|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
22.12.2008 23:22:49   
arabela*
nočkauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 701
22.12.2008 23:25:49   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: koala

gold fish saj tudi mene ni motilo da sva hodila, sem bila vesela da sva bila tja napotena, še bolj pa da nisva rabila hodit na fizioterapijo. Če pa bi bilo treba pa bi tui šla tja, brez kančka užaljenosti, jeze. se mi zdi neumno da so nejateri jezni ker jih napotijo v razvojno. In imaš prav, prim. Burja je suuuuuuuuper, ko sem bila še v intenzivni po CR me je poklicala po telefonu in mi poročala o Alexu, sem ji bila ful hvaležna, pa se mi zdi da si je v porodnišnici edina čas za vizito vzela in brez problema odgovorila na vsa vprašanja, ostali pa so tako odleteli, da nisi imel časa kaj vprašat.

...enim je res ful nerodno, češ, da hodijo tja  (kak se reče sedaj razvojna al COMR)....takrat je bil COMRuser posted image ..ma saj ni bitno...

...pri meni je bilo isto...vsak dan je klicala na intenzivno (sem tud mela CR), pa še pol, ko je bil že na pediatriji, si je vzela čas....  user posted image user posted image , ostale pa kar letele....sploh tiste frklje mladeuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 702
22.12.2008 23:28:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

kakauser posted image  pokaži jo še namuser posted image

vrtnica - taka ritkauser posted image

user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 703
22.12.2008 23:32:49   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ste imele prižgane

user posted image

Seveda smo user posted image pa še kak lep adventni venček imamo letos user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 704
22.12.2008 23:33:28   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

user posted image

Uffff, ta pa bi bil za ponucat user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 705
22.12.2008 23:36:02   
Pandica
user posted image   Bejbe pomoč, če mi katera zna pomagati.

Ko se hočem prijaviti preko mobitela na rr mi nikakor ne gre. Je pa res, da se sploh na rač. nisem odjavila, a mogoče zarad tega? No, bom še to opcijo probala, da se bom tu na rač. odjavila, pa bom videla, če bo pol šlo. Če ja, pol tak super, kaj pa naj še drugače probam? Kakšni nasveti? Hvala vam user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 706
23.12.2008 9:09:43   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Zdaj sem se cca. 1 uro mučla, da je Zala zaspala nazaj v svoji posteljici v svoji sobici user posted image

evo, že slišim bajbisiter se oglaša, pa jaz bom pop.... user posted image   glih 2 minuti je bila tiho...

user posted image user posted image , ne obupaj prehitro in vztrajaj še nekaj časa. Včasih je vztrajnost lepo poplačanauser posted image . Kako pa je bilo to nočuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 707
23.12.2008 9:13:19   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ste imele prižgane

user posted image

ja, pa so tako hitro minili ti 4-je tedniuser posted image . Ga imamo vsako leto in prižigamo svečkeuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 708
23.12.2008 9:18:07   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

kakauser posted image  pokaži jo še namuser posted image

vrtnica - taka ritkauser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 709
23.12.2008 10:09:23   
arabela*
dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 710
23.12.2008 10:09:26   
Čmrlika
Hoj Mariborčanke!

Vsem skupaj z mojo tajo želiva lep Božič in seveda

user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 711
23.12.2008 10:10:31   
Čmrlika
user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 712
23.12.2008 11:20:30   
botrca
user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 713
23.12.2008 11:28:50   
Pandica
Hello bejbe user posted image

Moja miška ima malo lepotnega spanca user posted image jaz pa hitro hop na rr user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 714
23.12.2008 11:29:43   
arabela*
jaz pa že kosilo kuhamuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 715
23.12.2008 11:32:28   
Pandica

Zdaj sem se cca. 1 uro mučla, da je Zala zaspala nazaj v svoji posteljici v svoji sobici user posted image

evo, že slišim bajbisiter se oglaša, pa jaz bom pop.... user posted image   glih 2 minuti je bila tiho...

user posted image user posted image , ne obupaj prehitro in vztrajaj še nekaj časa. Včasih je vztrajnost lepo poplačanauser posted image . Kako pa je bilo to nočuser posted image

Moram reči, da, ko je res zaspala je bilo super user posted image user posted image user posted image , ker je, končno spet po 3 mesecih lepo prespala celo noč brez dojenja in brez zbujanja do 8h zjutraj user posted image
Samo ne vprašaj pa kako sem se mučla z uspavanjem, kako sem naredila 1 korak vstran od kinderbeta vstran je bil grozen jok user posted image sem ji pela, jo božala in pol je končno zaspala, jaz pa sem se pretihotapla ven iz njene sobe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 716
23.12.2008 11:33:10   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Pridna user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 717
23.12.2008 11:33:33   
Pandica
Jaz pa si letim zdaj lase oprat dokler spi user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 718
23.12.2008 11:37:25   
Vrtnica79

Lauferka, a se mi2 slučajno poznama( vidim da to bereš)user posted image   Iz kot siuser posted image

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 23.12.2008 11:42:09 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 719
23.12.2008 11:39:16   
Vrtnica79

opa, pridna gospodinja!

Kako sta maličkiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 720
23.12.2008 11:41:45   
Vrtnica79

Moram reči, da, ko je res zaspala je bilo super user posted image user posted image user posted image , ker je, končno spet po 3 mesecih lepo prespala celo noč brez dojenja in brez zbujanja do 8h zjutraj user posted image
Samo ne vprašaj pa kako sem se mučla z uspavanjem, kako sem naredila 1 korak vstran od kinderbeta vstran je bil grozen jok user posted image sem ji pela, jo božala in pol je končno zaspala, jaz pa sem se pretihotapla ven iz njene sobe user posted image

user posted image  bravo Zala, no vidiš da se splača malo potrpet

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 721
23.12.2008 11:43:56   
Vrtnica79
Čmrlika user posted image user posted image user posted image user posted image  iiiiiiiiiiiii, kaka lubana je Taja! Pa daj no, oglasi se malo več tukajuser posted image !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 722
23.12.2008 11:43:57   
arabela*

opa, pridna gospodinja!

Kako sta maličkiuser posted image

danes so čalapinke za zajtrk in za kosilouser posted image

Malečka sta kar.M.nič ni spala ponoči,zdaj drema.Študiram,če bi ju k P.peljala,sicer nimata vročine,kašljata še nekaj,nevem...

Neposredna povezava do sporočila: 723
23.12.2008 11:44:33   
arabela*
bravo Zalauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 724
23.12.2008 11:48:06   
Vrtnica79
Saraya, če se to vleče že nekaj časauser posted image  nevem, jaz bi pa šla zdaj k P. Ker pol so prazniki, pa nebo nič lušno če boš mogla okoli dežurnih skakat če bo kaj slabše. Bolje it zastonj, kot pa predolgo čakat v dvomihuser posted image . No, odloči se sama!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?