|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
20.12.2008 12:06:52   
arabela*
dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 626
20.12.2008 12:46:58   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

tak,zdaj pa si odprem porcijo čoko smokija in sirovega smokija.To jem čist vsak večeruser posted image

pa si probala take stvari malo izločit iz jedilnika, če ti M tak zvija? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 627
20.12.2008 17:25:56   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pa si probala take stvari malo izločit iz jedilnika, če ti M tak zvija? user posted image

saj čez dan se malo ahtam.Zvečer se nabašem.
Misliš,da je to lahko tud krivec??
M.večina po adaptiranem mleku šraufa zvečer,čez dan in ponoči pa je tak na zizi,takrat je malo boljšeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 628
20.12.2008 22:27:59   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Pri meni je bilo isto, sem vzela paket okrog 26.11. se mi zdi, torej še pred tabo in že dobila prvo položnico, ki je bila čist kul user posted image imaš pa gor napisano izravnava naročnice to je za tistih par dni v novembru, sem ziher, da nimaš tega niti 3e, le poglej pa povej user posted image
Ono si ugotovila kako si spremeniti ikono - bližnjico za internet na desno hitri tipki al kaj si zdaj naredla?

izravnava je bila 0,75 user posted image , tiste ikone pa nisem našla, pol sem pa pustila tak kot je...user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 629
20.12.2008 22:30:19   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

saj čez dan se malo ahtam.Zvečer se nabašem.
Misliš,da je to lahko tud krivec??
M.večina po adaptiranem mleku šraufa zvečer,čez dan in ponoči pa je tak na zizi,takrat je malo boljšeuser posted image

nam so rekli, da tisto kar je čez dan vdari ven zvečer...., tisto večerno bi naj pol ponoči.......

...mogoče je pa res kaj na tem, ko pravi bubi....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 630
20.12.2008 22:32:09   
gold fish
...sem mislila kolko bom mela za prebrat, eh...ni blo panikeuser posted image

...grem jaz tud....

..botrca pozdravček...vidim da si prijavljena.....

sem ti pozabila napisati....zadnjič,ko ste imeli praznovanje...si bila lepo zrihtana...tista modra...turkiz..ti lepo paše k temnim lasemuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 631
20.12.2008 23:12:29   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...mogoče je pa res kaj na tem, ko pravi bubi....

ja ampak če zvečer jem,bi kao to ponoči ven vdarlo,ponoči pa je ne šraufauser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 632
20.12.2008 23:14:35   
arabela*
a danes pa ste poniknileuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 633
20.12.2008 23:27:18   
žabicamala
Drage mo je mariborčanke. Zeloo dolgo se vam nisem nič javila, ker sem bila vsak dan na intenzivni pri našem malem borcu.
Imam pa enoi veselo novico - naše dete je zdaj doma. Se ga skoraj ne morem nagledat in nacrklat. Je že res da sem bila zadnjih 14dni na intenzivni z njim, ampak tam ni isto.
Ko bom imela malo več časa vas preberem za nazaj, da pridem malo na tekoče.

LP

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 634
20.12.2008 23:30:18   
gold fish

a danes pa ste poniknileuser posted image user posted image

idi malo k nam pogledatuser posted image ... veš kaka ritkauser posted image ....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 635
20.12.2008 23:33:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: žabicamala

Drage mo je mariborčanke. Zeloo dolgo se vam nisem nič javila, ker sem bila vsak dan na intenzivni pri našem malem borcu.
Imam pa enoi veselo novico - naše dete je zdaj doma. Se ga skoraj ne morem nagledat in nacrklat. Je že res da sem bila zadnjih 14dni na intenzivni z njim, ampak tam ni isto.

LP

....user posted image user posted image user posted image   najprej čestitke, da sta doma....

...ko sem začela brat sem dobila kar kurjo kožo, ker vem, kje sta bila in kako je tam....... ker se še sama  predobro spomnim 4 mesece nazaj, ko je bil moj in jaz z njim tam....

user posted image user posted image user posted image     ...fajn se cartajta

(odgovor članu žabicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 636
21.12.2008 0:32:31   
arabela*

idi malo k nam pogledatuser posted image ... veš kaka ritkauser posted image ....

user posted image ,fiši,ti mi kar lušte delajuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 637
21.12.2008 0:33:14   
arabela*

LP

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 638
21.12.2008 14:09:17   
Vrtnica79
Uuuuuuuu, kaka pajčevina pa je tu goriuser posted image Nič ne vidimuser posted image user posted image user posted image ................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 639
21.12.2008 16:00:56   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Uuuuuuuu, kaka pajčevina pa je tu goriuser posted image Nič ne vidimuser posted image user posted image user posted image ................

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 640
21.12.2008 19:33:43   
botrca

sem ti pozabila napisati....zadnjič,ko ste imeli praznovanje...si bila lepo zrihtana...tista modra...turkiz..ti lepo paše k temnim lasemuser posted image

hvala, hvala za kompliment user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 641
21.12.2008 19:35:30   
botrca

LP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da sta doma. Uživajta en z drugim maksimalno user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 642
21.12.2008 19:35:59   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

malo sem jo počistla, zdaj vidišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 643
21.12.2008 22:41:11   
gold fish
..čer...

...da nas malo višje prestavim...user posted image

..pa kje ste vse user posted image .............................veseli december ...............user posted image user posted image user posted image  ...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 644
21.12.2008 22:51:17   
liju
Čer, čer!
Malo da vas pozdravimuser posted image . Vidim, da niste nič kaj aktivne z čvekom, zdaj pa sploh ko je vikenduser posted image . Se že vse pripravljate na božič? Darila so že kupljena? Kaj pa boste lepega podarile svojim sončkom?
žabicamala:Čeprav ne poznam tvoje zgodbe, ti želim lepo dobrodošlico domovuser posted image user posted image . lepo da sta doma, sploh zdaj ko bodo praznikiuser posted image

Tak, zdaj pa grem med rjuhe k mojemuuser posted image user posted image

Nočko

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 645
22.12.2008 8:43:41   
koala
Jutro!

Da najprej odgovorim gold fish in botrci. Ma ne vem če je kaj naše "mantranje" imelo pri tem da sva bila v razvojni, pri Alexu je bilo na uz v 32.tednu vidna razširitev votlega dela možganskega sistema in ker se rto po rojstvu ni popravilo sav na predlog prim. Burje šla še malo v razvojno, sem kar hvaležna da sicer hvala bogu nisva rabila njihovih uslug, nismo pa nič spregledali.In v petek sva bila ZADNJIČuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !! Ja pa dr. Koražija suuuuuuper zdravnica.

botrca v razvojno pošljejo rizične otroke oz. take kjer pediater posumi da kaj ni vredu z razvojem.

Pandica nisem te cukala za rokav, ker z Zalo nista bili sami, pa nisem bila ziher če bi bilo vredu, no pa saj sem se samo hecala.

malažabica suuuuuper da ste doma, zdaj pa maksimalno uživajte in se cartajte!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 646
22.12.2008 10:34:57   
botrca
Dobro jutro lenuhiceuser posted image .

Mi2 nimava časa za pisanje, ker greva na sončeka malo izkoristit dokler se da.
Pozneje se javimuser posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 647
22.12.2008 13:26:25   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Jutro!

Da najprej odgovorim gold fish in botrci. Ma ne vem če je kaj naše "mantranje" imelo pri tem da sva bila v razvojni, pri Alexu je bilo na uz v 32.tednu vidna razširitev votlega dela možganskega sistema in ker se rto po rojstvu ni popravilo sav na predlog prim. Burje šla še malo v razvojno, sem kar hvaležna da sicer hvala bogu nisva rabila njihovih uslug, nismo pa nič spregledali.In v petek sva bila ZADNJIČuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !! Ja pa dr. Koražija suuuuuuper zdravnica.

hvala....me prav zanima kaj bodo nama rekli sedaj na naslednjem pregledu.....me pa ne bi motilo, če grem tja... 

..sem bila pri že prvem....kao preventivno napotena...ker so ga pri porodu oživljali .... in kot praviš dr. KORAŽIJA je res superuser posted image .....  mi jebilo ful cool, ko je tam po tisti rjavi blazini plazila in kazala kako in kaj....   Pa pol tud nisma rabila hoditi na fizio al kaj vem kam...

....aja, pa tud dr. Burja je bila meni super....user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 648
22.12.2008 18:12:52   
koala
gold fish saj tudi mene ni motilo da sva hodila, sem bila vesela da sva bila tja napotena, še bolj pa da nisva rabila hodit na fizioterapijo. Če pa bi bilo treba pa bi tui šla tja, brez kančka užaljenosti, jeze. se mi zdi neumno da so nejateri jezni ker jih napotijo v razvojno. In imaš prav, prim. Burja je suuuuuuuuper, ko sem bila še v intenzivni po CR me je poklicala po telefonu in mi poročala o Alexu, sem ji bila ful hvaležna, pa se mi zdi da si je v porodnišnici edina čas za vizito vzela in brez problema odgovorila na vsa vprašanja, ostali pa so tako odleteli, da nisi imel časa kaj vprašat.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 649
22.12.2008 21:51:22   
arabela*
dober večer.user posted image
Vidim,da ni nobeneuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

IMENA OTROK
KUTINA

ALI BI SVOJEGA OTROKA POIMENOVALI NA ŽELJO STARIH STARŠEV?

Da, ker jih spoštujem. (3%)

Ne, ker je to moja lastna izbira. (76%)

Že imam izbrano ime. (8%)

Ne vem. (2%)

Mogoče. (12%)

Partner mi ne dovoli. (0%)

Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!