Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
kako ste spali danes-polna luna 11.12.2008 9:30:46
sxy
Kako ste spali to noč. ko je na nebu polna luna??? Mi bolj slabo, glede na druge noči. Od 2 do 4 sploh ni mogel zaspat in je skoz nekaj pojokaval, vbistvu napol v snu je pojokaval in se premetaval. Drugače se dojima ponoči približno dvakrat ali trikrat in potem tudi če nezaspi na dojki, ga odložim in zaspi, danes pa nikakor in nikakor. Tudi na dojki ni hotel zaspati, v posteljci pa še manj. In to opažam že dve ali tri polne luna, tako da očitno res luna vpliva na njega!!!! Kaj pa na vaše , je imela danes kaj vpliva???
RE: kako ste spali danes-polna luna 11.12.2008 9:39:01
cursa
Aha, pol bo pa luna kriva za nekoliko krajše spanje. Moja že nekaj časa spi do tretje ure in takrat potem prvič jeva, pol pa drugič okoli sedme ure. Danes je pa že ob pol enih gledala ko sovica, pa še zaspat ni hotela nazaj. Tudi pri nas je vso noč stokala in jokala v spanju. Sem vesela, če je le luna.
RE: kako ste spali danes-polna luna 11.12.2008 10:07:40
pikolina66
moj tudi včeraj ni hotel zaspati, pa gre vedno od 7-7.3o spat, včeraj šele ob 10h...pa cel dan je sitnaril.... Luna vpliva več dni, ne samo tisti dan, ko je polna
RE: kako ste spali danes-polna luna 11.12.2008 10:56:57
Splet.Ka
Mi smo pa spali najbolje do zdaj. Stari smo sicer šele 3 tedne, ampak že včerajšnji večer je minil z najmanj krčki doslej, pa tudi dolžina spanca je bila rekordna . Upam, da ne samo zaradi lune.
RE: kako ste spali danes-polna luna 11.12.2008 12:03:02
pezbar
IZVIRNO SPOROČILO: sxy
Kako ste spali to noč. ko je na nebu polna luna??? Mi bolj slabo, glede na druge noči. Od 2 do 4 sploh ni mogel zaspat in je skoz nekaj pojokaval, vbistvu napol v snu je pojokaval in se premetaval. Drugače se dojima ponoči približno dvakrat ali trikrat in potem tudi če nezaspi na dojki, ga odložim in zaspi, danes pa nikakor in nikakor. Tudi na dojki ni hotel zaspati, v posteljci pa še manj.
No, točno, ampak res točno tako bi lahko jaz opisala današnjo noč. Sva pa potem z mailm spala zjutraj do 9.50, pač dokler me ni zbudil.
RE: kako ste spali danes-polna luna 11.12.2008 12:05:36
lana17
spali...trikrat je jedel, vendar takoj zaspal...spal do 9.30...
RE: kako ste spali danes-polna luna 11.12.2008 12:25:42
Lucija Perc
Mi smo pa danes spali odlično, smo se zbudili samo 3x, ponavadi pa se 5-6x Zgleda da luna na nekatere tudi pozitivno vpliva. Kako bo pa jutri ko bo polna bom pa videli.
RE: kako ste spali danes-polna luna 11.12.2008 12:56:14
katicka
par di že tak slabo, nocoj pa je res blo za ****. ko sma s fantom šla ob 24,00 spat se je mala zbudila in bedela do 2 zjutraj pol pa na vsake pol ure hotela viset na zizi, kar ponavadi ne dela pa je stara pol leta. pa še vreme je v k... tak da sem kr fajn tečna ampak kaj češ.
RE: kako ste spali danes-polna luna 11.12.2008 14:17:34
Lunca1
Vsi razen mene so odlično. Luka je zaspal že ob 6h in spal do 6.30, Pina ni hotela it spat, je zaspala šele malo pred 9 in potem spala skoraj do 7h. jaz pa že 2 dni obupno spim, včeraj sem se zbudila ob 3.30, danes pa ob 4.30.