Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke II. del 13.1.2009 21:14:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Kako mrtvilo je tukaj ja,meni je že čist brezveze,ko itak ni debat več
|
|
RE: Mariborčanke II. del 13.1.2009 21:29:06
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Kako mrtvilo je tukaj ja,meni je že čist brezveze,ko itak ni debat več ja, res je
|
|
RE: Mariborčanke II. del 13.1.2009 22:05:50
|
|
|
|
botrca
|
Kaj vam je punce, ste slabe volje?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 13.1.2009 22:08:33
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa sem danes imela kaj za delat. Jana tudi nekaj grabi, kašlja (nalezel od mene) in 2x je buhal tak, da sem 2 stroja perila že oprala. Vročine sicer nima 37,2 ni sile ampak bom videla kaj bo ponoči, s tem pa se bom odločila ali it jutri k P. Grem k njemu ker se samo premetava ko ne more dihat, kot da ima cmok v grlu. Bošček moj...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.1.2009 11:47:36
|
|
|
|
botrca
|
Ki pa ste? Sneg kidate ? Saj me ne bo čudilo če nas bodo skenslali glede na to da se nič ne javite. Kaj tudi tem za čvekanje vam je zmanjkalo
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.1.2009 13:22:23
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ki pa ste? Sneg kidate ? Jaz sem ga res ja sem skidala celo naše dvorišče, pa še pločnik pred našo bajto in to popolnoma sama mi je kr malo pasalo migat
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.1.2009 13:23:11
|
|
|
|
Pandica
|
botrca kako pa je danes Jan? Upam, da že boljše. Sta šla k P? Za Jana
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.1.2009 20:01:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica botrca kako pa je danes Jan? Upam, da že boljše. Sta šla k P? Za Jana Hvala Pandica za pikapoko, bila sva pri P in hb nima nič vneto ampak samo kašlja dala mi je Calpol, pa kupla sem slezov sirup, fiziološko in operil P - prava lekarna . Je siten ko ... nisem ga takega navajena, samo bi se cartal in nosil, še dobro da ima moj dopust, da nisem za vse sama. Zdaj sem ga nahranila, potem greva inhalirat in kopat. Upam, da bo kaj boljši spal.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.1.2009 22:12:42
|
|
|
|
Pandica
|
botrca hb, da je Jan ok in samo kašlja.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.1.2009 22:35:10
|
|
|
|
arabela*
|
jan
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.1.2009 22:50:42
|
|
|
|
botrca
|
Hvala vam punce za pikapoke, upam res da ga čim prej mine kašelj, ker sem ga zdaj 1,5h uspavala sem mislila da se mi bo zmešalo. Kar jokal je in zaspal pa spet jokal...pa trza včasih ful in ga to zbudi in se začne jokat...ma bo že. Grem zdaj spat, ker sem že čist na tleh. Lahko noč...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.1.2009 10:18:54
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.1.2009 11:08:41
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Hoj, mi smo od zdravnika- diagnoza vnetje ušes, viroza zdaj pa še L gre k svoji zdravnici, ker tudi njo boli uho sem čisto hinnnnnnnnn, nisem spala NIČ..........
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.1.2009 11:28:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Hoj, mi smo od zdravnika- diagnoza vnetje ušes, viroza zdaj pa še L gre k svoji zdravnici, ker tudi njo boli uho sem čisto hinnnnnnnnn, nisem spala NIČ.......... Kaj ti imaš vneto uho in virozo? Za vas
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.1.2009 12:08:44
|
|
|
|
Pandica
|
Vrtnica79 kdo je bolan? L ali V?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.1.2009 13:41:24
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ja, sem malo nerazumljivo napisala zjutraj smo se vsi najprej spakirali k zdravniku za Vano. Malo prej pa je moj peljal še Latašo k njenem zdravniku, ker ona pa je bila naročena. No, obedve imata vneta ušesa in virozo. Zdaj pa imam res celo lekarno doma. Za vsako svoj antibiotik, pa za vročino,....... Štala ja.......... spala nisem nič, ker je V skozi jokala. No glih malo je zaspala pa čez čas spet jok,.......... kako naj pol spiš ob tem. L že celi teden vleče vročino , V pa od včeraj . POl pa še mi2 tudi nisma vredu, vse me boli, kiham, šmrkam,......... prokleta zima! Eh, nebom vam več jamrala........... grem čaj kuhat......... vsak ga dan skuham na litre...............
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.1.2009 14:05:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Hoj, mi smo od zdravnika- diagnoza vnetje ušes, viroza zdaj pa še L gre k svoji zdravnici, ker tudi njo boli uho sem čisto hinnnnnnnnn, nisem spala NIČ..........
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.1.2009 14:06:58
|
|
|
|
arabela*
|
mi pa smo ravno iz sprehoda.Madona,sem morala prav pazit,da sem obvladala voz,mesto ni nič očiščeno,lenobe lene
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.1.2009 20:50:26
|
|
|
|
botrca
|
Ja, tudi pri nas ni vredu, Jan je še drisko danes dobil, popi...Hb da imam linex kapsule od zadnjikrat in sem mu jo kar dala. Upam, da ne bo dolgo trajalo vse skupaj. Jaz sem zdaj malo zaspala z njim, je pa isto kot pri vas vrtnica79 jok in jok in jok in sitnoba...komaj čakam da ta zima mine.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.1.2009 22:03:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Hoj, mi smo od zdravnika- diagnoza vnetje ušes, viroza zdaj pa še L gre k svoji zdravnici, ker tudi njo boli uho sem čisto hinnnnnnnnn, nisem spala NIČ..........
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.1.2009 22:04:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ja, tudi pri nas ni vredu, Jan je še drisko danes dobil, popi...Hb da imam linex kapsule od zadnjikrat in sem mu jo kar dala. Upam, da ne bo dolgo trajalo vse skupaj. Jaz sem zdaj malo zaspala z njim, je pa isto kot pri vas vrtnica79 jok in jok in jok in sitnoba...komaj čakam da ta zima mine.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.1.2009 22:07:56
|
|
|
|
gold fish
|
babike...fajn bodite, pozdravite se.... ...vedno ko pridem tu gor je tema, sem sama prijavljena ...... kot je napisala mislim, da botrca......zgleda da babe nimajo več tem kaj bi pisale al kaj jaz vem kaj je...včasih pa nisem sfolgala vsega prebrat .. ...nič B in P...ko bo lepše vreme bomo se pa tu dobivale, pa še kako bomo zraven na vas povable
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.1.2009 22:22:58
|
|
|
|
Pandica
|
Gold fish zs ti pišem Ga imaš že poslanega.
< Sporočilo je popravil Pandica -- 15.1.2009 22:26:52 >
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.1.2009 22:59:31
|
|
|
|
Pandica
|
Pojedla že 3/4 100g Milke, pol pa se jokam, ko kile letijo a ne Bolančki - Botrca, Vrtnica in vsi ostali z nami vred pozdravite se čimprej Jaz sem tut že šla danes z Zalo malo ven. Ker vročine itak nima več, doma pa je sitna, da je ni za prenašat. Pa sem jo toplo oblekla in sma šle malo na dvorišče, jaz sem še zraven nje sneg kidala, ona pa stala, me gledala in se mi smejala kako sem švicala pa pol je celo dvorišče prehodla in čekirala, če je mami vredu skidala Kak je fajn, ko že tak lepo hodi sama okrog, da je ne rabim več vodit jaz... Eh, te 3 vrste Milke še pojem do konca, ki so mi ostale, pol pa spat, ker res ni nobene za čvekat.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.1.2009 9:53:06
|
|
|
|
koala
|
Jan L. in V. Zala Mene pa je taak v vratu vsekalo, da komaj glavo obračam, pa komaj sem se viroze znebila. Aja, punce a ma katera boschev pomivalec? Ste zadovoljne z njim? Moj stari je šel v maloro, pa mam enega boscha nagledanega.
|
DežKo začne rahlo deževati, kaplja po kapljo, takoj odprete dežnik ali počakate, če bo nehalo ali bo začelo bolj deževati?dežnik (
20%)

počakam (
80%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!