|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
30.12.2008 18:52:34   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Informacija iz prve roke: misliva sigurno na istega. Ime mu je Sandi, visok, temen luškan user posted image , poročen in star 35 živi pa nekje pri tavelkem Mercatorju na tržaški. Imava istega v mislih?

nevem,mislim pa da ima ta dva otroka in ženo,ki ji je ime na Guser posted image

kak je ime ženi pa nisem vprašalauser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 901
30.12.2008 19:17:52   
majar.
hej mariborčanke

ZANIMA ME KAJ BO KAJ JU3 NA GRAJSKEM, ČE IMA KATERA KAK SPORED

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 902
30.12.2008 19:47:45   
botrca
Tukaj si preberi: http://www.si21.com/news.php?id=64760

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 903
30.12.2008 19:47:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: majar.

hej mariborčanke

ZANIMA ME KAJ BO KAJ JU3 NA GRAJSKEM, ČE IMA KATERA KAK SPORED

pojma nimamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 904
30.12.2008 21:29:15   
tea78
Veliko sreče, zdravja in miru. Topline in osebnega zadovoljstva. Veliko novega in vzpodbudnega,
doseženega in osvojenega. Naj vse ovire postanejo premostljive, vse kar je bilo predaleč, dosegljivo,
vse kar je bilo nemogoče, možno, vse, česar nismo imeli, pa četudi se ne uresniči, pa naj ostane v
duhu upanja, vztrajnosti in poguma.
SREČNO 2009 ŽELIM VAM IN VAŠIM NAJBLIŽNJIM......

Veliko sreče, zdravja in miru. Topline in osebnega zadovoljstva. Veliko novega in vzpodbudnega,
doseženega in osvojenega. Naj vse ovire postanejo premostljive, vse kar je bilo predaleč, dosegljivo,
vse kar je bilo nemogoče, možno, vse, česar nismo imeli, pa četudi se ne uresniči, pa naj ostane v
duhu upanja, vztrajnosti in poguma.
Vesel božič in lepe novoletne praznike želi ........

*
*

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 905
30.12.2008 21:31:20   
tea78
Ja kaj pa je to zdaj katastrofa??? Nekaj me zaj....... Shit, bom poskusila še enkrat.user posted image

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 906
30.12.2008 21:33:43   
tea78
Ne deluje, v glavnem vse lepo vam in vašim najbližnjim. Pa srečno.

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 907
30.12.2008 21:57:54   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tea78

Ne deluje, v glavnem vse lepo vam in vašim najbližnjim. Pa srečno.

Hvala, enako tudi tebi in tvoji družini.

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 908
30.12.2008 22:38:43   
arabela*
tea78,enako tebiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 909
31.12.2008 10:39:39   
arabela*
dobro jutro.
Je čas,da dvignete sidrauser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 910
31.12.2008 13:18:17   
Pandica

Drage moje, da se vam še letos malo javim user posted image user posted image user posted image   ker pol ne vem, če še bo kaj časa user posted image priprave na "čago" in to user posted image

Čestitala vam bom drugo leto, ker ponavadi se držim načela, da ne čestitam vnaprej user posted image

Moja miška pa mi je danes "zbolela" user posted image   full ima nosek zašopan, komaj diha, zvečer sem ziher, da bo že imela vročino tako, da tak veste kako bom pričakala novo leto user posted image

Skratka, lepo mi bodite, uživajte koliko se da najdaljšo noč v letu in si pišemo drugo leto user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 911
31.12.2008 13:49:34   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Čestitala vam bom drugo leto, ker ponavadi se držim načela, da ne čestitam vnaprej user posted image

jaz tud,ker baje ni vredu prej čestitatuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 912
31.12.2008 13:50:53   
arabela*

Moja miška pa mi je danes "zbolela" user posted image   full ima nosek zašopan, komaj diha, zvečer sem ziher, da bo že imela vročino tako, da tak veste kako bom pričakala novo leto user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 913
31.12.2008 15:48:42   
Pandica
Že imamo temperaturo user posted image user posted image , ravno sem ji dala žlico Calpola.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 914
31.12.2008 15:49:04   
Pandica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 915
31.12.2008 16:05:24   
botrca

Že imamo temperaturo user posted image user posted image , ravno sem ji dala žlico Calpola.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Zalo in zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdravita.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 916
31.12.2008 16:08:53   
botrca
Jaz sem pa šla danes v Mulerja po hrano in v city po parfum, potem v spar po plenice in ostale stvari za nocoj in jutri, ker je vse zaprto, pa pri frizerki sem bila tak, da je bil dopoldan pester. Jan mi je v avtu zaspal ob 12:20 pa sem ga dala v posteljo ga dala v spalno vrečo in je naprej spal do 15:00. Zdaj se pa igra v stajici sit in previt.
Mi2 kot sem včeraj rekla si bova danes nekaj naredila (moj bo glavni kuhar) iz sv. mesa kot rolado, jutri pa buzaro pa sestra z družino pride.

Nič babike, kakorkoli in s komerkoli boste, lepo se imejte in lepo praznujte.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 917
31.12.2008 16:10:10   
botrca
Kaj ima katera informacijo kje je Vrtnica79? Mogoče je pa uresničila to kar mi je 1x rekla, da bo skenslala RR ker ji ni več.
Saraya ti si z njo bolj blizu?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 918
31.12.2008 17:00:49   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kaj ima katera informacijo kje je Vrtnica79? Mogoče je pa uresničila to kar mi je 1x rekla, da bo skenslala RR ker ji ni več.
Saraya ti si z njo bolj blizu?

botrca ne skrbi.
Vrtnica samo malo odmara.Mislim,da se bo drugo leto javlauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 919
31.12.2008 17:03:04   
botrca

botrca ne skrbi.
Vrtnica samo malo odmara.Mislim,da se bo drugo leto javlauser posted image

upam, ker če ne jo gremo na dom iskat user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 920
31.12.2008 17:03:32   
botrca

pa ji pomaga?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 921
31.12.2008 17:47:19   
Čmrlika
Lep in mehek pristanek v novo leto želiva
 Nataša in Taja

Imejte se skrajno lepo in naj bo 2009 SREČNO!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 922
31.12.2008 18:16:53   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Lep in mehek pristanek v novo leto želiva
 Nataša in Taja

Imejte se skrajno lepo in naj bo 2009 SREČNO!

enako tudi vama user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 923
1.1.2009 0:49:40   
arabela*
želim vam toliko optimizma,
da ga boste lahko dajali drugim;
toliko moči,da vas ne bo zlomila
nepopolnost sveta;toliko miru,da boste
ohranili jasne oči in smisel za lepoto
tistih najbolj vaših trenutkov življenja

SREČNO IN ZDRAVO 2009

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 924
1.1.2009 13:56:49   
botrca

želim vam toliko optimizma,
da ga boste lahko dajali drugim;
toliko moči,da vas ne bo zlomila
nepopolnost sveta;toliko miru,da boste
ohranili jasne oči in smisel za lepoto
tistih najbolj vaših trenutkov življenja

SREČNO IN ZDRAVO 2009

Kako lepo si to napisala, hvala user posted image  enako.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?