|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
16.12.2008 14:29:37   
kalbo
Men ni jasno, kako lahko zarad enih glupih sosedov teroriziraš lastne otroke. Ob naslednjem ropotanju z metlo imaš dve možnosti, ena je, da z možem obujeta cokle in zaplešeta eno pošteno polko, al pa da lepo pozvonita pri njih in jih vprašata, če majo kako metlo za posodit oziroma če so normalni v glavo in da ob naslednjem ropotanju z metlo prenehaš pazit in kupiš otrokom cokle, pol nej se pa slikajo.

Ob butanju po vratih z notranje strani pa zaleže poštena brca v vrata in je stvar rešena. Bohnedaj pa terorizirat lastne otroke zaradi sosedov, ki itak samo poslušajo, če bo kak šum od vas. Ropotajte, tako da bodo vedeli, kaj je ropot.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
16.12.2008 14:54:19   
anckabancka
Hvala Kalbo user posted image

_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
16.12.2008 15:13:56   
anckabancka
... in ostali user posted image

Kok paše mal pojamrat user posted image


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
17.12.2008 13:53:34   
Lenny
Ti bom opisala situacijo iz našega bloka. Ko sva bila midva še brez otrok, pod nami pa je živela družinica z 2. letnikom, lepega dne pri naju pozvoni policaj. Zanimalo ga je, ali se v stanovanju pod nami res dogajajo tako grozne stvari. Soseda v pritličju je namreč dnevno klicarila na policijo in nakladala, kaj da se vse nad njo dogaja. Očitno jo je imel rajonski policaj poln kufer in se je malo pozanimal pri ostalih stanovalcih. No, zaključil je, da je najboljše, da se tale ženska odseli nekam na samo, pa verjetno bi jo še tam kdo motil. Ampak od takrat je dala mir.
Nikar se ne pusti zoprnim sosedom! Če sami s seboj nimajo kaj pametnejšega početi, kot da poslušajo, kaj se drugje dogaja, jim ni pomoči. Pa naj tolčejo v strop - mogoče jim bo kak kos ometa kdaj odpadel user posted image  Še en nasvet: ne bodita več prijazna. Če lahko oni brez veze gnjavijo, se tudi vidva postavita zase in otroke in povejta, da se tega terorja ne greste več. Nekateri so pač takšni pacienti, da si upajo težit tistim, ki so prijazni, če pa dobijo malo bolj oster odgovor, se umaknejo. Pa veliko sreče!

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
17.12.2008 15:29:10   
anckabancka
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny

Če sami s seboj nimajo kaj pametnejšega početi, kot da poslušajo, kaj se drugje dogaja, jim ni pomoči. Pa naj tolčejo v strop - mogoče jim bo kak kos ometa kdaj odpadel user posted image  Še en nasvet: ne bodita več prijazna. Če lahko oni brez veze gnjavijo, se tudi vidva postavita zase in otroke in povejta, da se tega terorja ne greste več. Nekateri so pač takšni pacienti, da si upajo težit tistim, ki so prijazni, če pa dobijo malo bolj oster odgovor, se umaknejo. Pa veliko sreče!


No, točno do tega zaključke sem tudi jaz prišla. user posted image


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
18.12.2008 10:44:46   
Poka
To, da naj bi bili sosedi taki, ker jim že na začetku ne postaviš mej - to ne bo držalo. Eni so taki, ki so pač že po naravi zateženi. Ne zaleže nič.

Ko je nama sosed grozil, in trkal po vratih, puščal pisma - sva mu rekla, da ga bova midva tožila, ker je to nadlegovanje.

Pri nas so celo odstanili gugalnico, z izgovorom, da si je na enem igrišču ena punčka roko zlomila, zato ker jih je motil hrup otrok, ki so se zunaj igrali. Mislim res grozno, hvala bogu, da se imajo kje med vsem tem betonom. Zdaj pa se lahko zgodi edino to, da ko nimajo kaj počet, prej kdo pred kakšen avto skoči, ker nimajo svojega kotička.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
18.12.2008 15:39:41   
Lalica1
Mi je ob tvojem postu pritisk skočil na 200, čeprav je drugače ful nizek.
Pa kaj ste normalni??? Nekaj podlagate pa otroke kregate? To je nesprejemljivo. Takoj nehajta! Otroci so včasih tudi malo glasni, ampak res dvomim da tako zelo. Tudi jaz včasih slišim sosedovega mulca, pa me sploh ne gane. Da pa bi hčerko za vsako stvar opozarjala naj je tiho? Nikakor.
Mislim, da imajo tvoji sosedi velik problem. Ampak ne s tvojo družino, ampak v svoji glavi! Vi bi mogli tla izolirat zato, da njihove izbruhe ne slišite, ne obratno.
Pa to ne moreš verjeti kakšne sorte ljudje obstajajo. Ne se jim pustiti! Danes pa skupaj z očkom delajte tak hrup, da se jim bo zmešalo. Pa naj jih pošljejo v kakšno samico, da se bodo malo pomirili.
Oprosti, če pišem kakšne gluposti, ampak res sem jezna na te tvoje sosede. V večstanovanjski hiši se pač moraš navaditi na določene stvari, ker nisi sam. Pa naj se odselijo, če jih tako moti. In upam, da se že danes pakirajo, ker na njihov račun pa svojim otrokom tega res ne smeta delati. Pa tako majhen otrok res ne razume, da je naredil kaj narobe, če je glasno stopil user posted image  user posted image  user posted image . Sploh več nimam besed in zelo žalostna sem postala...

Odločno se jim zoperstavita in ADIJO!

< Sporočilo je popravil Lalica1 -- 18.12.2008 15:41:24 >

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
19.12.2008 13:23:20   
čipka
uf, sem kar rdeča ratala od besa, ko sem tole prebrala...grrrruser posted image   To so ljudje, ki samo čakajo, kdo bo kakšno "napako" naredil in komaj čakajo da začnejo butati. Jaz bi na tvojem mestu, ko bi slišala da butajo, začela tolči še bol.  Bi vidla, da potem ne bi butali za vsako malenkost. Mater, mi pritisk dvignejo takšni ljudje.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
19.12.2008 22:54:54   
tabi
kot bi brala meneuser posted image user posted image user posted image še sreča da smo spizdil iz bloka in res se ne vrnem večuser posted image  te čist razumem.Tudi medva imava 2 mala otročka ki sta razgrajala pa po stopnicah vriskala pa kdaj trmo zganjala,...Pa me enkrat ene dve gospe srednjih let počakata na stopnišču in se začneta dret da me bota prijavili na CSD,ker moji otroci se nenormalno derejo.IN jst lepo umirjeno če vama kaj ni prav me kr prijavita in še policijo pokličita ker kalim javni mir in vesta vedve bosta dobili položnico od policajev,CSD pa pride ko se bomo resno začeli klati in lahko začnem pri vajuuser posted image .onedve sta še naprej delale galamo po stopnišču in tudi drugim mladim družinam sta hodili kr na vratauser posted image Ampak jst mojih otrok nisem nikoli mirila še bolj naglas smo se pogovarjali po stopniščuuser posted image .Sploh pa a eni taki ko so dali otroke že skozi ne razumejo nas mladih družin.
Lepo jih ignorirajte pa bo,na otroke pa ne delajte terorja zarad enih smotanih sosedov

< Sporočilo je popravil tabi -- 19.12.2008 22:55:33 >


_____________________________

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
22.12.2008 14:39:12   
MTFP
Uf.. mi smo imeli soseda, ki sicer ni utrujal nam ampak kolegici. Živela je nad njim in imela malega otroka, nonstop jim je butal in težil... ko je bila ura 22h je pa obvezn klical policijo. Zanimivo, dvakrat ko je policija prišla, malčka sploh doma ni bilo ona dva sta pa že spala.
No potem ga je p njen mož kar pred blokom enkrat  udaril da je padel po stopnicah. Pa je bil ata že v letih in zanimivo vsi so videli in ko je seveda spet klical policijo, so vsi ki naj bi bili "priče" trdili da nič niso videli.
Jah eni nimajo drugega življenja kot moriti drugim. Hm še zhanimivost, ta ata sploh ni imel avta in je zahteval da je za njegovo kolo vedno prosto eno parkirišče. Pa naj povem, da je parkirišč 10x premalo in da nihče od nas nima prav svojega parkirišča, če prideš pravi čas, še parkiraš pred blokom, drugače pa na travi.on pa je iz same žlehtnobe kolo puščal čez celo parkirišče. No pa se je le našel en sosed in mu ga zabrisal na travnik. Seveda smo imeli naslednji dan vsi na avtih gume prerezane....

Po eni stran se mi taki ljudje kar smilijo, sako morajo imeti bedno življenje, da cel dan samo prežijo na šume in podobno...

Jaz bi jih na tvojem mestu ignorirala. Daj izklopi zvonec, da ti ne bodo zvonili, ko pa bodo butali pa daj radio malo bolj naglas...predvsem pa take ljudi najbolj boli smeh.. ja če bodo slišali da se smejete in da ste veseli kljub njihovim poskusom morenja, podem bodo šele pozeleneli od zavisti. Do 22ure ti itak ne morejo nič ;)

Ne se jim pa pustiti... naj živijo še naprej svoje bedno življenje vi pa jih dajte na ignore...

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
22.12.2008 21:03:53   
PiaM
Ojej, to pa je tako kot da živite v zaporu!user posted image
Me je kar stisnilo pri srcu zaradi otrok, da se dereta na njih ali še kaj hujšega,zaradi sosedov, vajini otroci pa bi bili le radi srečni ob igri in vsakdanjem življenju...user posted image
Si ne predstavljam, da bi se drla na moja otroka, če bi samo tekala po stanovanju... zamisli se ali je vredno!!! Zaradi nemogočih sosedov! Narediš vse kar je v tvoji moči, da utišaš hrup, oni pa trkajo ob vasekm tvojem koraku - saj to je bolano!  Živi in pusti živeti in dihati tvojim otrokom, lepo te prosim.user posted image  

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
22.12.2008 21:48:08   
K_a_t_i
Ankabancka, tole je res too much, se strinjam s tabo.

Bom pa pokomentirala vse tiste, ki ste mnenja, da se lahko med 6:00 in 22:00 v bloku počne kar se hoče - prov zanima me kok bi vas isto trdilo, če bi vam v sosednjem stanovanju vsak dan ob 6:00 začeli vrtati, ploščice dol zbijat, če bi sosedje kričali po stopnišču, ko bi šli ob 6:00 v službo,...
Ali pa recimo, da imate dojenčka, ki ga zvečer zelo težko uspavate - koliko bi vas reklo enako (ah, saj še ni 10), če bi začeli otroci nad vami skakati iz postelje na tla, skakati gumintvist, nabijati žogo,... enih 15 minutk pred deseto, nad dojenčkovo sobico?
A temu bi rekle, "ah blok..." - pomojem bi prav konkretno besnele. Morda sicer samo doma pri sebi, ampak bi pa.

Tako da ni vse v tem, da se držiš "uradnih ur", men se zdi, da je v bloku treba malo več čovečnosti kot to. Tud jst sem šla enkrat ob 22:30 pozvont zgornjim sosedom, da jih prosim če lahko nehajo skakat (dojenček je imel krče in smo že tako bli vsi malo sitni) pa mi je foter 8 in 5 let starega otroka zabrusil, da otroci ne morejo spati in pač skačejo (njega sem pa zbudila). Zdej pa se jst vprašam, a res starši nismo sposobni tako vzgojiti otroke, da pač skačejo čez dan, zvečer in zjutraj (ja, ob 6h je zame sredi noči) pa se igrajo kaj bolj umirjenega?

Pa to ne leti na Ankabancko, ker to kar počnejo pri njih je za moje pojme pretiravanje. Leti na vse poste ki opisujejo, da saj med 6 in 22 pa lahko počnejo vse pa magari zrušijo blok. Boli jih, egoiste...


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
22.12.2008 22:38:26   
MTFP
Žal je treba včasih tudi stanovanje renovirati in ploščice dol metati... ali si ena izmed tistih, ki bi soseda ki vrta najraje utopila v žlici vode? Ne rečem neke meje morajo biti ampak zakon prepoveduje to samo med 22-6uro. In ja v kolikor bi meni sosedje sikali kot anči banči, verjemi da bi imela vsak dan tak hrup v stanovanju. Ob 6 bi začela vrtat v steno ob 22.00 pa nehala!!

V kolikor so pa sosedje uvidevni znam biti pa tudi jaz. Pred kratkim smo renovirali kuhinjo, kok so imeli to sosedje za povedati (en je prišel iz nočne, drugega je zob bolel), in kaj jim naj??Cevi je treba zamenjati saj so bile dotrajane! Vrtali so pa en teden od 8.00 - 14.30 (brez sobote in nedelje seveda).
In ta teden sem na bolniški in pri sosedih non stop nekaj razbijajo in vrtajo, pri drugih se pa kregajo in kaj naj?? So zaradi tega egoisti... pač jaz jemljem tako, danes mi, jutri vi... dokler se to tolerira in dokler mi ne bo soseda ob vsakem najmanjšem šumu tolkla po steni bom uvedevna. Ko pa pridejo žleht in zafursirani sosedje pa verjami da znam biti jaz še 5x bolj žleht in kolikor bodo oni meni grenili življenje jim ga bom jaz 3x bolj nazaj.

In ja tisti ki pa ne morajo zastopt da se v bloku vrta, skače, smeji.... naj pa gredo v hišo. Jaz take stvari kot pravim toleriram, tudi ko mi je najtežje, dokler ne mejijo na žlehtnobo.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
23.12.2008 20:02:59   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP

Žal je treba včasih tudi stanovanje renovirati in ploščice dol metati... ali si ena izmed tistih, ki bi soseda ki vrta najraje utopila v žlici vode? Ne rečem neke meje morajo biti ampak zakon prepoveduje to samo med 22-6uro. In ja v kolikor bi meni sosedje sikali kot anči banči, verjemi da bi imela vsak dan tak hrup v stanovanju. Ob 6 bi začela vrtat v steno ob 22.00 pa nehala!!


Vidim, da nisi razumela kar sem napisala. Pa tudi mi je malo mar. Mi je pa ravno tale odnos, ki ga navajaš, totalno egoističen -  v stilu - zakaj bi pa samo meni  EN sosed težil, če pa jaz lahko  celemu bloku in to kar od 6 do 22! BRAVO!
Sicer pa - zakaj pa niste začeli renovirat ob 6h in končali ob 22h, SAJ PO ZAKONU SE SME? Ker mene med 8 in 14:30 ne moti. Pa tud ob 18h ne... Aja, saj res - nisi prebrala celega posta ampak si zasledila samo vrtati in ploščice dol zbijati pa si že razkurjena.

Ančibanči pa se ne poslužuje teh metod, ker ji je jasno, da je sosed kruser posted image , ter da s spuščanjem na njegovo raven ne bo nič dosegla. Ja, naj živijo normalno in naj ignorira bedake. Ni pa treba, da to postanejo tudi oni.

Pa mirne praznike, želim.



_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
24.12.2008 15:37:25   
LoCa
js mislim, da se mora vsak trudit, da stvari počne v neki normali (vsi smo kdaj tihi, kdaj glasni, večinoma pa naj bi bli čisto ok in prebavljivi). sej to ne pomeni, da ne moreš normalno živet, niti ne pomeni da nihče ne sme renovirati( je pa res da se najdejo taki, ki že deset let stalno neki renovirajo).je pa res, MTFP to nate leti, če se boš ti obnašala v stilu boli me, od te in te ure mi noben nč ne sme, pol se bojo tut drugi ko drek obnašali. živim v bloku s 50 stanovanji, moj fotr pa v bloku s 14imi stanovanji, in ne moreš verjet, pri nas je večji "mir", samo zato, ker si očetovi spodnji sosednje (s celo tono frocovja, tak je namreč filing ko se sliši tiste "potrese in klanja") dovolijo ma res VSE. tam človek niti minute nima miru. od 6 do 22......ja.
sicer pa imamo mi hišni red, ki ta hrup omejuje na 7-19 ure. mogoče je tut kje drugje tko.
za moža tvoje kolegice, k se je fizično nad tipa spravu, pa itak nimam besed.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
25.12.2008 10:26:39   
MTFP
Morda smo se res narobe razumeli, pravim, da sem zelo strpna in tudi v ne obnašam se v stanovanju, kot da se mi jebe za cel blok. In da razumem, da je kdaj kje kak hrup, da otroi skačejo in da je parkrat na leto pri kakih sosedih muska tudi po 22h do fula. Dokler ni to vsak dan, vse toleriram, in se tudi sama trudim, da ne bom šla v nedelju v času kosila kakih žebljev zabijat... V bloku tudi nimam nobenih težav z sosedi. Saj sem rekla za obnovo sem se dogovorila od 8 -14.30 ure, ker je takrat najmanj ljudi doma, pa so bili mojstri pripravljeni delati do 18h. Pa vem kako je bilo meni ko sem se npr. še imela za učiti pa so vrtali...

Jaz sem se v mojih postih postavila v tisto najbolj absurdno pozicijo. Soseda, ki sem ga omenjala in je kolegici klical policijo če so vrata zalobutnila, če se je otrok jokal, in kot sem rekla š celo ko otroka ni bilo doma onadva sta pa spala, pozvonijo policaji. Takega človeka ignorirati ne moreš. Ker ti greni življenje na vsakem koraku.  In v tem primeru bi pa jaz pokazala vso svojo zlobo, da mu zagrenim nazaj, da vidi s kom ima opravka. Se zgražaš ker ga je sosed na gobec. Zanimivo, v celem bloku se ni niti en zgražal, pa je bil dec (gospod mu ne morem reči) že orenk v letih. Ampak kaj bi si pa ti mislila o seosedu, ko nikoli zjutraj ne bi vedela ali ti je spet prerezal gume ali ne. Ali je s istim svojim kolesom zapel v vrata tvojega avta, ker se je spomnil ravno tam mimo iti in med dvema avtama ni bilo dovolj placa. Če boš slučajno parkirala pod njegov balkon si imela zjutri navtu vse od kave, do ogorkov in še kake smeti. Bil je hudič od človeka, dokazati se mu pa ni dalo nič. Nam je 2x prerezal gume, kar ni mali strošek, ob akem se ti bogi starček ne smili več. Ne pretiravam ampak bolj žlehtnega soseda človeka nisem videla. Še žena mu je pobegnila in se vrnila po njegovi smrti. Enkrat se spomnim sva ga s prijateljem našla v jarku, pjanega in bila je zima, in sva ta smrad (se opravičujem izrazu) pobrala naložila v avto in odpeljala domov, naslednji dan je prijatelja prijavil policiji, da ga je oropal in porinil v jarek.... (predvidevam, da se mene ni spomnil, saj me ni omenjal)....... In še miljon takih zgodbic je tega našega soseda...

Verjetno sem v takem tonu pisala ker sem se spomnila točno določenih sitacij in kako bi odreagirala. Med normalnimi sosedi, pa smo tudi mi normalni, in toleriramo njih, oni včasih nas, v največji meri pa se trudimo da ne motimo drugih (pa seveda ne hodimo po prstihuser posted image ).

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
25.12.2008 15:58:01   
LoCa
"Se zgražaš ker ga je sosed na gobec. Zanimivo, v celem bloku se ni niti en zgražal...." - nisem se zgražala nad ničemer, se pa vedno in povsod (žalostno) čudim nad "retardiranostjo" ljudi. se mi zdi normalno človeku povedat svoje, sem tut sama že kako noro sosedo napizdila, ampak js se na nikogar v nobenem primeru ne bi spravljala, al bi mi grenil življenje al pa ne. pač moje mnenje.
sej pravim, js mislim da je najslabš, da če se eni nenormalno obnašajo, da se človek spravi na njihov nivo.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
8.1.2009 15:14:56   
PIRANJA
Na vse to ti lahko rečem samo to, da je folk žleht in še bolan! In to so tvoji sosedje. Lej, reci jim, če jim kaj ne paše, naj se preselijo v gozdiček, da tam naj dajo pa nova okna in orenk izolacijo na bajtico, da jih ne bodo motili ptičkiuser posted image
Oprosti, če boš nadaljevala na način ki si ga začela, boš izgorela!!Začni živet in PREDVSEM! pusti živet svojim otrokom, če jih že nisi zafrustrirala!!!!!! Jaz namreč še nisem videla dvoletnega otroka, da bi se potihem igral....

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
9.1.2009 15:12:41   
anckabancka
Ravno zdajle so ma tako razpičl spodaj. Sesala sem stanovanje in so mi butali po stropu. Pa sem čist popenla in šla dol zvonit na vrata, kaj se grejo. Sposobna sem bila enga mahnit, tako sem bila jezna.user posted image user posted image user posted image

No, odprl mi ni noben. Samo en je skozi kukalo čisto potiho pogledaluser posted image Sem ene 4x pozvonila, potem pa šla. Naslednjič bom zvonila do konca pa če magari še user posted image s sabo prinesem, da ne bo sam zgoraj. Jih mam poln kufr.

Včeri je pa sosed mojega moža napadel, kaj se gremo, da je spodaj neznosno. Pa jih je mož ene par nazaj povedal, samo kaj, ko mu ne prideš do konca. Ma ti niso normalni.

Komaj čakam ta vikend, ko bomo v soboto in nedeljo praznovali rojstni dan od tamalega. Bo prav živahno tu zgoraj. Bodo vsaj videli, da smo med tednom čisto normalni.

Uh, kar uno blazino za boksat bi rabila. user posted image


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
9.1.2009 18:08:47   
lotoska
Verjetno imajo že čisto luknjast strop. Če pa ne, pa upam da jim bo kmalu omet dol odpadel.user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
14.1.2009 7:31:03   
liza.p
Ja Urška točno take sosede ki perejo ponoči kot ti, imamo mi v bloku. Živimo 2 nadstropji spodaj in se centrifuga tako sliši in se cel blok trese, kot da bi bil potres. Pa se jim ne da dopovedat. Obup. Se jim ne da dopovedat da se to sliši par nadstropij. PONOČI.


Anckabančka, ko jih šljivi!!!

Ko kam greste, recimo na počitnice za nekaj dni, pusti budilko tako, da jim bo ponoči tulila toliko časa da ne bo crknila. Pa naj policijo kličejo.

(odgovor članu urška84)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
19.1.2009 13:13:59   
lonapo
Ančkabančka-zgleda da imajo ti vaši spodnji sosedi malce preveč časa in zato komaj čakajo, da lahko težijo. Naslednjič, ko jih srečaš jim reci naj si omislijo skupinski hobi, da jim ne bodo hodile bedarije po glavi.

Pa srečno in čim manj sekiranja glede tega. Pusti otrokom naj se igrajo, ne moreš jih kar "privezat na stol", to lahko pusti posledice za vse življenje.


_____________________________

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu liza.p)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
24.1.2009 22:11:46   
Moyca_
ojoj, bi jo nadrla kot user posted image
sprosti se inn uživaj
mi smo v 3 stanovanjski hiši, galamo imamo ves čas, sosedi pa nič,...
Ko vem da nas sliši cela ulica, rečem sosedi če me je slišala, pa reče, smo imeli tudi mi male otroke,...

_____________________________

Lp, Mojca
*****************************************
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
*****************************************
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
24.1.2009 22:17:40   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Men ni jasno, kako lahko zarad enih glupih sosedov teroriziraš lastne otroke. Ob naslednjem ropotanju z metlo imaš dve možnosti, ena je, da z možem obujeta cokle in zaplešeta eno pošteno polko, al pa da lepo pozvonita pri njih in jih vprašata, če majo kako metlo za posodit oziroma če so normalni v glavo in da ob naslednjem ropotanju z metlo prenehaš pazit in kupiš otrokom cokle, pol nej se pa slikajo.

Ob butanju po vratih z notranje strani pa zaleže poštena brca v vrata in je stvar rešena. Bohnedaj pa terorizirat lastne otroke zaradi sosedov, ki itak samo poslušajo, če bo kak šum od vas. Ropotajte, tako da bodo vedeli, kaj je ropot.

bravo, kalbouser posted image

_____________________________

Lp, Mojca
*****************************************
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
*****************************************
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: stanovanje in "žleht" sosedje
26.1.2009 10:39:36   
Shorty_
anckabancka upam da so se kaj umiriliuser posted image user posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?