|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
24.12.2008 0:05:32   
Vrtnica79
kaj Pandica, a še vedno sloniš pred kinderpetomuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 801
24.12.2008 0:07:40   
Vrtnica79
pri nas pa je zunaj ognjemet, pa petardeuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa saj še ni 31-i..................ej kaj se enim trgauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 802
24.12.2008 7:52:50   
koala
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Saj je Indira bla na onem drugem forumu ne? Sem jo v soboto srečala, pa sem jo hotela pobožatz, samo je lastnica rekla da se boji pa raje nisem, sem pa jo čiiiisto od blizu videla in bila v  user posted image .

A misliš ti to mogoče Indijo? Seveda poznam lastnico, saj je moja prijateljica.
Je pa drugače Indija res "poredna" psička, jaz bi živce zgubla, če bi imela tako neubogljivega psa, zato pa sem jaz z mojim hodla v šolo, ker red mora bit, a ne?
Zakaj pa ti je rekla, da je kao raje ne pobožat pa mi ni jasno user posted image
Saj mislim, da mislima isto psičko in lastnico, visoka, suha, svetle lase ima,...
A ona tebe drugače pozna?

Ja maš prav Indija je bla. Pa lastnica je tudi prava, vsaj po opisu. Ona mene ne pozna. Pa ni rekla da je raje naj ne božam, rekla je da jo laghko, samo je takoj dodala da se boji pa raje nisem. Je pa bla Indija tam ful pridnauser posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 803
24.12.2008 9:10:04   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Čmrlika user posted image user posted image user posted image user posted image  iiiiiiiiiiiii, kaka lubana je Taja! Pa daj no, oglasi se malo več tukajuser posted image !

Evo se oglasim, ma nres nima časa, dragi je že dva tedna v bolniški in pol mam dva otroka saj veš...user posted image  pa namesto da bi mela več fraj, skoz nekaj delam...

Hvala za pohvale Taje...mam nov album gor, Taja v studiju dva , ateljejske slike, ko mi jo prijateljica slika, lahko pogledaš, če želiš.user posted image

Lep Božični večer vam želim!  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 804
24.12.2008 10:26:53   
arabela*
dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 805
24.12.2008 12:42:05   
Vrtnica79
Drage moje Mariborčanke- vsem želim lep Božič, preživite ga v družbi najdražjih in lepo se imejte

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 806
24.12.2008 13:07:01   
Janey
dan

babike želim vam lep božični večer, ki naj bo posipan s čarovnijo ki bo zjutraj pod smrekico naložila veliko daril. imejte se lepo

Neposredna povezava do sporočila: 807
24.12.2008 13:28:35   
Pandica

kaj Pandica, a še vedno sloniš pred kinderpetomuser posted image

Eh, sploh me ne sprašuj user posted image
Sem obupala včeraj, ker se je res tako zverinsko jokala, da je po moje tak vse bajte naokrog zbudila user posted image in itak, da je pristala na koncu pri meni in v sekundi dvajset zaspala user posted image
Če rabi Vano svojo sobico ji lahko odstopim Zalino user posted image , ker Zala je itak ne rabi user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 808
24.12.2008 13:30:38   
Pandica
Rdeč nosek, svetle oči, jelenček Rudolf po zraku leti, v saneh, ki jih vleče božiček sedi. Lepo vas pozdravlja in vam vesel božič želi!

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 809
24.12.2008 13:49:48   
Pandica

Ja maš prav Indija je bla. Pa lastnica je tudi prava, vsaj po opisu. Ona mene ne pozna. Pa ni rekla da je raje naj ne božam, rekla je da jo laghko, samo je takoj dodala da se boji pa raje nisem. Je pa bla Indija tam ful pridnauser posted image .

Ja, saj to ti pravim ja, da mi ni jasno česa bi se bala user posted image da bo ugriznila ali kaj, nimam pojma user posted image jo bom vprašala, ko se slišima ali vidima user posted image
Ja, potem je prava oseba po opisu ja.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 810
24.12.2008 14:11:16   
koala
Pandica jaz sem razumela da se Indija boji. Pa je raje nisem božala.

Nisem vedela

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 811
24.12.2008 14:14:12   
Pandica

Pandica jaz sem razumela da se Indija boji. Pa je raje nisem božala.

Aja user posted image user posted image user posted image
Ja, take so doge, zgledajo zelo velike in "nevarne" so pa pravi "strahopetci" user posted image
Saj veš kakšen je Scooby Doo v risanki, ne? user posted image Se spomnim Alana, ko še je bil čisto majhen kako je vedno lajal na kakšno kanto za smeti ali pa jumbo plakat, pa take finte je imel user posted image kak sem se mu mogla smejat user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 812
24.12.2008 14:15:19   
Pandica

pri nas pa je zunaj ognjemet, pa petardeuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa saj še ni 31-i..................ej kaj se enim trgauser posted image user posted image user posted image

Pri nam pa je taki ljubi mir user posted image pridi k nam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 813
24.12.2008 14:16:45   
Pandica
koala   pa še ene prigode sem se spomnila. Ko sem šla na božični večer z Alanom ven in so ljudje hodili v cerkev z onimi lučkami, veš kako je lajal na njih, da se je skoraj "vžgal" zraven user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 814
24.12.2008 14:25:10   
koala

koala   pa še ene prigode sem se spomnila. Ko sem šla na božični večer z Alanom ven in so ljudje hodili v cerkev z onimi lučkami, veš kako je lajal na njih, da se je skoraj "vžgal" zraven user posted image  user posted image  user posted image  

Bogi Alano!
Ja saj doge res zgledajo tako strašni psi, nisem pa še imela časti katere tako "osebno" spoznat.

Sem se pa še jaz ene prigode spomniola, sicer z svakovim psom, pa vseeno. Sva ga z dragim peljala na sprehod in smo srečali konja, pa ni bil čist ziher kaj je to za ena žival in se ni mogel odločit če bi ga nalajal al ne, pol je pa tak čist ob nogi od mojega dragega tak čiiiiiiiiisto potiho lajaluser posted image user posted image . Pa je bil konreten pes, tak ovčarjeve višine.

A si opazila da sva spet v pasjo debato padleuser posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 815
25.12.2008 11:37:50   
botrca
Dober dan punce, ki ste vse? Imate družinsko vzdušje pa vam ni za čvekat še tu gor? Mi smo dali božični večer in darila skozi, hvala bogu ker imam počasi že vsega pun kufer.
Jan je dobil takega lepega plesočega pingvina in napihljiv valj, pa bodi, sadja,čokolad in kinder jajčk še pa še. Zdaj pa ima res dovolj igrač od r.d. in za božička.

Kam pa greste za novo leto? Mi bomo kar doma, naredila si bova večerjo in to je to, saj veste mali otrok narekuje vseuser posted image

Tak, lepo bodite pa ogasite se kajuser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 816
25.12.2008 11:38:53   
botrca

Eh, sploh me ne sprašuj user posted image
Sem obupala včeraj, ker se je res tako zverinsko jokala, da je po moje tak vse bajte naokrog zbudila user posted image in itak, da je pristala na koncu pri meni in v sekundi dvajset zaspala user posted image

pri nas je isto stanjeuser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 817
25.12.2008 12:45:21   
arabela*
dobro jutrouser posted image
Mi smo bolani,zdaj je spet mene zgrablouser posted image ,tak da sem počivala do pol dvanajste.
Drugače pa smo opravili že včeraj z darili.A je dobila polly limuzino,knjigico Vrtičkarji,sladkarije,babyborna,ki sam lula in pije,3d puzle,M pa je dobila eno veliko plišiko,body,,sončeka,pa keksekeuser posted image

Za novo leto bomo doma,mi tudi tako najbolj ustreza,zaradiuser posted image ,dan kot vsi ostaliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 818
25.12.2008 13:15:58   
botrca
Saraya čim prej se pozdravi saj že kar traja, ne.user posted image

Mene tudi grlo že en teden boli, pa me še ni nehalo, pijem sirup in jem med pa nič. Pa saj ni več tako hudo kot je bilo. Bom že.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 819
25.12.2008 13:43:15   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Saraya čim prej se pozdravi saj že kar traja, ne.user posted image

hvala.Meni je problem,ker ne smem zdravil,zato pa se vleče kot kača.
Pa saj bo.Smo optimistiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 820
25.12.2008 16:29:25   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

hvala.Meni je problem,ker ne smem zdravil,zato pa se vleče kot kača.
Pa saj bo.Smo optimistiuser posted image

Zakaj ne smeš zdravil, če smem vprašatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 821
25.12.2008 17:21:12   
arabela*

botrca,zato,ker dojimuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 822
25.12.2008 18:04:47   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

botrca,zato,ker dojimuser posted image

Aja, sorry nisem pomislila na dojenje ampak da imaš kako tako bolezen pa ne smeš jematuser posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 823
25.12.2008 19:02:21   
arabela*

Aja, sorry nisem pomislila na dojenje ampak da imaš kako tako bolezen pa ne smeš jematuser posted image .

ne,neuser posted image .Je pa res da ne smem penicilina

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 824
25.12.2008 23:17:07   
Pandica
Hello user posted image

Pa to je noro kakšna gužva user posted image komaj čakam, da so ti prazniki mimo, ker je noro user posted image

Ju3 dobimo že dop. en obisk iz Bele Krajine, Črnomlja tako, da bo spet pestro...

Skratka, včeraj smo se lepo napapcali, odpirali darila in se imeli full fajn. Zala je itak, da dobila največ, sploh ne vem kje naj začnem naštevat, ker je Božiček bil do nje res radodaren user posted image

Dobila je to kuhinjo, da bo od zdaj naprej namesto mamice kuhala user posted image

user posted image

http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-deklice/smoby-kuhinja-excellence-2008/244603032160244601

konjička

user posted image

telefon  

user posted image

knjigico  

user posted image

pol pa še en roza fotelj, hlače, oblekco, bodije, pulover, pupico in en kup še nekih drobnarij. Je pa to od cele familije, da neboste misle, da sem ki zadela na loteriji, da sem lahko tako zapravljala samo jaz user posted image user posted image user posted image

Saraya in botrca  user posted image   pozdravite se vsi čimprej že no.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?