kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, tašča in tast sta šla, mož tudi (gledat še baletno predstavo), jaz pa sama s tečnim Gregijem in še za kanček bolj tečno malo piko Aja, vam moram povedati, da bomo šli zaradi Gregijevega nespanja k homeopatu (možev bratranec), ker je pred kratkim enim pomagal, da je začel njihov bolje spat. Ne me vprašat, kako to deluje, ker nimam pojma Ampak trenutno bi poskusila karkoli, ker bi rada vsaj 3 ure v kosu ponoči spala!!!!!!!!! Upam, da boste dobro opravili in da bo Gregiju pomagalo, da bo lažje pančal ponoči, bomo vsi držali pesti!!!! Soncnica Sandra ***, kakšne stole ste to nabavili? Manjkali so nam še stoli za v kuhinjo. Smo dali delati kot in mizo po naročilu v barvi jesena, taka kot je kuhinja (v kombinaciji z rdečo barvo), in to smo dobili teden dni preden sem šla jaz v P, ravno tako pa tudi sedežno za v dnevno. In takrat ni bilo ne časa ne denarja še stole v taki kombinaciji iskat oziroma vsaj v barvi lesa, in da bi jih dali še pretapicirat. No sedaj smo jih pa prejšnji mesec našli v Lesnini v pravi barvi (tako lesa, kot tudi blaga) in smo jih naročili, in so sedaj končno prispeli špelina, tudi jaz upam, da mu bo pomagal SS, super, da ste našli stole, ki se podajo k kuhinji
|