|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
9.1.2009 19:06:09   
Vrtnica79
OPa Saraya, nov avatar! Si opazila da se ful ujema z mojimuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
9.1.2009 19:07:19   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

nimam pojma, kaj te teži?

eh,če nimaš pojma,brezveze razlagat in morituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
9.1.2009 19:10:46   
Vrtnica79
Ja, bolje da kero drugo vprašaš.

Grem spravljat miceno spatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
9.1.2009 19:11:07   
arabela*

OPa Saraya, nov avatar! Si opazila da se ful ujema z mojimuser posted image

zeleno oko pogleda v zelo vrtnicouser posted image user posted image user posted image

Ne,samo ta pa mi je res dober,ma malo za forouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1104
9.1.2009 21:53:56   
Pandica
Oj mamice user posted image

Hvala vsem za nasvete proti kašlju. Bom probala kaj od tega, bo mi ju3 mami kupla redkev verjetno pa, da vidimo, če bo mi kaj pomagala.
Današnja noč je bila obupna, prvo me je full zeblo in pajtlalo, pol mi je bilo na momente full vroče, pol pa se je že itak Zala jokala user posted image tak, da sem full slabo spala.
Sicer pa me boli še vsaka kost posebej tako, da ne vem, če se me kaj ne loteva. Kašljam še vedno, ko budalo in se počutim kot cota. Eh, saj bo boljše...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
9.1.2009 22:02:08   
botrca
Pandica čim prej začni nekaj jemat, ker bo Zala kaj od tebe dobilauser posted image .

Tole je zate user posted image user posted image user posted image .

Vrtnica79 držim pesti, da dobiš vrtec in da ne boš imela veliko težav pri uvajanju.

Koala in Saraya tako lepih avatarjev nisem že dolgo videla, resno mislim user posted image .
Kako imaš luškanega sineka Koala je že pravi fantek. Še imaš probleme s hrano?

Jaz pa grem zdaj malo francoskih rogljičkov jest pa jogurt pa počasi spat.

Ja na razprodajah smo bili danes vsi 3 in zopet zapravili...če pa je tak fajn, takko je imel 70% znižanje pa ful lepe in moderne stvari. Zdaj imam mir do poletnih razprodaj user posted image .

Jan spančka, moj user posted image  tudi jaz bi pa user posted image , ker nimam več user posted image ...ma bomo videli če bo moj za akcijo.

Ajde, babike lepo spančkajte pa čim manj zbujanja user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
10.1.2009 12:11:23   
Pandica
Dober dan user posted image

Da nas malo dvignem gor user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
10.1.2009 13:59:01   
Pandica
Dober dan,

no, za naju2 ni dober, ker jaz sem itak zdaj že par dni bolana in kot cota, prej pa se mi zdi Zala neka vroča, ji grem merit temperaturo in valda, da jo ima user posted image
Tako, da zdaj pa sma obe bolani user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
10.1.2009 14:00:56   
Pandica
Aja, kaj pa to, ko je danes na Zlati Lisisci zmagala naša Tina Maze user posted image  user posted image  user posted image

Bravo Tina user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
10.1.2009 14:24:06   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

no, za naju2 ni dober, ker jaz sem itak zdaj že par dni bolana in kot cota, prej pa se mi zdi Zala neka vroča, ji grem merit temperaturo in valda, da jo ima user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
10.1.2009 14:24:40   
arabela*
Jaz pa bom mogoče jutri šla malo pol Pohorje z Anejouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
10.1.2009 14:42:35   
koala
botrca hvala za pohvale mojega sinka. In ja z žličko se še vedno borimio, sploh zdaj ko tzobki ven rinejo.

Pandica in Zala pozdravita se!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
10.1.2009 16:06:47   
botrca

Aja, kaj pa to, ko je danes na Zlati Lisisci zmagala naša Tina Maze user posted image  user posted image  user posted image

Bravo Tina user posted image

Res, ja to pa je lepo slišat po dolgem času da naša zmaga     

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 10.1.2009 16:07:52 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
10.1.2009 16:29:16   
botrca

Dober dan,

Joj, joj to pa ni dobro slišat. Čim prej se pozdravita pa pij čaj in med, še boljši bi bilo če bi šla k zdravniku, obe. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
10.1.2009 16:33:19   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pride kera na torto?,sej jo včeraj delalauser posted image

jo še imaš. prideva z Janom user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
10.1.2009 16:35:05   
botrca

Njamiiiiiiii, jaz pa že tako dolgo nisem nič peklauser posted image . Pa se mi nekaj sladkega je, bom mogoče tudi jaz kaj spackala skupaj.

Kak nisi, če si pekla za Vanin r.d. in za praznike si sigurno kaj pekla, ker te ni bilo nič na rr si bila s peko sigurno precej zaposlena.

Neposredna povezava do sporočila: 1116
10.1.2009 16:36:48   
botrca

Pandica to sem našla za kašelj;

Črni redvi odrežeš dno, tako da stoji. Jo izdolbeš in notri daš žlico medu. Ne sme biti do vrha, tam nekje do polovice naj bo, ker čez noč se notri potem nacedi še sok redve. Naslednji dan to vsebino poješ.
To menda ful pomaga proti kašlju.

Ja pomaga, to je naredila moja sestra in sta oba z tavečjim sinom pila in je pomagalo. Probaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1117
10.1.2009 16:37:32   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

vrtnica,ti se spoznaš kaj na worduser posted image

kaj rabiš?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
10.1.2009 17:01:05   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Njamiiiiiiii, jaz pa že tako dolgo nisem nič peklauser posted image . Pa se mi nekaj sladkega je, bom mogoče tudi jaz kaj spackala skupaj.

Kak nisi, če si pekla za Vanin r.d. in za praznike si sigurno kaj pekla, ker te ni bilo nič na rr si bila s peko sigurno precej zaposlena.

ja, za V. roj dan sem pekla nazadnje. Pol pa nič, tudi za praznike ne.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
10.1.2009 17:02:58   
Vrtnica79

user posted image user posted image user posted image  za vaju, pa pozdravita se čimprej!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
10.1.2009 17:04:27   
Vrtnica79

na Zlati Lisisci zmagala naša Tina Maze user posted image  user posted image  user posted image

smo gledali in navijali. Super za Tinouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
10.1.2009 18:02:04   
botrca
Saraya imaš zs.

Neposredna povezava do sporočila: 1122
10.1.2009 21:49:19   
Pandica

Joj, danes pa res ni najin dan z Zalo user posted image

Vse sem jo že imela zrihtano za spanje, skoraj mi je že spala, ko mi je boga reva vse pobruhala kar je danes pojedla user posted image ona je bila cela pobruhana, postelja in jaz user posted image
Sem jo hitro šla stuširat, ker je vsa "smrdela" po kislem, preoblekla, položila nazaj v posteljo v je takoj zaspala nazaj. Seveda mi je zbruhala tut Calpol, ki sem ji ga dala pred spanjem, ker ima tt. Upam, da mi ni fasala kakšne viroze in bo ju3 že boljša.
Jaz sem pa tak adijo še zdaj, ker mi ni jasno od kje je imela v tistem majhnem želodčku toliko za izbruhat user posted image boga revica moja...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
10.1.2009 22:02:59   
koala
Ja Zala evica kaj pa tebe tak muči?? Boga pupika pozdravi se.
Sem šele zdaj dobro tisti recept z redkvijo prebrala, moja taščica dela malo drugače in sicer da v izdolbljeno redkev sladkor nemesto medu, pa funkcionira.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
10.1.2009 22:10:02   
arabela*
zala in pandica  user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Posteljno zadovoljstvo
binyy

Ali vas vaš partner zadovolji v postelji?

da, odlično (69%)

ne (7%)

lahko bi bilo boljše (24%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!