Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
moja mami si je zaželela jagode in se prijela s prstom za hrbet, no na stičišču hrbtenice in rike...tko da ja...jaz imam eno lepo rdečo jagodko malo nad ritkico in ne rabim tetovaže...heheheh
A si predstavljaš kakšno "tetovažo" bi ti imela, če bi si tvoja mami takrat zaželela sexa?
ojoj... midva pa ne smema, pa si ga velikokrat zaželim.. joj moram paziti kam se prijemam.
zivjo sam da povem da to s pestmi in verizico tud jz poznam mama mi je to dostkrat delala sam je pa fora v tem da mi je zmer pokazalo 2 otroka pri 3 pa mi se je zmer zaustavlo ampak kar je fora je to da bosta oba fantka samo 2 bom mela pa moji mami je kazalo isto 2 to se pravi fantek in puncka ker je prvo pokazala fantka imam res samo enega starejsega brata in potem sm se jz tuki pa nobenga vec ampak kokr kol men je lepo mislim da je tuki tud neki resnice kr mami je zmeraj kazalo da bo imela 2 otroka fantka in puncko pa ima res samo 2 nc vec a men k je gledala samo 2 fantka............kar enega zares pricakujem ce bi to biv lari fari bi se zapestnica v nedogled vrtela ampak men se zmer pri 3 otroku vstavi tko da ga zgleda ne bo........hmmmmm a ni to pol mal cudno no kar koli in kokr koli otrok mi je sam vazno da bo zivo in zdravo
moja mami si je zaželela jagode in se prijela s prstom za hrbet, no na stičišču hrbtenice in rike...tko da ja...jaz imam eno lepo rdečo jagodko malo nad ritkico in ne rabim tetovaže...heheheh
A si predstavljaš kakšno "tetovažo" bi ti imela, če bi si tvoja mami takrat zaželela sexa?
Jaz pa sem si ful želela, da bi bil prvi otrok punčka in sem skoz govorila, da bo ziher pupa, ampak nekje globoko v sebi sem pa kar nekako vedela, da bo fant. In res je bil . Ko sem zvedela za spol, sem si samo rekla, jah kaj pa, itak da ne more bit po moje. Mož si je namreč bolj želel fantka .