Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj. Rousseau
CE z.... in ni nič strašnega sem tud prej veliko razmišljala o tem pa mi je blo nekak neprijetno ko sem bla pa tam je blo pa čist vredu.... BRITJE doma
Eno vprašanje... Jst bi se tud raje sama pobrila, ko pride čas... in me zanima, kolk na čisto se moraš oz. kje povsod? Ker v primeru panike, ne bi rada prav preveč komplicirala.
V Po s klistirjem in britjem, ceprav sem se doma, ampak ocitno preslabo (je samo ene 2x potegnila,ker ni imela dosti dela) - kaj hoces ko je vse tezje takrat to pocet
Obakrat v KR. Prvič brez klistirja, ker sem bila že toliko odprta in ker sem že doma cel dan prej kenjala. Drugič so mi porod sprožili in me ob tem tudi klistirali. Ni bilo nič pretresljivega.
Eno vprašanje... Jst bi se tud raje sama pobrila, ko pride čas... in me zanima, kolk na čisto se moraš oz. kje povsod? Ker v primeru panike, ne bi rada prav preveč komplicirala.
Jaz sem se skoz brila sama. Ja, tista zgornja "frizurca" ni najvažnejša, važno je, kako izgleda okoli nožnice, se pravi okoli sramnih ustnic. Ko so se meni začeli popadki, sem še kar nekaj časa ostala doma, se šla tuširat, hvala bogu tudi parkrat na veliko potrebo, se pobrila v miru in ko se je začelo na 6-7 min sva s fantom šla. Pa ni bil potreben klistir pa britje tut ne.
Rodila v Kranju s klistirjem......ni bilo nic bolečega in hudega....ni bil klasičen klistir z veliko tekočine ampak so mi stisnili v črevo samo s neko tubico kot nekakšno kremico. Mislim da je klistir pametna odločitev da se med porodom ko pritiskaš ne obremenjuješ še s tem če se boš pokakala.