Naty*
|
Oj bejbike! Se mal oglašam, čeprav vem, da me ne pogrešate ! Joke... sej sm sama kriva, zakaj pa ne pridem na RR ane . Pri nas je nekak vse po starem, še vedno čakamo in se borimo za drugi zobek. Sem na hitro videla, da se večinoma že poskušate čist odstavit od dojenja. No pri nas bi bil to zaradi alernove še zmer kr drag šport , tko da se za tisto, kar potrebuje mleka še dojiva. To pomeni zjutraj (normalen obrok), zvečer (da se mal pocrkljava), enkrat ponoči in mogoče en obrok čez dan, ampak tud tega bova zdej nadomestila z GH. Estrella pri nas je jelka zdej postavljena do konca in je darilo za Žana že spodaj, tko da še enkrat hvala . Sem pa nekaj včeri razmišljala... a sm ti js kdaj rekla, da je gorenjka s celimi lešniki moja najljubša, al je to ena tvojih vještačkih ????? Tiana hvala za link, ful so bli luštni hroščki v Muci maci . Sm pokazala Žanu pa je kr neki govoru zraven. Mislim, da ga je mal zaskrbelo, ko je vidu, da sta bla Manca in Erazem nekam zelo navdušena en nad drugim . edina darilo je pa ful lepo, tud teb še enkrat hvala, in je obema z juretom ful všeč, ampak je en problem... številka je xxl, tko da mi je kr precej preveliko , a se da menjat? IZVIRNO SPOROČILO: Aurea TIA IN LIA - VSE NAJ NAJ ZA 7 MESECEV! Tudi od naju !!! Ojoj aurea vaša noč je pa bla pestra . Boš mela malo ponočnjakinjo ! Glede angelcare... js sm ugotovila, da začne piskat, če je mobitel kje v bližini in sprejema signal ... (ampak samo zapiska vsake tolk, ne da bi se alarm vklopil).