Zoja Miša
|
Sayuri, ja Tejkaz se seli nazaj v Medvode, v neko hišo s teraso, za isti denar kot je v Kr sedaj...mislim čist fancy! Katja, vem kako je, tudi jaz se veselim, da bomo enkrat prilezli na 6 kg. Ampak za nosit je pa tako dosti lažje, ne? Ja Jan je pa res revež, na vse to je alergičen? zanj! Vozička še nimam obrnjenega, za enkrat uporabljam še košaro, enkrat marca bomo pa športni del namontirali gor, potem bo pa veselo okoli gledala, sedaj v vozičku še najraje spi Češnjica, ja res je bila ena druga zdravnica. Bile cepljene. K patronažni v kontrolo za razvoj pa zopet maja, torej pri 9 mesecih. Škoda da se nismo videli. No, saj ko bo vreme kaj bolje bova peš prišibali v Mengeš pa bomo šle babe na eno kavo! En za Zalo in njene teste. A ja pa zdravnica mi je rekla, da takoj ko prvi zob ven pogleda, ščetko v roke in čistit, čistit...! Matejchi, pri seznamčku sva bili 2 x 3tjič pri zdravniku . In ja, svaka ti čast, da slediš vsem podatkom! Kapo dol! Bella, ja, poslati moraš na svojo davčno območno enoto. Mislim pa da so se iz Lj. prestavili v Domžale . Tako sem nekaj na netu zasledila. Cita, Anaja. Erin, jaz Kaji Lini vedno dajem 1 dan po cepljenju za vsako previjanje na mesto vboda kislo smentano na gazo in zalepim z mikroporom. Za enkrat ni nikoli imela problemov, upam, da tudi sedaj ne bo.