ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 ojla! končno prišla do računalnika! mamo skoz pestro vidim, da ste pridne, otroci pa še bolj drug teden če se ne motim, bodo nekateri pihali prve svečke počitnic je za nas konec, danes sva začela spet fizio. nič novega, se pa počasi pozna napredek. na žalost ne gre tako hitro, kot bi si želela mami je pa naš fant pogruntal masturbacijo tko da, ko je zaspan, se zna zda sam uspavat od novega leta smo bogatejši za tri zobke, pa vsaj še en je že skoraj zunaj. se je začel tudi zelo lepo sam igrt, sam na mojo žalost se zmeri neha 5 min prekmal murphy pač. nč, grem zdej probat dat gospoda spat. če ma ktera čas, naj napiše obnovo al pa da link od posta od mesečnice uživajte v sončku Oooooo, Lillchy.... wellcome... a si ti tista blond, plavooka ? tista ki ma veze v gostilni, ki slovi po pohanem pšancu! jim bom tvojo sliko nesla, pa prepovedala, da ti ga postrežejo! to bi blo neki za stipeta, k smo ravno zadnjič govorili o tej gostilni no, če mislimo isto seveda Zoja je dila danes v varstvu, pa sem najprej mislila, da bo sam do dvanajstih, pa sem jaz mal zamujala, tako da je odspala kar tam, jaz pa še mal sama pohajkovala sem že mal bolj mirna, kar se varstva tiče. No, itak bo pri tašči, tako da posebne panike itak ne smem imet