kepica
|
larilu itak imam samo danes dopust (ga moramo v firmi izkoristiti-že 5 dni novega ) in danes koristim zadnji dan in je res idealen. Iz nosa mi lije, glava me boli, stanovanje je v razsulu. In to danes, ko naj bi uživala v prostem dnevu, sončku in šla zvečer na super koncert Upam, da bo do večera kaj bolje. Jaz sem pa ta teden čisto v akciji na pridobivanju železa. Že sedaj sem na hemoglobinu 110, pa še na polovici nisem. Jemljem tablete Retafer, pijem sirup Floravital, jem špinačo, regrat, telečja jetrca, vsak dan popijem malo Terana in se nalivam s pesinim sokom Po moje mi železo že ven gleda, ampak bom vztrajala. VSaj do naslednjega pregleda, da vidim, če ima vse to kakšen pomen. Drugače pa v rit vse skupaj. Že v prvi nosečnosti sem se trudila na vse pretega, pa nobenega rezultata. Očitno moje telo ne sprejme oz. ne zna predelat železa Že itak sem slabokrvna velo življenje, ko sem pa je pa vse skupaj še slabše. Jaz se sicer čist ok počutim, upam samo, da to ne moti. vila MaLiNa hvala za tale seznamček, je super. Sem takoj letela pogledat, koliko prispeva naša občina in sem se odločila, da se bomo raje preselili an Jezersko baby blue hvala za info. Bom en dan skočila do Kranja, saj nimam daleč. Je ta trgovina v Mercatorju na Primskovem ali kje drugje? Vem, da so bili včasih drugje, pa nisem 100% kje so sedaj. Sedaj grem pa nazaj pospravljat. Čeprav bi raje tukaj čvekala
|