi da takših težav prej ni imel? user posted image Mogoče prepogosto seksama? Skoraj vsak dan, mogoče je kakšen dan premora. Sedaj sma se odločila da počakama nekaj dni pa boma potem videla kako in kaj bo, vendar mislim da ne bo nič kaj bolje. Seks v zvezi je pomenmben, ni pa vse, samo ko mu pade si mislim no če mu pri drugih ni padu, potem je problem v meni? Res nisem najbolj privlačna, saj ima vrjetno vsak moški rad žensko kjer ima kaj za primit, jaz pa tega v zgornjem delu telesa ravno nimam user posted image Mislite da bi pri teh letih že lahko imel kakšne zdravstvene težave?

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Splahnela erekcija
27.11.2012 15:38:53   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
....penis med seksom uplahne...

Spolnost je naše najbolj občutljivo področje, saj posega v našo najglobjo intimo oz. izvira iz naše najglobje intime. Vse kar se v spolnosti dogaja se odraža v naši notranjosti in obratno, vse kar vpliva na našo notranjost se odrazi v spolnosti.

Prav zloraba spolnosti pa je največkrat tista zaradi katere nastanejo težave. Lahko je ta zloraba v obliki zasvojenosti s pornografijo, lahko v obliki športne uporabe spolnosti za sprostitev, ali pa v obliki skoka čez plot. Možgane vzburja domišljija, slika. Vse je v možganih. Če so možgani stimulirani na vedno nove in ekstremne načine se prej ko slej pojavi neka meja, nek nivo teh čutnih in miselnih impulzov ko niso več vznemerljivi. Lahko bi rekli, možgani se s slikami in čuti zasitijo - ne ker se vedno zasitijo ampak zato ker vse temelji le na teh impulzih. Če te nekdo drega v roko neprestano, bo roka prej ali slej postala odrevenela in bo le še razbolena, ne bo več tiste meje ko občuti dotik ampak bo razdražena. V bistvu bo nehala čutiti in ostale samo en občutek (pač razbolela roka).

Kadar pa spolnost ni sama po sebi namen ampak je dopolnilo, pika na i neke medsebojne čustvene navezanosti, zaupljivosti, ljubezni, se možgani ne morejo zasititi, ker ne črpajo samo iz čutnih in miselnih impulzov ampak temeljijo predvsem na globini medsebojne intime. In tu kg ali majhne joške ne pomenijo nič in pomenijo vse. Torej nič ker niso nobena ovira in vse, ker so to tista naša ljubljena oseba.

Če je vzrok v tem, potem je recept opustiti zlorabo spolnosti v rekreativne namene in poglobiti medsebojni odnos.

Lahko pa je vzrok tudi fiziološke narave, tu pa je na vrsti zradvnik in ne neke www strani, ki lahko prodajajo tudi ponarejena zdravila, ki izgledajo kot prava, tudi embalaža kot prava, sestavine pa so lahko tudi dodatek navadne barve na osnovi svinca, da le ima tableta enako barvo kot original.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?