Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 22:55:52
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vzami brisačo Sem vzela škarje, uspela odpret in nisem nič polila, saj ne morem verjet pa kaj si nora, al kaj tak sem jaz 1x odpirala flašo (no z nožem ) v službi, pa se mi je spuznilo in aučččč,............so me že na šivanje peljali , še dobro da smo imeli urgentne prevoze tam da sem takoj prišla v bolnico
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 22:57:40
|
|
|
|
botrca
|
Saraya si se odločla za gostilno?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 22:58:02
|
|
|
|
Pandica
|
Aja, še to, stare dojijle dajte mi pomagat: a je res kaj na tem, ko pravijo, da naše bebe začnejo kao lepo spati čez noč, ko jih nehamo dojit? Ne vem no, jaz glih ne verjamem...saj je ne mislim še nehat, dokler nama še obema paše in še malčica kaže interes še naj kar duda samo tak pač me zanima...ali pa mi zdaj spet nea lepo spi, ker je zraven mene in "voha" mlekeca in zizike, kaj? ker tisti čas, ko je bila v svoji sobi je že full lepo spala No, mogoče pa jo danes probam nest v njeno sobico, a probam in reskiram? ker, če se prebudi pol sem adijo za eno uro, da jo nazaj uspavam
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 22:58:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vzami brisačo Sem vzela škarje, uspela odpret in nisem nič polila, saj ne morem verjet pa kaj si nora, al kaj tak sem jaz 1x odpirala flašo (no z nožem ) v službi, pa se mi je spuznilo in aučččč,............so me že na šivanje peljali , še dobro da smo imeli urgentne prevoze tam da sem takoj prišla v bolnico ja je nevarno,res.Jaz sem se že tud tak skoraj zaštihala
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 22:58:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya si se odločla za gostilno? ne
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 22:59:37
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 pa kaj si nora, al kaj Ja, ja "mami" hvala za skrb, saj sem pazla, ker vem kaj se lahko drugače zgodi
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:00:38
|
|
|
|
arabela*
|
vidiš,jaz sem imela Anejo za varko.Ko se nazaj spomnim,,,,,,,,,zlat otrok.................. .si misliš,da bo mogoče pri drugem isto........
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:01:37
|
|
|
|
arabela*
|
jo nesem spat,da vidimo,ka bo............
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:01:38
|
|
|
|
Pandica
|
Sicer pa glede na to, da imam cel mezinec na desni roki zašit nazaj na roko, drugače bi že zdavnaj bila rez njega še predobro vem kaj se lahko zgodi, če si neroden Še zdaj se mi vse okrog prsta vidijo šivi kako je štuklan zraven k roki in se bodo vedno.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:03:50
|
|
|
|
arabela*
|
kuku,si priplavala malo v domače vode?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:04:04
|
|
|
|
Pandica
|
Jaz pa žejna, ko svinja, študiram zakaj Seveda, če sem prej doli žrla kraški zašinek, je bil tak lep, niti pikece ni imel onega belega, mastnega, pa sir in papriko pečeno, te pa ni čudno, da bom zdaj spet hin od žeje ne vem, če nem mogla it v špajzo kuj po 1, 5 l vode
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:05:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Gold fish Jan bo šel mogoče spomladi v vrtec, ne vem še. Službe nimam tak, da se mi ne mudi, pa to zimo ga nočem dat ker so same viroze. pa moraš kaj plačevat za mesto .... jaz sem pri prvem na Pobrežju morala..kao evidenčni vpis od aprila do jeseni...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:08:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Jaz pa žejna, ko svinja, študiram zakaj Seveda, če sem prej doli žrla kraški zašinek, je bil tak lep, niti pikece ni imel onega belega, mastnega, pa sir in papriko pečeno, te pa ni čudno, da bom zdaj spet hin od žeje ne vem, če nem mogla it v špajzo kuj po 1, 5 l vode daj nehaj s tem žretjem
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:09:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kuku,si priplavala malo v domače vode? ja..., ma ne vem kaj mi je danes...sem šla zdaj zvečer kuhno pucat...mislim ono ploščice in ostale zadeve ....malo mi že špilajo .. ..... ma moje dete sploh noče jest...... že ene 2-3 dni pušča v flaši okrog 50ml...od 130....pri vsakem obroku.....pa drugače je ful vesel, spi, se igra, ...... pojma nimam kaj je to ...edino kar slišim je to, da ima malo sluzi neki not
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:10:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Jaz pa žejna, ko svinja, študiram zakaj Seveda, če sem prej doli žrla kraški zašinek, je bil tak lep, niti pikece ni imel onega belega, mastnega, pa sir in papriko pečeno, te pa ni čudno, da bom zdaj spet hin od žeje ne vem, če nem mogla it v špajzo kuj po 1, 5 l vode daj nehaj s tem žretjem men se tud zdi, da vedno ko sem tu gor ona nekaj je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:11:10
|
|
|
|
gold fish
|
...pol se pa čudi, da se ji zala zbuja......voha, da mami papca, pa bi ona tud
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:11:51
|
|
|
|
Vrtnica79
|
babe radovedne ................. no, sem tam pri parfumih nekaj dooolgo gledala, valda da mi je bilo vroče, pa iščem in voham( sem za mojega iskala parfum) , pa se mi zdi da me ona varnostnica skoz čekira . Pa je nisem niti upala pogledat, sem si mislila ja kaj............ a misliš da si bom kaj v voz skrila No, pa grem do blagajne in ona okoli polic za mano...............pa se postavi pred kaso ................ res, nisem jo mogla niti pogledat od sramu kaj si misli o meni................. pol pa me pokliče po imenu, pa pogledam in moja sošolka iz OŠ
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:12:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kuku,si priplavala malo v domače vode? ja..., ma ne vem kaj mi je danes...sem šla zdaj zvečer kuhno pucat...mislim ono ploščice in ostale zadeve ....malo mi že špilajo .. ..... ma moje dete sploh noče jest...... že ene 2-3 dni pušča v flaši okrog 50ml...od 130....pri vsakem obroku.....pa drugače je ful vesel, spi, se igra, ...... pojma nimam kaj je to ...edino kar slišim je to, da ima malo sluzi neki not naša tud tak bogo je.Sploh danes ko je tak prehlajena. Pa ne sekiraj se,saj bo
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:12:41
|
|
|
|
Pandica
|
Ooo, fiši
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:12:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...pol se pa čudi, da se ji zala zbuja......voha, da mami papca, pa bi ona tud itak
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:12:54
|
|
|
|
Pandica
|
Če pa sem lačna non stop
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:13:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 babe radovedne ................. no, sem tam pri parfumih nekaj dooolgo gledala, valda da mi je bilo vroče, pa iščem in voham( sem za mojega iskala parfum) , pa se mi zdi da me ona varnostnica skoz čekira . Pa je nisem niti upala pogledat, sem si mislila ja kaj............ a misliš da si bom kaj v voz skrila No, pa grem do blagajne in ona okoli polic za mano...............pa se postavi pred kaso ................ res, nisem jo mogla niti pogledat od sramu kaj si misli o meni................. pol pa me pokliče po imenu, pa pogledam in moja sošolka iz OŠ jaz bi jo itak spodila že prej stran
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:14:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Če pa sem lačna non stop diagnoza-trakulja
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:15:12
|
|
|
|
arabela*
|
lahko noč vam želim vsem skupaj
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:16:14
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Vrtnica79 a si že razmišljala kaj o tem, da bi šla delat v Mullerja, ker si itak vsak dan tam? sej mi je že malo nerodno, ko skoz tam visim, bom se probala malo nazaj držat
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiV življenju mi je najbolj žal za toZaprla sem oči in si nas predstavljala čez deset let. Videla sem družinske počitnice s pohodi po kozjih stezah in igro n...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?