|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
13.1.2009 21:14:53   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Kako mrtvilo je tukajuser posted image

ja,meni je že čist brezveze,ko itak ni debat večuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
13.1.2009 21:29:06   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Kako mrtvilo je tukajuser posted image

ja,meni je že čist brezveze,ko itak ni debat večuser posted image

ja, res je

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
13.1.2009 22:05:50   
botrca
Kaj vam je punce, ste slabe volje?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1203
13.1.2009 22:08:33   
botrca
Jaz pa sem danes imela kaj za delat. Jana tudi nekaj grabi, kašlja (nalezel od mene) in 2x je buhal tak, da sem 2 stroja perila že oprala. Vročine sicer nima 37,2 ni sile ampak bom videla kaj bo ponoči, s tem pa se bom odločila ali it jutri k P.
Grem k njemu ker se samo premetava ko ne more dihat, kot da ima cmok v grlu. Bošček moj...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
14.1.2009 11:47:36   
botrca
Ki pa ste? Sneg kidateuser posted image ? Saj me ne bo čudilo če nas bodo skenslali glede na to da se nič ne javite. Kaj tudi tem za čvekanje vam je zmanjkalouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
14.1.2009 13:22:23   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ki pa ste? Sneg kidateuser posted image ?

Jaz sem ga res ja user posted image   sem skidala celo naše dvorišče, pa še pločnik pred našo bajto in to popolnoma sama user posted image mi je kr malo pasalo migat user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
14.1.2009 13:23:11   
Pandica
botrca    kako pa je danes Jan? Upam, da že boljše. Sta šla k P?
Za Jana  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
14.1.2009 20:01:31   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

botrca    kako pa je danes Jan? Upam, da že boljše. Sta šla k P?
Za Jana  user posted image

Hvala Pandica za pikapoko, bila sva pri P in hb nima nič vneto ampak samo kašlja dala mi je Calpol, pa kupla sem slezov sirup, fiziološko in operil P - prava lekarna user posted image . Je siten ko ... nisem ga takega navajena, samo bi se cartal in nosil, še dobro da ima moj user posted image  dopust, da nisem za vse sama. Zdaj sem ga nahranila, potem greva inhalirat in kopat. Upam, da bo kaj boljši spal.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
14.1.2009 22:12:42   
Pandica
botrca   hb, da je Jan ok user posted image in samo kašlja.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
14.1.2009 22:35:10   
arabela*
januser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
14.1.2009 22:50:42   
botrca
Hvala vam punce za pikapoke, upam res da ga čim prej mine kašelj, ker sem ga zdaj 1,5h uspavala user posted image  sem mislila da se mi bo zmešalo. Kar jokal je in zaspal pa spet jokal...pa trza včasih ful in ga to zbudi in se začne jokat...ma bo že.

Grem zdaj spat, ker sem že čist na tleh.

Lahko noč...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
15.1.2009 10:18:54   
botrca
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
15.1.2009 11:08:41   
Vrtnica79
Hoj,

mi smo od zdravnika- diagnoza vnetje ušes, virozauser posted image

zdaj pa še L gre k svoji zdravnici, ker tudi njo boli uhouser posted image

sem čisto hinnnnnnnnn, nisem spala NIČ..........

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
15.1.2009 11:28:06   
botrca

Hoj,

Kaj ti imaš vneto uho in virozo? Za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1214
15.1.2009 12:08:44   
Pandica
Vrtnica79  kdo je bolan? L ali V? user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
15.1.2009 13:41:24   
Vrtnica79
Ja,  sem malo nerazumljivo napisala

zjutraj smo se vsi najprej spakirali k zdravniku za Vano. Malo prej pa je moj peljal še Latašo k njenem zdravniku, ker ona pa je bila naročena.

No, obedve imata vneta ušesa in virozo. Zdaj pa imam res celo lekarno doma. Za vsako svoj antibiotik, pa za vročino,.......

Štala ja.......... spala nisem nič, ker je V skozi jokala. No glih malo je zaspala pa čez čas spet jok,.......... kako naj pol spiš ob tem.

L že celi teden vleče vročinouser posted image , V pa od včerajuser posted image .

POl pa še mi2 tudi nisma vredu, vse me boli, kiham, šmrkam,......... prokleta zima!

Eh, nebom vam več jamrala........... grem čaj kuhat......... vsak ga dan skuham na litre...............

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
15.1.2009 14:05:56   
arabela*

Hoj,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1217
15.1.2009 14:06:58   
arabela*
mi pa smo ravno iz sprehoda.Madona,sem morala prav pazit,da sem obvladala voz,mesto ni nič očiščeno,lenobe leneuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
15.1.2009 20:50:26   
botrca
Ja, tudi pri nas ni vredu, Jan je še drisko danes dobil, popi...Hb da imam linex kapsule od zadnjikrat in sem mu jo kar dala. Upam, da ne bo dolgo trajalo vse skupaj. Jaz sem zdaj malo zaspala z njim, je pa isto kot pri vas vrtnica79 jok in jok in jok in sitnoba...komaj čakam da ta zima mine.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
15.1.2009 22:03:57   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Hoj,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
15.1.2009 22:04:41   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ja, tudi pri nas ni vredu, Jan je še drisko danes dobil, popi...Hb da imam linex kapsule od zadnjikrat in sem mu jo kar dala. Upam, da ne bo dolgo trajalo vse skupaj. Jaz sem zdaj malo zaspala z njim, je pa isto kot pri vas vrtnica79 jok in jok in jok in sitnoba...komaj čakam da ta zima mine.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
15.1.2009 22:07:56   
gold fish
babike...fajn bodite, pozdravite se....

...vedno ko pridem tu gor je tema, sem sama prijavljenauser posted image ...... kot je napisala mislim, da botrca......zgleda da babe nimajo več tem kaj bi pisaleuser posted image  al kaj jaz vem kaj je...včasih pa nisem sfolgala vsega prebratuser posted image ..

...nič B in P...ko bo lepše vreme bomo se pa tu dobivale, pa še kako bomo zraven na vas povableuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
15.1.2009 22:22:58   
Pandica
Gold fish  zs ti pišem user posted image

Ga imaš že poslanega.

< Sporočilo je popravil Pandica -- 15.1.2009 22:26:52 >

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
15.1.2009 22:59:31   
Pandica
Pojedla že 3/4 100g Milke, pol pa se jokam, ko kile letijo a ne user posted image  user posted image  user posted image

Bolančki - Botrca, Vrtnica in vsi ostali z nami vred user posted image pozdravite se čimprej user posted image

Jaz sem tut že šla danes z Zalo malo ven. Ker vročine itak nima več, doma pa je sitna, da je ni za prenašat. Pa sem jo toplo oblekla in sma šle malo na dvorišče, jaz sem še zraven nje sneg kidala, ona pa stala, me gledala in se mi smejala kako sem švicala user posted image pa pol je celo dvorišče prehodla in čekirala, če je mami vredu skidala user posted image
Kak je fajn, ko že tak lepo hodi sama okrog, da je ne rabim več vodit jaz...

Eh, te 3 vrste Milke še pojem do konca, ki so mi ostale, pol pa spat, ker res ni nobene za čvekat.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
16.1.2009 9:53:06   
koala
Jan user posted image user posted image user posted image user posted image

L.  user posted image user posted image  user posted image     user posted image    in V.user posted image    user posted image user posted image user posted image

Zala user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa je taak v vratu vsekalo, da komaj glavo obračam, pa komaj sem se viroze znebila.

Aja, punce a ma katera boschev pomivalec? Ste zadovoljne z njim? Moj stari je šel v maloro, pa mam enega boscha nagledanega.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dež

Ko začne rahlo deževati, kaplja po kapljo, takoj odprete dežnik ali počakate, če bo nehalo ali bo začelo bolj deževati?

dežnik (20%)

počakam (80%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!