|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
25.1.2009 0:32:26   
matcar
Čisto možno, pa nisma niti vedli. Kaka luda finta. Ja,ja, svet je res mali, maribor pa še manjši.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
25.1.2009 0:33:41   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Si mislim, ja. tak jaz gledam taščinega, če sem na tej strani bla v sobah, ko gledajo na cesto.

Ja, jaz sem bila v tej sobi, ko gledajo na cesto, sem bla v 11-ki in gledala domov user posted image   pa še ono posteljo sem imela pri oknu tak, da sem jim malo kr čez okno kazala user posted image pa vse so me imeli pod kontrolo, so lahko videli kdaj sem jo previjala tam na previjalni in vse user posted image zvečer, ko so luči prižgane in se vidi vse not ne...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
25.1.2009 0:36:02   
matcar
Ja,  pri luči se lepo not vidi.Jaz sem bila v enki na tej strani, preden sem Maksa rodila. Drugače pa sem pri obeh ležela v sobi 3, pri oknu.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
25.1.2009 0:40:04   
Pandica
joj, veš kaj vse sem tam čez balkon vidla user posted image

1x se je en tip pripeljal, se mu je zgleda mudilo v bolnico pa je hotel kr rampo dol zlamat user posted image pa se tam stepst z varnostnikom...

Pa zvečer / ponoči se je slišalo vse kaj je folk kupoval v dežurni lekarni, ko on apotekar govori po onem mikrofonu user posted image   svašta user posted image

botrca   pa je splinla user posted image brez, da nam je rekla lahko noč user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
25.1.2009 0:41:19   
Pandica
Tu pa je zdaj taki mir user posted image , smo zraven gozda user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
25.1.2009 0:42:38   
matcar
Zgleda, ja. Al pa še bo prišla nazaj, ko naju več ne bo gor. Vem,kako je tam, mi tašča dosti pove, pa trobijo tudi,pa derejo se, ko hodijo mimo, pa taksisti kurblajo avte, sploh pozimi-je rekla, da je za popiz***

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
25.1.2009 0:43:24   
matcar
Bi rekla,ja. Pri nas tudi,smo bolj na mirnem.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
25.1.2009 0:45:04   
matcar
kaj ti si se že na tv priklopla?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
25.1.2009 0:46:20   
Pandica
matcar   jaz bom šla zdaj gledat film, si še morem it zobe umit, ti pa pojdi knjigo brat pa si tipkamo ju3 dalje, ok?

Dost je blo za dans...

user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
25.1.2009 0:47:44   
Pandica
Ju3 naju bodo itak klele, ko bodo imele toliko za brat zjutraj user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa res, nočko user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
25.1.2009 0:47:48   
matcar
Ma, ni problema. Saj itak že komaj sedim tu zraven, me križ boli. te pa lepo glej, pa lepo spi. Jutri pa se itak čitamo spet. Lahko noč!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
25.1.2009 8:53:09   
matcar
user posted image
Ena dobra kava, za dobro jutro.
Upam, da ste se naspale. Jaz sem se še kar, malo je bilo prekratko.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
25.1.2009 10:12:18   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

botrca   pa je splinla user posted image brez, da nam je rekla lahko noč user posted image

nič nisem splinla če mi je računalnik zaštekal in ni šlo več nič naredit. Veš, da bi vama rekla lahko noč.

Spanje je bilo neuspešno. 3 ure je spal potem pa jok, pa duda, pa zamašen nosek...pop...sem ga vzela k sebi ampak ni pomagalo, celo noč nisem spalauser posted image .

Zdaj pa imam že kosilo kuhano in sladico sem že naredila - rižev narastek. Pride katera?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
25.1.2009 10:16:09   
matcar
Meni je tudi nekaj zaštekal včeraj, pa mi ga je uspelo porihtat. Boga, ti pa nimaš sreče s spanjem. Mi pa smo danes do pol devetih spali, čudež, ker ima uro okoli 7-ih. Je bil priden.
Jaz pridem takoj, če lahko, ste mi že včeraj take lušte delale, da sem skoraj znorela.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
25.1.2009 10:30:51   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pridem takoj, če lahko, ste mi že včeraj take lušte delale, da sem skoraj znorela.user posted image

Kake lušte?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
25.1.2009 10:31:49   
botrca
Ajde hitro se javite če ste za srečanje po dolgem času?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
25.1.2009 10:37:50   
botrca
Ste videle, da imam peto user posted image ... user posted image  user posted image  user posted image   ...  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
25.1.2009 11:04:13   
arabela*
dobro jutrouser posted image
me je skoraj kap zadela,kolk ste nakloftale včerajuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem zjala tv do pol treh ponoči,mala se je zbujala od pol štirih nonstop,tak da sem ko zombi danes.....user posted image
Triler je bil svetovn,oni film ob enih pa full nerazumljiv.....

Vidim matcar,da ti tud poznaš kraje blizu bolnice,no pol smo se verjetno že kaj vidliuser posted image ,sem tam živela celo mladostuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
25.1.2009 11:57:49   
Pandica

Hello  user posted image

Saraya  saj sem rekla včeraj matcar, da vas bo ziher kap zadela koliko smo načvekale zvečer user posted image user posted image user posted image
Pa daj, jaz pa sem zaspala pri onem filmu zraven user posted image   ene pol ure sem še ga gledala, pol pa me je zmanjkalo user posted image

botrca   bravo za 5 zvedzdic user posted image zdaj pa si kot hotel z 5 zvezdicami user posted image
Meni se je tut Zala zbudila ob 4.46h, je jokala pa sem jo kr k sebi pol vzela, da sma dalje ajale user posted image
Boš danes spet probala dat Jana v njegovo posteljico? Boš vidla, da bo vsak dan boljše...

Vrtnica79  kje si? user posted image

matcar  pa ti?

pa bubi, koala?

Pa gold fish? si se zgubila? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
25.1.2009 12:11:00   
arabela*

Pa daj, jaz pa sem zaspala pri onem filmu zraven user posted image   ene pol ure sem še ga gledala, pol pa me je zmanjkalo user posted image

pri prvem al pri drugem??
Jaz sem pri drugem,pa mi je full žal....bi rada konec vidla....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
25.1.2009 12:12:46   
arabela*

pa bubi, koala?

Pa gold fish? si se zgubila? user posted image

res bi se malo večkrat lahko prikazale.....,pa čvekale

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
25.1.2009 12:20:37   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pri prvem al pri drugem??
Jaz sem pri drugem,pa mi je full žal....bi rada konec vidla....user posted image

Pri drugem, ker, ko je bil prvi na tv sem še jaz itak tu gor čvekala user posted image user posted image user posted image
Gledala sem mislim, da do prvih reklam user posted image pol pa me je sfalilo, pa tak sem se mučla zraven, da nebi zaspala pa mi ni ratalo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
25.1.2009 12:46:20   
arabela*
grem pod tuš,da se malo zbistrim,pa k sebi pridem....user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
25.1.2009 12:47:14   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

grem pod tuš,da se malo zbistrim,pa k sebi pridem....user posted image

Pol pa k tašči na kosilo, ne? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
25.1.2009 12:57:01   
arabela*

Pol pa k tašči na kosilo, ne? user posted image

ne,ker je prehlajena...
bo moj šel iskat k njej kosilo.....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?