Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
vse sem pospravila
delala sem kot norc 2 ure... vmes sem mogla še Larisi nosek pucat k je spala, no, je hvala bogu zaspala nazaj in še vedno pančka
pridna punčka
ni cajta

si samo pekla in pospravljala... potem pa ti meni, od kje mi energija
iz ketne strgu
mnjami
, kot tudi njegova lubica), potem sem prišla k mami ker sma ble zmenjene da bova pekli piškote in mami ni mogla, ker je mela neko delo, potem pa šla z mali v trgovino in je bil tečen ko driska, ko sma prišla domov(v avtu sma mela koncert...operni) je v eno kričal, kaj vem od česa, da sem bila že tako živčna da mi je šlo na jok, pol sem mu pa htela nardit prostor v dnevni in umaknit mizo,pa sem jo tak netodno prijela(in ker se nam je zjutraj mudilo so ostale gor šalce in kozarci in mali krožniki od tega ko smo meli dopoldan obisk na kavi) in je vse letelo na tla...kava na tepih za 1000eur al še več al kolko sma dala, vse se je razletelo v prafaktore...no te se jemali mel čemu smejat...pol sem morala nardit vodo v bani z kričačom in ga skopat, ker ga nisem mogla več prenašat. ob 7.30 je bil v postelji. jaz sem pa ko cuna...me vse tako boli in se kar se tresem ker sem še vedni živčna.