|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
19.1.2009 18:29:25   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Nočko, jaz se poslavljam. Sem še zdaj L dala AB, pa se pogledam v ogledalo............ groza- oči imam živo rdečeuser posted image user posted image user posted image , pa glava me tak boli............. grem počivat.

user posted image user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
19.1.2009 21:59:39   
botrca
Dober večer, kaj zopet ni nobeneuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
19.1.2009 22:13:15   
botrca
Eh, te pa nič grem spat.

papa

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
20.1.2009 9:41:11   
arabela*
dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1329
20.1.2009 9:42:15   
arabela*
vrtnica,kak je kaj pri vas,ste se že pozdravili??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1330
20.1.2009 10:33:47   
Vrtnica79
No, ja. Pravzaprav nekako bolani nismo več. L je v šoli. V pa tečkooooooooooo da dol padeš. Cmizdi za vsako prčkarijo, nič ji ne pašeuser posted image  zdaj pa ne vem kaj ji je -zobki, trmauser posted image  pa ponoči ga tudi sračka. Nisem navajena tega pri njej.........in me čisto zmuči to zdaj. Pa itak ne morem nič kaj prav naredit, če že potem imam njo v rokah; npr. sem zadniič pekla palačinke in seveda v eni roki ponev v drugi V user posted image . Pa ne pomaga nič druga kod jaz, moj jo mora res zanimirat da pozabi da ni pri meniuser posted image . Pa tako pol se mu hitro izmuzne in se že vesi po meni..............

Skratka NORO je vse to skupaj. Upam da jo res mine to.

Pandica, kako pa Zalauser posted image  A se še tudi vesi po tebiuser posted image

Botrca pa Jan, je še tečkouser posted image

Saraya a kaj šetaš zunajuser posted image

user posted image  ti pa malo več hodi čvekat semuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
20.1.2009 10:40:32   
arabela*

Saraya a kaj šetaš zunajuser posted image

ja karuser posted image .Včeraj smo tak bili vsi v mestu,sem mojgauser posted image malo"povabila"v müllerjauser posted image user posted image ,danes pa se mi ne da ven,sem A kar k babici spakirala,mam full dela za šolo.
Javi se,ko bosta šle  z V. ven,porkamadona,sto let se nismo vidli že....user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 20.1.2009 10:41:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 1332
20.1.2009 11:19:43   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

porkamadona

ja, saj vem. Pa če vedno nekaj zmes pride. Ju3 upam da mi uspe it ven, če bo seveda z V vse vredu. Me že Muller kličeuser posted image .

Zdaj pa je V že drugič danes zaspala tu na kavčuuser posted image  

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
20.1.2009 13:47:24   
botrca

Botrca pa Jan, je še tečkouser posted image

Danes je malo bolj znosen drugače pa imam enako situacijo kot ti in Pandica. Upam da čim prej mine, ker tudi jaz nisem tega vajena.

Neposredna povezava do sporočila: 1334
20.1.2009 13:51:22   
Pandica

Pandica, kako pa Zalauser posted image  A se še tudi vesi po tebiuser posted image

No ja user posted image sicer še ima skoraj polovico flaške ab do konca, ampak drugače je pa kar vredu, hb user posted image
Itak, da se vesi še po meni in mi rokice gor tiši, bi bila cel dan po rokah user posted image meni pa bo križ vtrgalo se mi zdi kak me že boli user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1335
20.1.2009 13:53:12   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Gold fish   si probala, saj veš kaj? user posted image

probala, ne znamuser posted image ...se nekje na sredi zgubimuser posted image

Kak ne znaš in kje se izgubiš? user posted image Saj pa je simpl ko pasulj user posted image
Kaj pa, če ti dam jaz natančna navodila, misliš, da bi šlo? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1336
20.1.2009 13:56:02   
Pandica
Zala pa je danes dobila paket od hitre pošte iz Sežane od strica user posted image
Ji je poslal bundico, trenerko in en full lep puloverček user posted image
Hb je takšna velikost, da bo vse komot drugo zimo nosla, ker za letos itak ima vsega dovolj. Sem bila full presenečena, ker nisem nič pričakovala. Pa sem še gledala čez okno zakaj se avto od hitre pošte ustavlja pred našo hišo user posted image res lepo presenečenje.
Ga moram pol poklicat, da se mu zahvalim.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
20.1.2009 14:05:48   
botrca
Jaz sem bila pa tudi danes dop.pridna sem kosilo že skuhala ob 11h in 2 pralna stroja sem že obesila, smeti porihtala. Bili smo na sprehodu že in zdaj mi pa Jan spi, jaz pa sem se zdaj najedla in grem k njemu spat.

Pandica hb, da je Zala boljši user posted image .

Vrtnica79 tudi zate sem vesela, da je Vana boljši user posted image .

Kako pa kaj Koala? Pa Saraya si zdaj končno zdrava? Jaz sem hb.

user posted image ti si pa res malo zatajila, ki se skrivaš?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
20.1.2009 14:06:49   
botrca

Itak, da se vesi še po meni in mi rokice gor tiši, bi bila cel dan po rokah user posted image meni pa bo križ vtrgalo se mi zdi kak me že boli user posted image

Tudi pri nas je enako, mislim da bom kaj kmalu na inekcijahuser posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
20.1.2009 14:19:54   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

jaz pa sem se zdaj najedla in grem k njemu spat.

Lahko noč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
20.1.2009 18:21:43   
botrca

jaz pa sem se zdaj najedla in grem k njemu spat.

Lahko noč user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
20.1.2009 18:22:03   
botrca
Ki ste babikeuser posted image

Tak, pa sva se z Janom naspala, on se je bolj kot jaz saj je 3 ure spal. Lepo se je najedel in zdaj se po enem tednu igra v stajici in ga je malo lažje prenašat, ker ni tako fejst tečen.

Grem počasi gledat družinski dvoboj na tv3.

< Sporočilo je popravil botrca -- 20.1.2009 18:23:51 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
20.1.2009 21:19:45   
koala
botrca jaz sem hb doooooosti boljše, ni pa še idealno.

A Jan 3 ure spi? Jaz lahko samo sanjam o tem.

Alex pa tudi takoj ko zginem iz vidnega polja tuli.

Grem se je zbudil..........

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
20.1.2009 21:33:06   
gold fish

user posted image  ti pa malo več hodi čvekat semuser posted image

yes sir user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1344
20.1.2009 21:38:40   
gold fish

Kaj pa, če ti dam jaz natančna navodila, misliš, da bi šlo? user posted image

daj napiši.... pridem do rr..pol se pa zgubim...je pa res, da ko mi takoj ne gre, se ne poglabljam in utrujam s tem, ker nimam cajtauser posted image ...

napiši mi na zs, pa bom probala slediti navodilom...

aja, to mi reči...če jaz nekoga kličem, ko je drugač na mobitelu, takrat pa v Nemčiji...mi zaračunajo posebej to ne?

kaj pa če iz A pošljem sms ...Tud ne?

....ker mam porabe že nekaj čez...pa čvekala sigurno nisem user posted image   al semuser posted image  ..... zdaj pa ne vem kaj mi je nabilo...

zadnjič sem čvekala z bratrancem iz Nemčije -17 min..... je on mene klical iz stacionarnega na moj mobitel...pa ni bilo nič za plačat...zato mi je zdaj čudno kaj je touser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
20.1.2009 21:46:21   
gold fish

user posted image ti si pa res malo zatajila, ki se skrivaš?

nikjer, samo cajt me nekam baše...komaj da sfolgam septembrkeuser posted image , ma sem cele dneve sama z obema user posted image user posted image  in je malo kriza....   Ta veliki ima zdaj ful kontrolnih in spraševanja, ko je drug teden konec ocenjevalnega obdobja, pol pa še mali ...zgleda bodo zobi počasi ....user posted image user posted image ...niti ponoči več ne spi tako kot je včasih...je že spal do 5.30... zdaj pa ob 1, pa ob 2, 3, pol mogoče do 5 ali 6 ..... jaz sem že ko zombiuser posted image ...pol še pa celi dan deda ni, se vozi v CE v službo vsak dan že 2 meseca ..... pa se še bo en cajt...., pol še pa tako vreme.....

....eh, brezveze...bom spet slabe volje..nočem sploh mislit na to...... moram vsak dan neke variante iskat, da velikega pikeca v šolo spravim, ker moj gre že ob 6 od doma, pa da ga pol domov spravim....

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image ....... drugih nisem več našla...bi še se pa dalo kaj gor nalimat

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
20.1.2009 21:48:27   
gold fish
...evo spet sem tu.....pa nobene od nikoder...pol pa zmaglim....pa me že kuruser posted image te....user posted image

...grem nekaj prevest .....duty calls

Neposredna povezava do sporočila: 1347
20.1.2009 21:52:15   
botrca
Jaz sem tu...pa ostalih ni.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1348
20.1.2009 21:53:03   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: koala

A Jan 3 ure spi? Jaz lahko samo sanjam o tem.

Ja pa ne vedno, ga probam nazaj uspavat in mi v večini primerov rata.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
20.1.2009 21:54:23   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Alex pa tudi takoj ko zginem iz vidnega polja tuli.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pri naju je isto

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kje spi vaš dojenček?
Sadrika

Ali spi vaš dojenček (oz.je spal) v vaši spalnici ali v svoji sobici?

Spi v svoji sobici (20%)

Spi zraven naju v spalnici v svoji posteljici (57%)

Jaz spim v njegovi sobici na dodatnem ležišču (1%)

Spi v najini spalnici zraven naju v postelji (18%)

Spi zraven naju, ker še nima svoje sobice (2%)

Spi zraven naju v postelji, ker nima svoje posteljice (2%)

Število vseh glasov: 362

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!